Ihonhoitoa ja lukijakilpailu

22.8.2016

En taida olla ainoa äiti, jonka lapset pyörittelevät silmiään nähdessään mamman aamu- ja iltarutiinit, saati laskiessaan ne yhteen. Onhan se noin niin kuin äkkiseltään ajateltuna vähän tyhmää, että aamulla meikataan ja illalla ne kaikki värit sitten kuitenkin putsataan pois. Mutta tämänkin asian viisaus toivottavasti paljastuu aikanaan jälkikasvulleni, sillä ihon puhdistus on ihonhoidon A ja O. Ja nyt ei puhuta jynssäämisestä tai ylipuhdistamisesta, vaan siitä, että iholta putsataan mahdollisesti kaikki meikki pois ja iho saatetaan siihen tilaan, jossa se on vastaanottavammillaan niin tehoseerumeille kuin kosteusvoiteille. Nimittäin turha hassata rahojaan erikoisiin tehohoitoihin ja kalliisiin voiteisiin, jos putsijutut ovat ihan hunningolla! Indiedaysin, Blogiringin ja Nivean kampanjan myötä pääsin testailemaan Nivean Creme Care -tuotesarjaa, josta kirjoitan teille nyt vähän omia kokemuksiani. Ihan alkuun kuitenkin alustukseksi, että olen jo vuosia luottanut Nivean putsareihin kahdestakin syystä. Ensimmäinen on edullinen hinta, ja toinen syy on helppo saatavuus. Kun putsari loppuu tiedän saavani sitä oman kylän valikoimista, eikä purnukoita tarvitse hamstrata kaupunkimatkoilta tai netin kautta.

Nivea 12

Tässä juuri muistelin, että ensimmäinen ikioma ihonhoitotuotteeni oli aikanaan Niveaa. Kuitenkin jo ennen kuin sain omia voiteita ja putsareita, olin käynyt ahkerasti (ja salaa) isosiskon Nivea Creme-purkilla. Tuossa klassikkorasvassa ja sen tunnistettavassa tuoksussa on siis jotakin omaan naiseksi kasvamiseen liittyvää. Niinpä saatuani käsiin nämä Nivean Creme Care -tuotesarjan putellit ajauduin tuoksujen kautta jonnekin sinne ihan lapsuuden maisemiin. Muistan yhä, että siinä sinisessä purkissa oli se foliapaperi rasvan päällä, ja aina varkaissa käytyäni pyrin jättämään sen täsmälleen samaan asentoon, kuin mitä se oli purkin avatessani. Aivan kuin sisko olisi siitä muka pitänyt kirjaa.

Nivea 4

Mutta sitten itse tuotteisiin ja siihen puhdistukseen! Creme Care Facial Cleansing Milk –puhdistusemulsio on tarkoitettu normaalille ja pintakuivalle iholle, kun taas Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoide hellii kuivaa ihoa. Sattuneesta syystä ihastuinkin itse jälkimmäiseen, vaikka tähän asti olenkin luottanut puhdistusmaitoihin. Molemmat tuotteet levitetään iholle kostein sormin ja huuhdotaan pois. Itse tykkään kevyesti pyyhkiä kasvoja pumpulilapulla ennen vesipesua, mutta tämäkin on ehkä enemmän tottumiskysymys. Missään tapauksessa puhdistus ei kuitenkaan saisi olla ihoa hankaava tai venyttävää. Koska itse en käytä varsinaisesti veden kestävää meikkiä, molemmat putsarit veivät iholtani kaiken meikin. Tuotteissa on klassinen Nivea -tuoksu, ja koostumus on kermaisen täyteläinen samoin kuin sinisen klassikkopurkin sisältökin. Kumpikaan tuotteista ei ole kuivattava, mutta noita ihotyyppisuosituksia kannattaa noudattaa: Puhdistusemulsio normaalille ja pintakuivalle, ja puhdistusvoide kuivalle iholle. Ja muistattehan, että rasvoittuva iho voi olla merkki liian voimakkaasta putsarista, joka saa ihon rasvoittamaan itse itseään. Asia, jonka olen aknetaisteluissa todellakin iskostanut selkärankaani.

Nivea 7

Viime vuosien aikana olen tullut miltei riippuvaiseksi puhdistuspyyhkeistä. Reissatessa ne kulkevat aina mukana, ja kesäisin liinat pelastavat suunnittelemattomat uinti- tai saunareissut. Onpa ne koettu hyödyllisiksi myös lasten kasvomaalausten poistamisessa. Vaikka liinat poistavat myös meikin, ne virkistävät nopeasti meikitöntäkin ihoa, tämän olen testannut jopa miehelläni pitkän automatkan aikana. Nivean Creme Care Facial Wipes –puhdistusliinat ovat normaalia paksumpia, ja tästä syystä ne sisältävät myös muita liinoja enemmän puhdistavia ainesosia. Tuhti liina siis paitsi putsaa hyvin, jättää myös iholle täyteläisen kosteuden. Yhdellä liinalla poistaa kyllä meikit, itse yleensä käytän vielä toisenkin viimeistelyyn ja samalla pyyhin kunnolla kaulan, dekolteen ja hartiat.

Nivea 5

Puhdistusemulsio, -voide ja -liinat ovat kaikki hinnaltaan siinä viiden euron hujakoilla, eli puhutaan oikeasti edullisista, halvoista tuotteista. Kaikissa Nivean kasvojenpuhdistustuotteissa on kuitenkin myös tyytyväisyystakuu 15.8.-
30.11.2016 välisenä aikana ostettuille tuotteille. Lisätietoa asiasta löydät täältä.

Nivea 1

Putsareiden lisäksi marketin Nivea-hyllystä on jo jokusen vuoden tarttunut mukaani kahden kerta-annoksen naamiopakkauksia. Tätä kosteuttavaa Refreshing Moisture Mask – naamiota en ollutkaan vielä kokeillut, mutta fiilis on melko sama kuin noissa edellä mainituissa tuotteissa, eli täyteläinen, kosteuttava ja tutulla tuoksulla varustettu tuote. Suosittelen testaamaan, ja hintaa on tosiaan vain pari euroa. Jäävät ehdottomasti käyttööni!

