Pitkän viikonlopun jälkeen

23.8.2016

Heissan!

Täällä on tänään eletty varsin maanantaista viikonaloitusta, sillä pidettiin lasten kanssa pidennetty viikonloppu, ja käytiin vähän risteilemässä. Tämä viikko on muutenkin vähän sellainen tynkä arkisuutensa suhteen (ainakin itselleni), sillä loppuviikosta olisi tarkoitus lähteä pienelle Tukholma-visiitille ihanien kollegoiden seurassa. Melkoinen kotihiiri kun kuitenkin tunnustan olevani, pitää näistä normaalipäivistä nauttia nyt ihan kunnolla!

Tässä samalla pyöriskelen jälleen aivan äärettömän turhanpäiväisen ongelman kimpussa, sillä päässäni raksuttaa jälleen hiusjutut! Nyt on nimittäin niin, että hiukseni ovat saaneet olla keväästä asti niine hyvineen, ja edellisestä leikkauksesta ja värjäyksestä on kulunut jo tovi. Ennen loppuviikon reissua pitäisi kuitenkin päivittää myös pääasiat tähän päivään, vaan nyt on päätöksenteon kanssa pieniä ongelmia. Mennäkö tummempaan, vai jatkaako tässä vaaleammassa? Lämpimiä vai kylmiä sävyjä? Ja sitten se pituus! Olin nimittäin vielä muutama viikko sitten ihan varma, että hiuksista napsitaan mittaa sen verran pois, että ponnarille juuri yltävät. Facebook on kuitenkin viimeisen viikon aikana tiputellut eteeni vuoden takaisia muistoja, ja voi että, olihan se pitkäkin tukka hieno! Pitää varmaankin illalla selata Pinterestin Hairstyles -kansioni oikein ajatuksella läpi! Kaikki vinkit otetaan myös ilolla vastaan! 🙂

skandinaviska interior 1 skandinaviska interior 2

Tänään oli muuten se päivä, jolloin sen pahuksen tiskikoneen piti taas tulla kuntoon. Sen sijaan, että siihen olisikin vain laitettu uudet aivot, nyt lähtikin koko kone matkoihinsa! Humps vaan, ja keittiöön tuli tiskikoneen mentävä aukko! Mutta hei, sellaista on koneet ja tekniikka, ja tästä päästäänkin aasinsillalla teidän huolestuneisiin sähköposteihinne: Blogissa (tai oikeastaan koko Indiedaysin sivustolla) on tosiaan ollut viime päivinä vähän hankaluukisa, ja tästä syystä blogiin ei aina pääse. Nuo error– tai palvelin ei vastaa-ilmoitukset johtuvat meistä riippumattomista syistä, ja voin vakuutta, että ne harmittavat kyllä minuakin, koska yhtäläisesti en pääse itsekään tekemään postausta tai vastaamaan kommentteihinne. Toivotaan kuitenkin, että nuo viat tuolla jossain saataisiin kuntoon, ja hommat alkaisivat pelata kuten niiden on tarkoituskin!

Oikein mukavaa tiistaita!

Tallenna

Tallenna


Kommentoi