Terveisiä Tukholmasta!

27.8.2016

Voi jestas, millaiset kolme päivää onkaan takana! Torstain matkustuksen jälkeen olen viettänyt nyt kaksi aivan mieletöntä päivää Tukholmassa, ja tietysti aivan mielettömässä seurassa! Marian ja Essin kanssa on tullut koluttua Tukholman sisustus ja design-kohteita, Formex-messuja, vintage-putiikkeja sekä mielenkiintoisia (ja äärettömän hyviä) ravintoloita. Kyseessä on Visit Swedenin kanssa yhteistyössä järjestetty matka, ja meidät majoittaa Blog House Stockholm, bloggaajille varattu asunto Tukholman Kungsholmenilla.

Tänään vietetään viimeistä yhteistä iltaa tyttöjen kanssa, ja koska meidän vatsoihimme ei yksinkertaisesti kaikkien herkkujen jälkeen mahtunut enää varsinaista illallista, päätimme nostaa maljaa mahtavalle reissulle (ja valitettavasti sen lähestyvälle päätökselle) urbaanin kaupunkikeittiömme pöydänvieressä kevyttä pikkusuolaista nauttien.

Huomenna lennetään kotiin, ja kyllähän sinnekin on jo kova ikävä. Vaikka maanantai ja arki on matkustuksenkin jälkeen vielä edessä, totesin tänään, että tämä on taas niitä reissuja, jotka säilyvät mielessä aivan varmasti koko elämän ja antavat paljon vielä jälkeenpäin. Melkein pissat housussa on naurettu, ja jalat turvoksissa kävelty pitkin helteistä (ja oikeasti kesäistä) Tukholmaa. Tässä porukassa on ollut hyvä olla!

Matkan saldoa on tallentunut tietenkin myös kameraan ja kattavampaa Tukholma-postaustakin on varmasti tulossa. Mutta nyt vielä lasi viiniä tyttöjen kanssa, ja sitten väsyneenä, mutta äärettömän onnellisena, untenmaille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa ihanaa iltaa (tai yötä oikeastaan jo!) ja kauniita unia!


3 Responses to “Terveisiä Tukholmasta!”

 1. Hurmioitunut says:

  Hälsningar från Stockholm också! Me oltiin viettämässä kesälomaviikkoa Tukholmassa 3 päivää nyt ti-to ja sää oli tosiaan kesäinen ja lämmin +20. Reissu oli muutenkin mitä mainioin. Meillä se painottui museoissa ja kirppareilla kiertelyyn. Liikennejärjestelyjä hieman haittasi Yhdysvaltojen varapresidentin Joe Bidenin vierailu, joka tukki katuja ja kaupunginosia. Saatiin onneksi jaksotettua omia menojamme siten, ettei hirveästi kulkemistamme haitannut.
  Mielenkiinnolla jään odottamaan sinun tunnelmiasi Tukholmasta.

 2. Marjah says:

  Ihana mahdollisuus blogin kautta! 🙂

 3. Katja says:

  Mä luen näitä ihan pala kurkussa, olisin päässyt matkaan mutta vauvaseuralaista ei huolittu niin jouduin imetyksen takia sanomaan sitten ei. Olisi ollut varmasti ihan huippua! 🙂

Kommentoi