Nivea 9

Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi sain testiin Skin Refining Scrub –kuorintageelin, joka lupaa poistaa kuollutta ihosolukkoa, sekä kirkastaa ja raikastaa ihoa. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa, mutta mikäli iho on kovin herkässä kunnossa mekaaninen kuorinta kannattaa jättää pois. Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumille onkin sitten tehtävää oikein kunnolla, nimittäin tällä ihon tehokosteuttajalla taistellaan ryppyjä vastaan! Tuote lupaa parantaa ihon pehmeyttä ja elastisuutta, sekä nopeuttaa ihon uusiutumista solutasolla. Seerumi piristää väsynyttä ihoa sekä toimii hyvänä pohjana meikille.

Nivea 10

Lisäksi Nivea muisti minua sinisellä klassikopurkilla! Ja huomasinpa muuten purkissa jo pienet sormenkuopat, joten tämä varkaissakäynti taitaa kulkea geeneissä. Vielä vähän röyhistelen rintaani, sillä tiettävästi minä en koskaan jäänyt rikoksestani kiinni! 🙂

Nivea 11

Lukijakilpailu:

Kaikkien postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan 5 kpl Nivean tuotepaketteja. Kerro kommentissasi mitä näistä tuotteista haluaisit kokeilla, tai vastaavasti onko näista tuotteista jo jokin suosikkisi. Jätä kommenttisi viimeistään sunnuntaina 28.8. ja olet mukana arvonnassa. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Nivea tuotteet löytyvät myös Sokoksen verkkokaupasta, sekä Pretty.fi-verkkokaupasta.

Mahtavaa maanantaita ja uutta viikkoa!


210 Responses to “Ihonhoitoa ja lukijakilpailu”

 1. jaana says:

  naamio olisi nyt paikallaan. sitä voisin testata.

 2. Nippe says:

  Haluaisin kokeilla kaikkia koska minulle on tuttu vain tuo rasva. 🙂

 3. Tuota seerumia olisi mielenkiinnosta kiva kokeilla, samoin puhdistusemulsiota herkälle iholle. 🙂 Joskus muinoin on itselläkin ollut Nivean tuotteita ja tuo sininen puteli on myös tuttu lapsuuden ajoilta (silloin sitä laitettiin pakkasella poskiin ettei tulisi pakkasen puremia…hui!)
  Toivottavasti arpaonni suosisi! 🙂

 4. klaara says:

  Olen käyttänyt myös aika paljon Nivea tuotteita juuri edullisuuden ja ihoa kosteuttavan vuoksi. Myös suihkuvoiteet ovat ihania. Seerumia en ole vielä kokeillut joten siitä olen erityisesti kiinnostunut.

 5. nelliina says:

  Noita putsauspyyhkeitä mieluusti kokeilisin. Muutoin Nivea kyllä sangen tuttu ja hyväksi havaittu 🙂

 6. Katja says:

  Haluaisin testata montakin tuotetta,mutta varsinkin tuota seerumia!

 7. seija says:

  HEI, KAAPISTANI LÖYTYY NYKIN NIVEAA, erityisesti se kuuluu kesään. lapsuus tulee mieleen kun rasvasin tätini selkää. Nyt jo tyttärenikin muistelevat Nivean tuoksua!
  seija

 8. Jasmin says:

  Tuo kuorintageeli herätti kyllä mielenkiinnon!

 9. Marjo says:

  Tuttuja tuotteita ovat, Nivea tuotesarja on monipuolisesti meillä käytössä. Näistä tuotteista kuorintageeli ja naamio ovat suosikkejani.

 10. Tiina says:

  Olen käyttänyt jo useamman vuoden Nivean -kuorinta-ainetta kasvoilleni. Ihana tuote!

  Ja koska kärsin nyt jostain inhottavasta, hormonimyrskyn aiheuttamasta ihon kukkimisesta yhtäkkiä jo päälle kolmikymppisenä, kaikki kasvoille tarkoitetut tuotteet kiinnostavat tällä hetkellä paljonkin. Nuo naamiot olisivat kyllä kiva testata, ne kun rentouttavat kivasti ja samalla hoitavat ihoa.

 11. jenya says:

  Tuo kasvonaamio kuulostaa ihanalta, sitäpä siis haluaisin kokeilla 🙂

 12. Johanna says:

  Etsinnässä on hyvä kuorintageeli niin tuota voisi kokeilla!

 13. Airiina says:

  Nivea sarja on aina kuulunut minun elämääni, tuo klassikko creme kulkee aina kassissa mukana, laitan sitä huuliini. Puhdistuspyyhkeet ovat nyt kova sana meikäläisen ihonhoidossa.

 14. Henna28 says:

  Tuttuja ovat jo nuo kaikki, kuorintageeli sopii minulle hyvin.

 15. Peppi says:

  Nivea on hyvä, tuttu ja luotettava tuotesarja. Nivea for men myöskin.

 16. Piia Ovaskainen says:

  Tuo puhdistava kasvonaamio on ihan huippu! Olisi kiva päästä testaamaan muitakin tuotteita!

 17. Ida says:

  Nivea Creme on ollut käytössä silloin tällöin jo useamman vuoden. Opiskelijabudjettiin sopiva rasva on juuri sopivan paksu pehmittämään kiipeilyn runtelemat sormet. 🙂

 18. Emilia says:

  Haluisin testata naamiota ja kuorintageeliä! 🙂

 19. Riina says:

  Nivean Creme -voide on jatkuvassa käytössä, ja mielelläni koklaisin noita muitakin tuotteita 🙂

 20. Annu says:

  Tuo perus sininen nivea on suosikkini.

 21. Tuija says:

  Kuorintavoide ja seerumi on mun kokeiltavien listassa ehdottomasti

 22. Kaura says:

  Tuo klassikkovoide (sininen purkki) on loistavaa yleisvoidetta esim. kantapäihin jalkakylvyn ja hoidon jälkeen. Maskia kiinnostaisi koittaa, ja tuota kuorintaa.

