LivBox -arvonta ja alennuskoodi

18.6.2016

 

Lauantain kunniaksi pikkuisen kauneutta!

Onkos LivBox teille tuttu? Indiedays ja LivBox tekevät yhteistyötä, ja minut pyydettiin mukaan kampanjaan kertomaan hieman LivBoxin toimintaperiaatteesta. Kuten yhteistyöpostauksissa usein, myös tässäkin on teille mukana hiukan extraa. 🙂

Mikä ihmeen LivBox?

LivBox on kotimainen yritys, joka toi Suomeen muualla maailmassa jo pidempään toimineen konseptin; Kuukausittain naisille lähetetään kotiin pieni yllätyslaatikko täynnä kosmetiikka. Joka kuu LivBoxin sisältä löytyy 4-6 kauneustuotetta; trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Kun itse aikoinaan tilasin boxin, olin vähän skeptinen sen suhteen. LivBoxin sivuilla pystyi kuitenkin luomaan itselleen “kauneusprofiilin”, ja ajan saatossa olen esimerkiksi saanut ruksia omasta profiilistani rasvaisen ihon kuivaksi ihoksi. Tuotteita on tullut testattua ja monia löytöjäkin olen LivBoxin avulla tehnyt.

Boxin sisältö liikkuu ihon- ja vartalonhoidon, hiusten, meikin, kynsien ja tuoksujen maailmassa. Olenpa joskus aikoinaan ostanut tuoksun boxista tulleen pikkupullon innoittamana, ja esimerkiksi nutturavalkkini tuli aikoinaan LivBoxin mukana.

Indiedays blogeissa esitellään tämän kampanjan ajan jo ilmestyneitä LivBoxeja, sillä uusi pakkaushan on aina yllätys. Oma boxini on maaliskuun, ja se on koottu teemalla “Tule kevät aurinkoinen”.

Maaliskuun LivBox sisälsi:

Curtain Sensitive Multispray
Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+
Vichy Idéalia Skin Sleep yövoide
Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri SK 15
Dermosil Trio Kulmaväri

Olen innokas kulmavärien testailija, ja uudet löydöt kiinnostavat aina. Tämän maaliskuun LivBoxin helmi on kuitenkin tuo Eucerin CC-voide, joka sisältää sen ihanan 50+ suojakertoimen.
Minulle nimittäin on suotu helposti rypistyvä ja auringossa laikukkaaksi muuttuva iho, joka vaatii suojakertoimen kevään ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien. Kesää kohti mentäessä suojakerrointa on syytä kasvattaa, mutta kun puhutaan oikein auringossa oleilemisesta, vaatii ihoni jo kunnon suojaa.

Ongelma on kesäisinkin se, että ihan täysin meikittä en mielelläni liiku missään. Jokainen kuitenkin tietää sen lopputuloksen, kun helteessä yrittää samanaikaisesti käyttää vahvaa meikkiä ja kunnon suojakerrointa. CC-voide tasoittaa ja freesaa ihon sävyä luonnollisesti ja ilme pysyy silti meikkaamattoman näköisenä. Sävy ei valu iholta, eikä muodosta rajoja, vaan sulautuu ihoon, ja imeytyy nopeasti. Mikä tässä voiteessa tuntuu parhaalta on se, että sen päälle voi tarvittaessa meikata paremminkin. Noin kuitenkin arkena pelkkä CC -voide toimii loistavasti. Vähän ripsaria ja muotoa kulmiin, muuta ei kesäpäivään juuri tarvita.

Jos siis kaipaat nopeaa meikkituotetta kesäksi, ja haluat samalla suojata ihosi, suosittelen kokeilemaan Tuon Eucerin CC -voiteen!

Mutta, kuten lupailin, tämä postaus sisältää myös pientä extraa teille hyvät naiset! Nimittäin alennuskoodilla uusikuu, teillä on nyt mahdollisuus tilata heinäkuun LivBox kivaan tutustumishintaan 13,90€ (norm. 16,90€).
Alennus koskee seuraavia normaalihintaisia tilauksia: joko kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa tai jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia. Voit päättää jatkuvan tilauksen milloin haluat.
Alennus koskee myös lahjatilauksia.

Ja hei, heinäkuun LivBox onkin sitten ihan kokonaisuudessaan kotimaisten brändien tuotteista kasattu!

Lisäksi pieni arvonta:

Kun tilaat LivBoxin uutiskirjeen alla olevalla tilauslomakkeella, osallistut heinäkuun LivBoxin arvontaan! Jokaisessa kampanjassa mukanaolevassa blogissa arvotaan yksi voittaja/uutiskirjeen tilaajat, eli osallistua kannattaa toki muissakin Indiedays blogeissa! Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Toivottavasti jossainpäin saadaan nauttia aurinkoisesta lauantaista!


4 Responses to “LivBox -arvonta ja alennuskoodi”

  1. tru says:

    Olen monta kertaa jo törmännyt tähän boxiin ja pohtinut tilatako vaiko ei. Olisi kiva kokeilla uusia tuotteita, koska normaalisti sitä helposti pysyy niissä tutuiksi tulleissa tuotteissa.

    Mutta syy miksi olen edelleen jäänyt pohtimaan asiaa on se, että mitä ihmettä teen niillä tuotteilla jotka eivät itselleni sovi joko vähän kokeilemalla tai kokeilematta?
    Mitä jos joku kuu maksankin aivan täysin turhasta? Onko avaamattomilla tuotteilla rahat takaisin -palautusoikeutta?
    Onko minulla kohta kasa epäsopivia kosmetiikkatuotteita kaapit täynnä?

    • No itse ainakin olen todennut niin kosmetiikan kuin muidenkin juttujen suhteen, että kierrättäminen on parasta! Vaihtokaupaa taisin tehdä heti ensimmäisestä boxistani. Huulimaali kaverille ja mulle itselleni tuplasti entsyymikuorintaa. Meillä tämä vaihdantatalous toimii hyvin äidin ja siskon kanssa. Kosmetiikka, vaatteet, kirjat, lehdet… kaikki kiertoon! 🙂

  2. Nina Vesterinen says:

    Hei!
    Pääsin mukaan testamaan yotuel hammastahnaa ,ihanaa ..
    Tv:Nina

    • Huippua! 🙂
      Nyt olen itse 3 kuukautta käyttänyt Yotuelin valkaisevaa tahnaa, ja hampaat on oikeasti ihanan puhtaan valkoiset. En olisi uskonut. Olen ollut todella tyytyväinen, ja aion kyllä pysyä noissa tahnoissa jatkossakin! 🙂

Kommentoi