Päivä silmälasimallina

18.5.2016

Bloggaaminen on vuosien varrella tarjonnut mitä ihmeellisempiä ja ihanampia kokemuksia, eikä Indiedaysin ja Nissenin yhteistyökampanja ole tässä sarjassa minkäänlainen poikkeus. Kampanjan myötä pääsin nimittäin päivän ajaksi leikkimään silmälasimallia. Nissenin trendikkäät silmälasit yhdistettynä asuihin, joita ei ehkä ihan heti tulisi itse valittua. Varsin piristävää ja ihanaa roolileikkiä!

Kuvaustiimimme koostui pääasiassa bloggaajista. Ammattikuvaajaa lukuun ottamatta niin mallintyöt, meikki ja kampaukset, stailaus ja behind the scenes -kuvaus hoidettiin kaikki bloggaajavoimin. Toki mukana oli myös Nissenin osaavaa henkilökuntaa avustamassa oikeanlaisen kehyksen valinnassa.

Kuvauspäivän aikana laseja tuli soviteltua valtavasti, ja ne itselleni parhaiten istuvat yksilöt löytyvät tämän postauksen kuvista (brändit on mainittu kuvien alla). Jokainen asu sai parikseen erilaisen kehyksen/aurinkolasit, ja kaikkineen päivän aikana tuli nähtyä ihan huikeita kokonaisuuksia eri bloggaajien kantamana. Kaikki lasit ovat tosiaan Nissenin valikoimista ja mukana on myös uutuusbrändi In Style, joka vielä kuvaushetkellä oli hyvin hyshys-asiaa. Merkki tuli kuitenkin myyntiin nyt toukokuun alussa, ja näistä kuvista löytyy pari otetta kyseisestä mallistosta.

Itselleni Nissenin kehysvalikoima ei entuudestaan ollut tuttu, koska myymälää ei löydy ihan läheltä. Positiivinen yllätys kuitenkin oli, että  koko valikoima koostuu trendikkäistä ja edullisista vaihtoehdoista.  Jos jotakin päivän aikana opin, niin ainakin sen, että silmälasien kanssa ei saa olla turhan vakava. Kun itselleen hankkii pari kolme kehysmallia, lookinsa voi todellakin muuttaa päivän fiilikseen sopivaksi!

Mielestäni näistä kuvista paistaa hyvin läpi, kuinka hauska ja rento päivä meillä oli. Ilmeet ylinäyteltiin ja hulluteltiin ihan kunnolla. Koska kuvaukset olivat jo keväällä, Suvilahdessa puhalsi jäätävä viima ja kesähepenissä ulkoilu oli aikamoista extremeä. Hymyn ja irvistyksen raja oli näissä kuvauksissa aika häilyvä. 🙂

Nissen_Bloggers-37 (1)

Kuvassa Sensaya -kehys. Kuva: Ville Malja

Nissen_Bloggers-47

 Farkkumekon kanssa Nissenin uusi In Style-malliston kehys. Kuva: Ville Malja

instyle1

  Vaaleansininen Fossil-kehys. Kuva: Helmihytti

nissen 2

Kirkkaansininen In Style -kehys. Kuva: Helmihytti

nissen 3

Ruskea Sensaya-kehys. Kuva: Helmihytti

nissen 4

In Style -kehys. Kuva: Helmihytti

nissen 5

Ray-Ban aurinkolasit. Kuva: Helmihyti

nissen 8

In Style -kehys. Kuva: Helmihytti

nissen 9

“Instyle on streethenkinen ja trendikäs kehysbrändi. Kehyksissä käytetään rohkeasti värejä ja leikitellään kauden trendikkäimmillä yksityiskohdilla ja muodoilla. Tänä keväänä Instylen kehyksissä näkyy muun muassa rock-henkisiä niittiyksityiskohtia sekä värikkäitä aisoja yhdistettynä muuten neutraaliin etuosaan.”

nissen 10

Yllä olevissa kahdessa kuvassa In Style kehykset. Kuvat: Ville Malja

nissen 12

Ray-Ban aurinkolasit Kuva: Ville Malja

instyle2

Fossil-kehys. Kuva: Ville Malja

Varsinaisena kuvaajana päivän aikana toimi Ville Malja, mutta Helmihytti -blogin Helmi toimi taustalla ja räpsi nuo huiput behind the scenes kuvat. Kuvaajat on mainittu kuvien alla, muutama nimeämätön on poiminta omasta kamerasta.

Osaatteko veikata oman suosikkini? Se nimittäin valkeni itsellenikin vasta nyt kuvia katsellessani. Koko kuvauspäivän ajan unohdin riisua lasit nenältäni, ja illalla olin jo vähällä lähteä kotiinkin lainalasit päässä. Sen verran kivasti istuivat ja tuntuivat omilta.

Mutta jes, täällä paistaa nyt aurinko, eikä sääennuste sateita lupaakaan. Ihanaa keskiviikkoa!


6 Responses to “Päivä silmälasimallina”

 1. Satu says:

  Hei.
  Mikä ihana sahramin keltainen pusero sinulla on sinisten kehysten kanssa päälläsi? Kaikki kuvat olivat kehyksineen ja mallin kanssa ihania 🙂

 2. Ansku says:

  Waaauuu mikä malli!!!

 3. Marjah says:

  Oi vau!! Kylläpä laseilla saakin erilaista ilmettä. Tosi nätti olet!

 4. Marja says:

  Oo mitä kuvia, kehyksiä ja mikä malli <3 Riittääkö perinteisillä malleilla enää kohta ollenkaan töitä kun te blogikaunottaret valloitatte alan! Kaikki lasit näyttää todella hyviltä, mun suosikit on ehkä nuo tummat In Stylet. Ja haa, vähän pelkäsin kun nämä omat iiisot kehykseni ostin alkuvuodesta, että oonko ihan so last season (kun nyt vasta lämpenin isoille pokille ja uskalsin moiset ostaa)... mutta nämähän on ihan kutakuinkin samanlaiset kuin nuo In Stylet. Jes 🙂

 5. AnnaW says:

  Onpa upeat kuvat! Lemppariksi nousee ehdottomasti tuo verkon läpi otettu, vau!!!

 6. Hurmioitunut says:

  Voi miten ihana tunnelma näissä kuvissa! Jokainen kuvasi saa hymyilemään. Sinulle on lahjoitettu hymyilevät silmät! ^^ Itselläni on raskaat luomet mikä välillä harmittaa ärsytykseen saakka. Silmälaseja esim. on hankala valita. Mutta kyllä näistä kuvista tuli taas kipinä käydä sovittelemassa uusia, VÄRIKKÄITÄ kehyksiä. Liian usein luottaa turvalliseen ja tylsään värittömyyteen.

Kommentoi