 23. Lilja says:

  Mielenkiinnolla haluaisin kokeilla puhdistusemulsioo.

 24. kalamuija says:

  Toi klassikko peltipurkki mulla on aina… on ollut vuosikymmeniä:) Tuo kuorinta tuote kiinnostaisi näin kesän jälkeen.

 25. Soile says:

  No ainakin naamiota ja kuorintageeliä haluaisin koittaa ja varmaan olisi jo aika seerumiakin kokeilla. Nivean tuotteita en olekaan aiemmin käyttänyt ihonhoidossa.

 26. Emmi says:

  Toi Nivean kiekko rasva on kyllä ihan klassikko! Sitä ollaan käytetty niin pitkään kun muistan, mutta muut näistä tuotteista ei ollutkaan tuttuja. Eniten kiinnosti tuo kasvonaamio!

 27. Jessika says:

  kaikkia haluaisin kokeilla, itsellä on rasvoittuva ja tulehtuva pintakuiva iho.

 28. Susanna K says:

  Puhdistuslappuja pitäisi kyllä kokeilla!

 29. Anu says:

  Ihan ehdottomasti tuo kuorintavoide, seerumi ja puhdistusmaito 🙂 Mullakin on tuo klassikko peltipurkki vessan hyllyllä 😀

 30. salli says:

  Nivea creme on tuttu ihanan tuntuinen voide .seerumia en ole kokeillut se olisi kiva kokeilla. Mukaan arvontaan.

 31. manna says:

  Kuorintageeli kiinnostaa eniten!

 32. Jenna says:

  Pakko myöntää,että ikinä en ole kokeillut puhdistusliinoja. niitä haluisin kokeiltavaksi!

 33. Petra says:

  Puhdistusliinat menisivät kokeiluun samoin naamio.Klassinen peltipurkki on käytössä päivittäin myös minulla 🙂

  t. Petra

 34. Julia says:

  Puhdistusliinat kiinnostaa!

 35. Milla says:

  Puhdistusliinoja en ole käyttänyt, niitä voisin alkaa kokeilemaan.

 36. memma says:

  Noita puhdistusliinoja haluaisin kyllä kokeilla. 🙂

 37. Laa-laaa says:

  Nivea on ollut itselleni tuttu ja turvallinen tuotesarja, ja muutamia Nivean tuotteita olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti vuosien ajan. Tuota seerumia tekisi kovasti mieleni kokeilla, sellaisista kun ei aiempaa kokemusta minulla vielä ole, vaikka ikääkin alkaa jo olla mittarissa kiitettävästi.

 38. Kirsi says:

  Puhdistuslappuja kokeilisin mielelläni. En ole koskaan kokeillut niitä.

  Muut Nivean tuotteet suht tuttuja ja hyviksi todettuja.

 39. hantsu says:

  Seerumi kiinnostaa eniten 🙂

 40. Inka says:

  Kasvonaamiota tai seerumia kokeilisin mielelläni.

 41. Nivea Creme on aina mukana laukun pohjalla. Ollut jo ties kuinka monta vuotta! 🙂

 42. Tuula says:

  Seerumi ja uudet putsarit kinnostaa. Nivea tuttu myös lapsuudesta. Ja yleensä näissä ihana puhdas tuoksu.

 43. Johanna V says:

  Hei, kaikkia muita onkin tullut kokeiltua, mutta anti-age ja puhdistuslaput kiinnostavat.

 44. heidi says:

  Näitä todellakin pitää kokeilla meikinpuhdistukseen. Rakastan Nivean suihkugeelin tuoksua. Edulliset hinnat on myös kiva juttu.

 45. Sanna T says:

  Seerumia testailisin mielelläni. Tuo Nivean tuoksu! <3

 46. Päivi says:

  Kaikkia kiinnostaisi kokeilla.

 47. Kristiina says:

  En osallistu arvontaan, vaan haluan huomauttaa, että tuossa(kin) kuorinta-aineessa on kuorivana ainesosana muovihelmiä!!! Ne on todettu äärimmäisen haitallisiksi luonnolle, sillä kalat ja pieneliöt syövät niitä vakavin seurauksin. Muovihelmiä on lähes mahdotonta puhdistaa vedenpuhdistamoissa täysin pois, ja varsinkin kun jotkut käyttävät näitä myös mökeillänsä, päätyvät helmet suoraan järviin. Muovi myös jää pyörimään meriin, täysin ennustamattomin seurauksin. Jenkeissä näiden kielto on ainakin suunnitteilla, mutta täällä kovin moni ei ole tästä edes tietoinen. Kuoriva ainesosa voisi aivan yhtä hyvin olla jokin maatuva, esim. hienonnetut aprikoosinkivet. Mutta ei, kosmetiikkateollisuus menee halvimmalla vaihtoehdolla niin kauan kuin siitä saa tuottoa! Siksi ihmisten täytyy havahtua asiaan ja pitää meteliä asiasta ja jättää tuollaiset tuotteet käyttämättä.

 48. Maisa says:

  Nivean perusvoide on ihana ja muistuttaa minua rakkaasta mummustani, joka käytti voidetta kasvoillaan aamuin ja illoin. Mummulla oli kaunis iho vielä lähes 90-vuotiaana. <3 Esittelemistäsi tuotteista kiinnostaa erityisesti puhdistusliinat.

 49. Teija says:

  Puhdistuslappuja haluaisin kokeilla!

 50. Katjuska says:

  Hei!

  Nivea tuotteet kiinnostavat kovasti! Myös minä pidän siitä, että ovat helposti saatavilla aivan tavallisesta kaupasta. Olen kokeillut käsivoidetta, ja pidin siitä kovasti. Olen kiinnostunut erityisesti seerumista ja naamiosta.

  Ihanaa syksyä! 🙂

 51. Nannil says:

  Hellävarainen kuivan ihon putsari on hakusessa, tuo puhdistusvoide ja -naamio ehdottomasti kiinnostavat. Mahtaisiko kuorinta sopia herkälle iholle, hmm?

