Operaatio paikat kuntoon

05.8.2016

Huomenta! Täällä on herätty tänään aikaisena lintuna, sillä nyt on meneillään operaatio paikat kuntoon. Tässä varsinaista loppuhuipennusta odotellessa, koti näyttää lähinnä siltä, kuin se olisi käännetty ylösalaisin. Olen pyhästi luvannut itselleni, että ennen koulun alkamista, ja arjen aloitusta, siivoan lasten vaatekaapit ja tarkastan eteisen vaatesäilytyksen. Pienet kiertoon, huonot pois ja listalle, mitä pitää hankkia. Eilen Klaaran vaatekaapista lähti kaksi kolmasosaa, ja eteisen lipastonlaatikotkin menevät taas vaivatta kiinni. Nyt nurkissa lojuu säkkejä ja pusseja, jatkotoimenpiteitä odottelemassa. Pesulaankin pitäisi kiikuttaa kasa villahuiveja, joihin säilytys on jättänyt tunkkaisen tuoksun.

Karsimisen ja järjestämisen lisäksi täällä on edelleen maalattu. Vihdoin, vihdoin näyttää siltä, että yläkerran aula todellakin saa tasaisesti maalatun rappuseinänsä ja kattonsa! Aika uskomattoman hyvä fiilis! Maalipensseliä pitäisi näyttää myös listoille, ja tuntuu, että hommaa olisi taas enemmän kuin mihin aika riittää, mutta hassua on se, että kun lopulta saa itseään niskasta kiinni ja tarttuu toimeen, tulos palkitsee ja saa jatkamaan.

Siivotaan

Ei tässä nyt vielä Marie Kondolle vedetä vertoja, mutta suunta on oikea. Ja hei, energiat kyllä virtaa just nyt siihen malliin, että taidanpa selättää vielä työhuoneenkin senkin!

Varsin puhdistavaa, suosittelen! 🙂


8 Responses to “Operaatio paikat kuntoon”

  1. Nippe says:

    Moikka
    Koska se Kirami voittaja muuten julkistetaan? Kilpailuhan loppui kai jo jokin aikaa sitten 🙂

    Kivaa viikonloppua!! 🙂

  2. Tsemppiä karsintaprojektiin – vaikka se on rasittavaa niin kyllä olo on puhdistunut sen jälkeen, muutenkin kuin vain lisääntyneen kaappitilan osalta! 🙂

  3. Laura says:

    Hei! Jonkin aikaa on jo pitänyt kysyä, että mistä olet hommannut nuo keittiössä olevat paperipussit…? 🙂

  4. Nippe says:

    Ok. Kiitos tiedosta.
    En vain löytänyt tietoa hakusanalla ja se oli mennyt minulta ohi. 🙂

Kommentoi