Kesäilta

01.7.2016

Aurinkoista perjantai-iltaa!

Minä olen olosuhteiden pakosta ollut melkein koko päivän sisätiloissa, mutta ainakin ikkunan kautta on tullut ihailtua auringonpaistetta. Ja muuten aika virkistävää merituultakin on tullut haisteltua pikkuisen. 😉

Mutta asiaan: Tulin nimittäin muistuttamaan teitä Kirami -arvonnasta, jossa tosiaan on jaossa yhdelle onnelliselle voittajalle Freedome -ulkotakka ja yhdelle onnekkaalle Triholdy sisustuselementit. Jos et siis ole vielä osallistunut arvontaan, tee se nyt. Ja jos ei omaa pihaa ole, tai sinne ei jostain syystä voi tuotteita sijoitaa, on aina toki luvallista laittaa palkinto eteenpäin vaikka lahjan muodossa. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvontaan pääset tästä linkistä!

Ihanaa kesäviikonlopun aloitusta!


4 Responses to “Kesäilta”

  1. Miia says:

    Moi! Taas ihania tunnelmakuvia!! Mitkä kauniit lasit sulla on tuossa pöydällä? Tosi kauniin muotoiset.

  2. souliina says:

    Ihana tunnelma <3

Kommentoi