 52. Sirja says:

  Naamiot ovat olleet käytössä jo pitkään mutta seerumia olisi kiva päästä kokeilemaan

 53. Laura says:

  Kuorintaa ja naamiota olisi kiva päästä testailemaan 🙂

 54. Laura says:

  Olisi kiva kokeilla tuota naamiota 🙂

 55. Aidafoun says:

  Muutaman kerran on Niveaa tullut käytettyä. Tuota Moisture Maskia olisi ihana päästä kokeilemaan kun ihoni on sen verran kuiva. 🙂

 56. Henna says:

  Seerumi kasvojen ihoa kirkastamaan kiinnostaisi eniten. Myös naamiot olisivat ihanaa hemmottelua.

 57. Jennyli says:

  Haluaisin kokeilla juurikin sitä sinisessä purkissa olevaa voidetta, en ole ikinä kokeillut! Myöskin kuorintavoide voisi olla kiva!

 58. neitiR says:

  Toi kuorinta löytyy aina suihkukorista, ihan vakkarituote! Niveoissa on jotenkin niin ihanaa se tuttu tuoksu joka aina tuoksahtaa nenään kun purkin aukasee 🙂

 59. Anna says:

  Tekstaisin mielelläni tuota kuivan ihon putsaria. Nivea Creme purkki meitä jo löytyykin. Loistotuote jota voi käyttää vähän joka paikkaan. Ja se tuoksu <3

 60. Maria says:

  Naamiita voisin testata. Nivean tuotteet on ihan ykkös suosikkeja mutta tuota naamiota en ole vielä kokeillut.
  Tuo sininen rasva, ihan parasta. Myös perheen kuopuksen mielestä.

 61. Heidi Pii says:

  Mä oon niin huono kosmetiikka-asioissa, että melkein jätin koko tekstin lukematta aihepiirin takia. Varsinkin, kun kosmetiikkakilpailujen palkinnot on aina jotain kikkailevia täsmätuotteita, jotka hankaluutensa takia jäisi mulla käyttämättä. MUTTA nämä tuotteet kuulostavat simppeleiltä ja mun ihonhoitorutiineihin sopivilta! Puhdistuspyyhkeitä haluan ehdottomasti hankkia itsellekin. En tajunnut sellaisia olevan olemassakaan! ;D

 62. Kaitlin says:

  Toi seerumi kuulostaa aika hyvältä, ja tietty toi Creme on se ikisuosikki jota tungetaan kyllä vähän joka paikkaan 😀

 63. Ulla says:

  Mitä vain, sillä tuttu on vain tuo peltirasian voide.

 64. Janita says:

  Kuorintavoide menee ehdottomasti kokeiluun. 🙂

 65. Mariakuu says:

  Nivean kasvojen puhdistusaineet ovat tuttuja ennestään ja seerumi olisi kiva kokeilla. Tuotteiden hinta ja laatu ovat kohdillaan sekä helppo saatavuus.

 66. Inni says:

  Antiage-voide kiinnostaa koska muut ovatkin jo vakikäytössä tai kokeiltuja. Nivean klassikko creme on parasta!

 67. Anna-Mari says:

  Ihania tuotteita!

 68. Helene says:

  Olen kokeillut tuota kuorintageeliä ja tykkäsin! Tuota seerumia kiinnostaisi kokeilla 🙂 Tuo peltipurkissa oleva rasva on kyllä ihanan tuhtia, sopii hyvin kuivalle talvi-iholle.

 69. Mimmi says:

  Kuorinta ja naamio kiinnostavat. Myönnän, että mulla on Nivean “yleisvoide” ainoa voide, mitä käytän. Lisäksi löytyy sininen peltipurkki. Ei iho-ongelmia vaan tykkään voiteesta! Uskon, että nämä voisivat olla yhtä hyvät 🙂

 70. Kirsi says:

  Oi Niveat on niin parhaita. Edullisia mutta silti niin laadukkaan tuntuisia. Itse en olekaan vielä kokeillut noita uusia sinisiä puhdistusaineita eli tuo facial cleansing cream olisi bueno kuivalle iholleni. Myös nuo puhdistusliinat haluaisin ottaa kokeiluun. Nivea paketti tulisi kyllä ehdottomasti käyttöön täällä 🙂
  P.s. Blogisi on aivan ihana! Aivan minun lemppari!

 71. Suvi says:

  Kaikki nuo Niveat taitavat olla ihan uusia tuttavuuksia minulle, mutta puhdistusliinat ovat muuten kovassa käytössä tässä perheessä. Ovat niin näppäriä matkalle ottaa 🙂

 72. Sanna says:

  Uskoisin, että nämä kaikki tuotteet sopisivat minulle ja myös meidän kolmelle nuorelle! Kätevää, kaikki voisivat käyttää samoja tuotteita! 🙂

 73. Marika says:

  Moikka! Nostalginen olo tuli kyllä itsellekin tätä lukiessani. Nivean tuotteet ovat kuuluneet omiin vakkarituotteisiini jo vuosien ajan: yhtä lempeitä ja tehokkaita saa muuten hakea. Tykkään erityisesti tuosta putsarista ja kosteusvoiteista, mutta mielelläni kokeilisin myös muita. 🙂 Aurinkoisia elokuun päiviä!

 74. Nina says:

  Puhdistusliinat ja seerumi kiinnostaisivat eniten. Meille on syntymässä kohta toinen lapsi ja uskon että nuo puhdistusliinat olisivat pelastus kiireisessä vauva-arjessa. 🙂

 75. Pimassou says:

  Seerumi kiinnostaisi eniten. Varmasti kaikki tuotteet löytäisivät meidän perheessä käyttöä. Niveaa on tälläkin hetkellä käytössä.

 76. Marja-Liisa says:

  Näistä en ole tainnut kokeilla mitään, mutta muuten kyllä tarkistan Nivean hyllyn kaupassa, josko tarvitsemani tuote löytyisi sieltä. Turvallisia laatutuotteita.

