Syysgarderobi

03.9.2016

Huomenta ihanat!

Aikaisessa aamussa on nyt ihanan syksyinen fiilis. Harmittaa oikein, ettei ollut kunnon kameraa käsillä, kun katselin silmästä silmään kettua, joka maleksi usvaisella sänkipellolla. Upea näky!

Mutta hei, luontokuvien puutteessa tyydytään nyt “muotikuviin”. 🙂 Tällä kertaa tosin minimitoitukseen, sillä oli ihan pakko kuvailla teille vähän syysmuotikuvia Klaaran garderobista!

NovaMelina 4

Muistatte ehkä kun yhteistyön merkeissä Klaara sai kohta vuosi sitten ihanan mekon Nova Melinalta. Tuo mekko on ollutkin kovassa käytössä, ja niin ihana, että on juuri niitä vaatteita, joita ei säilytetä edes vaatekaapissa, vaan pidetään esillä henkarissakin. Vanhassa talossa asuminen on kuitenkin kompromissien kauppaa, ja monesti talviaikaan meillä jää mekot käyttämättä ihan jo siitä syystä, etä paksut sukkahousut ja mekko eivät tunnu riittävältä vaatetukselta lapselle, joka leikkii pääasiassa kylmällä lattialla. Sain ajatuksen tilata pöksyt Novalta, mutta jotenkin sekin vain jäi ajatuksen tasolle. Mutta, kiitos ihanan Niinan, joka instagramissa jakoi tyttärensä suloisen pöksykuvan, ja samana päivänä eteeni tulleen Nova Melinan Facebook-päivityksen, jossa käskettiin ottamaan rohkeasti yhteyttä vaikkapa fb-viestin muodossa, ja kyselemään enemmän tilaustöistä ja niiden hinnoista. Rohkaistuin, ja lopulta oli kangaskin valittu ja housutilaus tehty.

NovaMelina 6

Klaaran housut tehtiin muuten kokoon 116cm, koska olen niitä nuukapussiäitejä, jotka rakastavat kasvunvaraa, ja tässä mallissa housun kuminauhalahje mahdollistaa juurikin sen pienen ylimääräisen housun pituuteen.

NovaMelina 3

Housujen lisäksi innostuin tilaamaan vielä suloisen hiuspannan, jonka rusetti mätsää kivasti pöksyihin. Nyt on kiva kokonaisuus, josta tykkää sekä äiti, että tytär, ja leggareiden kanssa puuvillahousut ovat lämmin asu talvellakin

NovaMelina 2

Kuten mekossa, myös housuissa työn jälki on älyttömän hyvää ja siistiä, eli jos arvostat suomalaista käsillä tekemistä ja ylipäätään kotimaista työtä ja osaamista, Nova Melinaan voi turvautua oli kyse sitten lasten- tai aikuistenvaatteista.

NovaMelina 5 NovaMelina 1

Sekä housut, että panta ovat ostettuja, mutta koska piilomainonta on vähän tylsää, myönnän ihan suoraan, että kirjoitin tämän postauksen mainosmielessä. Miksikö? Koska arvostan suomalaista työtä, ja käsityön taitoa. Sitä, että on rohkeita ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja tekevät työtä, jota rakastavat. Niin, kunnioitan yrittäjähenkeä, siinä kai se yksinkertaisuudessaan on. Ja kukapa nyt ei tykkäisi ihanista vaatteista!?

Nova Melinan Karuselli -kaupassa on ihania Art Galleryn, sekä Libertyn kankaita, joista Nova toteuttaa upeita tilaustöitä, mutta myy kankaita myös niille jotka haluavat toteuttaa luomuksensa itse. Nettikaupasta löytyy lisäksi valmistuotteita ja ihana pieni paperikauppa, sekä pieniä suloisia juttuja kuten silitysmerkit. Kannattaa katsoa!

Tallenna


6 Responses to “Syysgarderobi”

 1. Nova says:

  Kiitos Emilia! Niin ihania kuvia olet ottanut ja Klaara jälleen supersuloinen! Olet ihana tyyppi ja tukesi pienelle käsityöyrittäjälle on kullan arvoista! ♥♥ Iloista viikonloppua!

 2. terhik says:

  Aivan ihana asu! Meiltäkin löytyy puuvillapöksyjä ja jotenkaan en ole ajatellut että niitähän voi pitää talvellakin kun alle laittaa jotain. Villatakki on herkullisen värinen. Mistä se on?

  • Joo, leggarit alle, ja asu on lämmin! 🙂

   Tuo neule on Lindexin alesta, meillä on samanlainen vaaleanpunaisena. Tosi kiva kunnon tukeva puuvilla, kestää pesusta toiseen loistavasti sekin. 🙂

 3. Lisbeth says:

  Söpö tytsi söpöissä vaatteissa. Onko tuo sellainen kuminauhapanta? Mainostus ei nyt haitannut yhtään. Me muutimme kesällä vanhaan taloon ja minäkin mietin lapsen tulevaa talvivaatetusta: 3,5 v tyttöni ei suostu käyttämään sellaisia vaatteita, jossa on napit. Eli ei esim. neuletakkeja ja housuja, joissa on (fiksua!) säätövaraa vyötäröllä. Huoh. Täytyy vain löytää muita vaihtoehtoja. Olen itse niin neuletakki-ihmisiä, että en osais olla ilman..

  • Tuo panta on sellainen “tavallinen”, mutta äärettömän pehmeä ja ainakin Klaara on antanut sen olla päässään, eli ei ole haitannut menoa. 🙂

   Hei näissä pöksyissä ei ole nappeja! Tämän ikäisellä vyötärö ei niinkään kaipaa kasvunvaraa, mutta pituus sitten sitäkin enemmän. 🙂 Molemmat on ihan kuminauhakiristyksellä.

   Joo, neuletakit on ihania, ja aika useinhan lasten vaatteissa on pääaukossakin nappeja. Tsemppiä, toivottavasti löydätte molempia miellyttävät ratkaisut. 🙂

Kommentoi