 77. RoosaO says:

  Nuo puhdistuspyyhkeet kiinnostaa erityisesti 🙂 Ja kuorintgeelikin ollut loppu jonkun aikaa ja olisi kiva testata jotain uutta!

 78. Mallukka says:

  Nivea tuotteet ovat jääneet vähemmälle käytölle, joten kuorintatuotteesta voisi aloittaa tutustumisen.

 79. Elise H. says:

  Mukana ihanassa arvonnassa! 🙂 Erityisesti kuorinta ja seerumi kiinnostavat 🙂

 80. Reetta says:

  Tällä hetkellä on etsinnässä juuri tuote, joka poistaisi meikin iholta, joten etenkin tuo puhdistusemulsio kiinnostaa 🙂

 81. Eden says:

  Omana ongelmanani on ollut liian voimakkaiden tuotteiden käyttö, varsinkin nuori iho reagoi niihin nopeasti. Opin tämän kyllä vasta vuoden alussa .. 😀 Nivean tuotteet ovat tällä hetkellä yksiä suosikeistani! Haluisin kokeilla kasvonaamioita sekä seerumia!!

 82. HannaL says:

  Nivean ihanat klassikot, niihin aina palaan uusien kokeilujen jälkeen. Seerumi kuullostaa tällä hetkellä tuotteista kiinnostavimmalta.

 83. iituliina says:

  Tuo puhdistusemulsio kiinnostaa, naamaputsareista on ollut vaikea löytää omalle iholle sopivaa. Ja tuo sininen purkki täälläkin löytyy yöpöydältä, sillä rasvataan niin omat kuin miehenkin kasvot, kantapäät ja pyöräilystä kärsineet kankut. 😀

 84. Ink says:

  Rasvoja olen vain käyttänyt joten mikä tahansa muista tuotteista kävisi kokeiluun!

 85. Jenni M says:

  Seerumi kiinnostaa eniten! Iän ollessa lähempänä neljää kuin kolmea kymppiä olen huomannut tarvitsevani tehokkaampia hoitotuotteita ja tämä on vielä testaamatta.

 86. sinii says:

  Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoide ehdottomasti haluaisin testaukseen! Tuleva syksy ja talvi kun ei helli ihoani parhaimmalla tavalla, iho kuivuu helposti pintakuivaksi ja kiristäväksi..

 87. Ansku says:

  Puhdistuspyyhkeitä haluaisin testata, kun niillä saa niin helposti ja nopeasti putsattua naaman. Laiskan ihonhoitajan luottotuote. 🙂

 88. Marianna says:

  En ole kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä ihan perusputsi ja kosteusvoide sekaiholle/kuivalle. Olisi mukava löytää edullinen ja kotimainen sarja! Tämä postaus sai ainakin mielenkiinnon heräämään!

 89. Ansku says:

  Kuorintavoiteelle ja kasvonaamiolle olisi täällä kyllä kovastikin tilausta!

 90. Sirkku says:

  Aika moni on tuttu tuote,mnet kuorintavoide ja kasvonaamio tekisi terää kesän jälkeen!

 91. Annika says:

  Haluaisin kokeilla Nivean tuotteista puhdistusliinoja sekä anti age-voidetta. Ja kyllähän Nivean klassikko-voide on aina klassikko-voide, ei sen voittanutta ole 🙂

 92. MD says:

  Voiteet ovat jo tuttuja, ja puhdistusaineita olisi kiva kokeilla. Mukana arvonnassa siis ehdottomasti! 🙂

  Mukavaa loppukesää ja syksyn odotusta! 🙂

 93. Tiitu says:

  Kuorintavoide ja naamio ovat tuttuja, mutta tuo puhdistusvoide ja seerumi täytyy kyllä testata!

 94. Ellla says:

  Nivea creme

 95. IIna says:

  Seerumit on mun heikko kohtani. Tätäkin olisi kiva päästä testaamaan..

 96. Piritta says:

  Puhdistusvoidetta olisi kiva kokeilla, varsinkin kun kärsin kuivasta ihosta syksyn ja talven tullen. Hehh, minä taas testailin pikkuisena mummolareissuilla nivea cremeä mummiltani ja sain myös oman purkin mukaan. Tuttu tuote siis jo lapsuudesta.

 97. Teako says:

  Puhdistusvoidetta täytyy ehdottomasti testata, vaikkei arpaonni suosisikaan:D En ole vielä(kään) löytänyt “täydellistä” putsaria yhtäkkiä iän myötä kuivaksi tulleelle iholleni. Ja seerumi kuulostaa myös kiinnostavalta!

 98. Asta says:

  Kaverini kosmetologilla kävi lähes kasikymppinen sileäihoinen lady. Hänen salaisuutensa oli purkkiNivea, ei ollut ikinä käyttänyt muuta. Kaikki Nivea-tuotteet kiinnostavat ja aionkin kokeilla puhdistusliinoja.

 99. Heli says:

  Naamio ja seerumi kiinnostavia uutuuksia – tuttua on tuo IHANA tuoksu!!

 100. KooM says:

  Puhdistusliinoja haluaisin mielelläni kokeilla. Myös naamiota ja kuorintavoidetta olisi mukava testata. 🙂

 101. Noona S says:

  Nivea anti-age voide tulisi käyttöön, ja puhdistuspyhkeet myös.

 102. Outi says:

  Kasvojen puhdistuspyyhkeet kiinnostaa. Olen puhdistuspyyhkeiden suurkuluttaja entuudestaan jo siivouksessa, lasten suiden ja käsien pyyhkimisessä jne…myös puhdistusemulsio sekä kasvojen kuorintageeli olisivat tervetulleita uutuuksia ihonhoitorutiineihini 🙂

 103. Satu says:

  Voi-h, tuo pyöreä sininen peltipurkki on pyörinyt elämässäni niin kauan kuin vaan muistan….seerumista en ole ennen kuullutkaan…

 104. Tjja says:

  Ehdottomasti haluaisin testata kasvonaamiota ! <3

 105. Sanna says:

  Nivean tuotteet ovat ihkuja ja edullisia.:)) tykkään!!

 106. Anne says:

  Niven seerumi vaikuttaa kiinnostavalta.

 107. Lau says:

  Ne puhdistuspyyhkeet kiinnostaisivat, en oikein koskaan käytä niitä mutta olisivat matkoilla kätevät, ja nuo Nivean kuulostivat tarpeeksi hellävaraisilta 🙂

 108. Hanna says:

  Eniten kiinnostaa seerumi ja tuo kasvonaamio, mutta Nivean tuoksu on jotain niin ihanaa, että voisin käyttää mitä tahansa tuotteita heti.

 109. Maria M says:

  Puhdistuspyyhkeet ja kasvonaamiot kiinnostavat, tykkään kovasti Nivean tuotteista.

 110. Jenny says:

  Etsinnässä onkin uusi tuotesarja ja tätä haluaisin kokeilla 🙂
  Nivean sininen vartalorasva on tuttu kyllä jo entuudestaan.

 111. Satu says:

  Puhdistuspyyhkeet kiinnostaisi testata ja oli hyvä vinkki tulevalle matkallekin 🙂 Nivean peltisen rasvapurkin otin synnärille mukaan ja siellä se tuntui todella luksukselta kaiken sairaala ympäristön keskellä.

 112. emma says:

  oon kesän jälkeen yrittänyt löytää uusia luottoputsareita, kun tuntui ettei vanhat kuivalle iholle tarkoitetut toimineet ollenkaan. tässä vaiheessa oon siinä lopputuloksessa että pintakuiva ihoni ainakin on, joten noiden putsareiden testaus kiinnostaisi älyttömästi!! 🙂

 113. Jarna says:

  Kuivan ihon putsari kiinnostaa erityisesti. Klassikko-purkki taas on talven vakiovaruste ja myös mun purkilla oli pienet sormet vierailleet. 🙂

 114. Hanna says:

  Kasvonaamio vaikuttaa todella lupaavalta, mutta tunnustaudun kyllä pieneksi Nivea-faniksi jo entuudestaan :’)

 115. Siinatar says:

  Nivea Anti-age voide tulisi tarpeeseen =).

 116. PM says:

  Kasvonaamio kiinnostais!:)

 117. liinail says:

  Puhdistusliinoja kiinnostaisi kokeilla 🙂

 118. Ansku says:

  Puhdistusliinat on kätevät!

 119. Mathilda says:

  Tuo scrub on ollut suosikki jo monta vuotta, ja tän postauksen jälkeen haluaisin kokeilla myös facial cleansing creamiä sekä puhdistusliinoja 🙂

 120. Mira J. says:

  Anti-Age Skin Rejuvenation -seerumi kiinnostaa. Kiva olis päästä testaamaan. 🙂

 121. Lauravanilja says:

  Kuorintavoide ja kosteuttava naamio olisi kiinnostavia testattavia 🙂

 122. Emmi says:

  Nivean sininen peltipurkki on minun vakiotuote, se sopii kaikkeen! Kokeiluun tahtoisin seerumin ja puhdistusvoiteen (:

 123. Lotta says:

  Kuorinta-aine ja seerumi kiinnostaisi.

 124. Mari says:

  Cellular Anti Age seerumia haluaisin kokeilla

 125. NinniJ says:

  Haluaisin kokeilla anti-age -seerumia sekä puhdistustuotteita (Facial Cleansing Cream ja -Milk).

 126. Inkeri says:

  Seerumi ja puhdistusliinat, tässä järjestyksessä. Nivea-tuotteet ovat tuttuja jo lapsuudesta (tuo sininen pieni purkki)ja tälläkin hetkellä käytössä ovat puhdistusmaito ja kasvovesi. Tuotteet ovat hyviä ja luotettavia – ja mihin hintaan….

 127. Ella-Maria says:

  Puhdistuspyyhkeitä olisi kyllä kiva testata! 🙂

 128. Tarja says:

  Puhdistusliinat ja puhdistusvoide kiinnostais ja miksei tuo kuorintakin.

 129. sari says:

  Puhdistusliinat ja kasvonaamio ovat ne jotka ensisijaisesti kiinnostaa.

 130. Sussupalmu says:

  Kasvonaamio ja kuorintavoide käytössä ja aivan lemppareita!! Seerumia haluaisin kokeilla

 131. Nina says:

  Tuo seerumi kuulostaa ainakin ihan huikealta! Ja ihanaa että tuotteet ovat hinnaltaan noin kohtuullisia, hyviä ja edullisia vaihtoehtoja ei ole tosiaankaan liikaa. 🙂

 132. Leena says:

  Seerumi tekis terää!

 133. Xeveliina says:

  Puhdistusliinat ovat ihan mahtavia, joten kokeilisin mielellään Nivean versiota niistä!

 134. eekku says:

  Seerumi kiinnostaa ja puhdistusliinoja testaillu ku livboxissa tuli kokeilupakkaus ihan toimivia ovat

 135. Heli says:

  Kasvojen puhdistus kiinnostaisi, ja etenkin se normaali/pintakuivalle iholle. Tuota kuorinta-ainetta olenkin käyttänyt, muut tuotteet vielä testaamatta.

 136. Mi says:

  Haluaisin kokeilla Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia.

 137. tiina simoinen says:

  Nivean tuotteet olleet jo vuosia käytössä, ovat aivan ihania ja edullisiakin tykkään kovasti <3

 138. Piia says:

  Seerumi kiinnostaa 🙂 silmänympärysvoide sekä creme on ahkerassa käytössä.

 139. Aino says:

  Skin Refining Scrub –kuorintageeli menisi noista ekana kokeiluun! Tuntuu, että normaalisti kuorintageelit on niin tehottomia.

 140. Nina says:

  Cleaning cream kuulostaa lupaavalta ja kuorintageeli on musttohave, koska ensin on tosiaan ne perustyöt tehtävä!Pyyhkeitä tai seerumeita en ole käyttänyt, mutta puhdistusmaito on luottokamaa ja peltipurkki on klassikkojen klassikko!

 141. SMarianne says:

  Puhdistusliinat kiinnostaa eniten.

 142. Äityli says:

  Käyttöön pääsisivät ainakin puhdistusmaito, -pyyhkeet, kuorinta-aine ja vanha kunnon voide.

 143. susan says:

  nivea tuotteet on niin hyviä

 144. Heidi says:

  Uusi meikinpuhdistusaine hakusessa eli Creme Care Facial Cleansing Milk –puhdistusemulsiota olisi kiva päästä testaamaan. 🙂

 145. anniina says:

  Etenkin seerumia ja naamiota kiinnostaisi testata 🙂

 146. Camilla says:

  Naamiot vaikuttaa sellaisilta et olis kiva saada testiin! 🙂

 147. Hanna B says:

  Puhdistusliinat ovat niin käteviä en ole Nivean versiota kokeillut. Samoin naamio kiinnostaa 🙂

 148. merja says:

  Nivea Anti-age pitäisi kokeilla

 149. Roosa says:

  Naamioita kiinnostaisi kokeilla! Sininen klassikkorasva on ollut käytössä jo vuosia ja se on ikuinen lemppari talvella 🙂

 150. Leena says:

  Puhdistusliinoja haluaisin kokeilla, useat liinat jättävät kuitenkin aika paljon epäpuhtauksia, joten olisi mahtavaa löytää putsarit jotka oikeasti toimivat!

 151. JaKa says:

  Nivea on ikisuosikki! Erityisesti kiinnostaisi kokeilla seerumia!

  • Reetta says:

   Nivea moisture mask on ihanan pehmeä iholla, sitä on tullu jo kokeiltua! 🙂
   Lapsena olen käyttänyt nivea cream voidetta, sekin on ihanan pehmeä. Olen ehdottomasti kiinnostunut puhdistuslapuista ja muistakin tuotteista.

 152. eveliina says:

  Ihon kuorinta ja kasvonaamiota haluaisin tästä sarjasta kokeilla

 153. Sarianna says:

  Puhdistusliinat voisi kokeilla, Nivea cream on jostain lapsuudesta tuttu.
  Muistaakseni olen jonkun puhdistusvoiteen kokeillut Nivealta mutta en tiedä onko se juuri tätä sarjaa vai vanhempaa. Olisi mukava jos löytyisi edullinen ja ruokakaupastakin ostettava ihonhoitosarja.

 154. kirsikka says:

  Kasvojen puhdistustuotteet kiinnostaa ja muutenkin koko sarja.. en ole pitkään aikaan sitä kokeillutkaan.. Syksyääää 🙂

 155. Saana says:

  Nivea on luotto!! Vaikka opiskelijabudjetilla mennään, ihonhoidosta ja rasvoista en suostu tinkimään, niimpä Nivea creme kulkee aina mukana! Ihonputsaustuotteet kiinnostavat minua kovasti, erityisesti skin refining scrub.

 156. Tuulia says:

  Seerumit ja naamiot kiinnostaa

 157. Delle says:

  Seerumeiden suurena ystävänä, tietenkin seerumi! Niveasta jon joitakin iki suosikkeja kuten vartalovoiteita, suihkugeeliä ja tietenkin kultti Cremeä. Ostan ison purnukan, josta kaavin sormella (ihan ronskisti vaan!) pienempään rasiaan. Sitä on helpompi käsitellä ja säilyttää. Levitän Nivea Cremeä poskipäille ja nenälle ennen saunaan menoa couperosani suojaksi. Onpa muutama paketillinen tyttären (11v) kanssa käytetty kasvojenpuhdistus liinojakin. Tomivat enimpien kasvojen puhdistusöljyjen poistossa (minulla). Tyttärelle olen jo opettanut kasvojen puhdistuksen ja kostutuksen tärkeyttä.

 158. Karita says:

  Refreshing Moisture Mask –naamio on ihan paras!

 159. Tiinuli says:

  Puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla. 🙂

 160. Tuulispää says:

  Nivea Creme on klassikko, joka löytyi jo isoäidin käsilaukusta! Itse haluaisin ehdottamasti kokeilla anti-age seerumia.

 161. PäiviS says:

  Saarumia en ole kokeillut. Perussininen on käytössä silloin tällöin.

 162. Mill says:

  Ihania! Kasvonaamio olisi huippu.

 163. Sumi says:

  Seerumi kiinnostaa eniten 🙂

 164. valentiina says:

  Naamio on testattu ja todettu hyväksi 🙂

 165. Anuli says:

  Klassikko-creme on yllättävän hyvä kasvoilleni. Naamiot kiinnostavat.

 166. Päivi says:

  Anti-Age seerumi ehdottomasti on kokeilemisen arvoinen, taistelu ryppyjä vastaan alkakoon!

 167. Susan says:

  Kuorintageeliä ois kiva testailla. 🙂

 168. Ninka says:

  Seeruma ja puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla, koska niistä minulle ei ole kokemusta.

 169. Mari V says:

  Puhdistusliinat kiinnostavat erityisesti 🙂

 170. Krista says:

  Nuo puhdistustuotteet kummatkin kiinnostaa. Olen jo aikoja koittanut löytää itselleni sopivia puhdistustuotteita mutta ei vaan tunnu löytyvän. Naamiot kiinnostaa myös 🙂

  Tuo Nivean voide on kyllä mainio klassikko ja tuttu jo entuudestaan! 🙂

 171. Amanda says:

  Moikka 🙂

  Haluaisin kokeilla ehdottomasti puhdistusliinoja!

 172. Inkku says:

  Seerumi ja puhdistusliinat kiinnostavat.

 173. Heidi says:

  Haluaisin kokeilla Creme Care Facial Cleansing Cream –puhdistusvoidetta koska kärsin kuivata ihosta jota monet meikinpoistoaineet kuivattavat entisestään. Tähän mennessä minäkin olen turvautunut hellävaraisempiin puhdistusmaitoihin mutta puhdistusvoide veisi varmasti ihon kosteutuksen ja hellävaraisuuden astetta pidemmälle. Kiinnostavankuuloinen uutuus samoin kuin muutkin tuotteet tästä sarjasta:)

 174. HannaKoo says:

  Oi, noita kasvojenpuhdistuspyyhkeitä olisi kiva päästä testaamaan! 🙂

 175. Heta says:

  Haluaisin kokeilla Nivean puhdistusmaitoa. Monet jättävät ihon oudon tuntuiseksi pesun jälkeen. Myös seerumia ja puhdistusliinoja olisi mielenkiintoinen kokeilla.

 176. Janita Honkanen says:

  Kaikkien eniten haluaisin kokeilla kasvonaamiota,mutta kaikkia Nivean kasvojenhoitotuotteita kokeilisin mielelläni. 🙂

 177. Tarja says:

  Seerumi kiinnostaa. Nostalginen on tuo nivean tuoksu. Vuosikymmenten mittaan on käytössä ollut myös bodymilk ja kuorintavoide.

 178. Tiia says:

  Kasvonaamiot kiinnostaisivat erityisesti näin kesän jälkeen. Nivean rasvat ovat minulle tuttuja tuotteita ja puhdistustuotteitakin olen joskus aikanaan itse käyttänyt.

 179. viiviK says:

  Nuo tuo nivean klassikko peltirasiahan on varmaa monen suomalaisen suosikkeja niin myös minun! Mutta noita puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla 🙂

 180. Sonsku says:

  Seerumi kiinnostaa sekä kuorintageeli. 🙂

 181. Sepuli says:

  Puhdistusliinoja käytin kesällä mökillä. Kuorintageeliä haluaisin kokeilla, se on minulle uusi tuttavuus.

 182. Pirjo says:

  Cellular Anti-Age cream kiinnostaa kovasti, kun alkaa jo ihossa ikääntyminen ikävästi näkyä…

 183. Päivi says:

  Haluaisin kokeilla Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia.

 184. Ninnu says:

  Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia olisi kiva päästä testaamaan. 🙂

 185. Mirella says:

  Itse olisin kiinnostunut kokeilemaan tuota puhdistus maitoa. Sille ainakin olisi joka päiväistä käyttöä! -Mirella

 186. Jenna O says:

  Tahtoisin erittäin mielelläni kokeilla kasvonaamiota. Syksyllä tulee enemmän panostettua ihonhoitoon ja ulkonäköön, Nivean tuotteet ovat kivoja kavereita siinä hommassa!

 187. Janette says:

  Tota seerumia ois kiva päästä kokeileen, samoin noita puhdistustuotteita, sillä omalle iholle kestosuosikkeja ei ole vielä löytynyt vaan sellasilla ihan ok tuotteilla menty. Ois kiva päästä testaileen näitä,jospa nää toimis omalle ihollekkin 🙂

 188. Tea says:

  Kosteuttavaa naamiota oisi Kiva kokeilla ja miksei seerumiakin!

 189. Tea says:

  Kosteuttavaa naamiota oisi Kiva kokeilla ja miksei seerumiakin! Nivea on minulle kyllä jo merkkinäkin tuttu, olen joskus kokeillut vartalovoidettakin.

 190. Liisukka says:

  Seerumia haluaisin kokeilla. Sininen klassikkopurkki löytyy kotoa.

 191. saara says:

  Seerumi kiinnostaisi.

 192. hannele karhu says:

  Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation –seerumia olisi kiva päästä testaamaan, kun ei mulla oo mitään seerumeita ollut ikinä ja Nivean tuotteet ovat luotettavia.
  Creme on suosikkini.

 193. Maikki says:

  Seerumit kiinnostavat eniten.

 194. TAT says:

  Nivea-tuotteet ovat luotettavia.

 195. Täti Ruskea says:

  Puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla.

 196. Tanja says:

  Seerumi ja kuorintageeli kiinnostaa.

 197. Minna says:

  Kuorintageeliä olisi kiva päästä testaamaan 🙂

 198. Stella says:

  Suosikki on Nivea Creme

 199. Tarja Tuominen says:

  Puhdistusliinoja ois kiva kokeilla ja niille löytyy aina käyttöä

 200. Katja_tata says:

  Kolme tuotetta herätti mielenkiinnon: puhdistusliinat (en ole löytänyt “niitä oikeita”, mitkä puhdistaisivat ilman limaisen tunteen jäämistä kasvoille), kasvonaamio (olenkohan koskaan kokeillut kotona itse naamiota, pari kertaa kosmetologilla vain) ja kuorintageeli (sama kuin kasvonaamiossa). Mutta kiva tietää, että näitä löytyy noinkin huokeasti ihan “peruskaupoista”, voi kokeilla jos ei Onnetar suosi 🙂

 201. Sofia says:

  Puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla! Nivea on ollut jo kauan luotettava merkki mulle vaikka nyt onkin ollut muut tuotemerkit käytössä. Kuitenkin putsarit alkaa loppuun ja ensi kuun alussa pitäis ostaa uudet, joten nyt olis hyvä chääns!

 202. Maj says:

  Seerumi ja puhdistustuotteet kiinnostavat. Olen hakenut edullisia ja luotettavia tuotteita.

 203. Milla says:

  Naamioita kiinnostaisi päästä kokeilemaan kaikkein eniten! 🙂

 204. Annika says:

  Nivean tuotteet ovat ihan ehdottomia lemppareita! Puhdistusliinoja en kuitenkaan ole kokeillut, ja ne ottaisin ihan mielelläni testiin 🙂

 205. Heidi says:

  Ainakin seerumi ja naamiot olisi mukava kokeilla. Lisäksi nyt juuri puhdistusaineen loppuessa taidankin suunnata Nivean hyllylle ja testaan pitkästäaikaa puhdistusmaitoa.

 206. Veronica says:

  Naamioita olisi kiva kokeilla.

 207. Heli says:

  Nivean klassikko Creme tietysti on lemppari! 🙂

Kommentoi