Voittaja selvillä!

07.9.2016

Yksi maailman ihanimmista tunteista: Siisti koti!
Tänään on ollut perinteinen siivouspäivä, eikä masokismini suinkaan loppunut imurointiin, lattioidenpesuun ja pölyjenpyyhkimiseen, vaan sainpa myös kasan rästitöitä tehtyä. Koko päivä omistettu asioille, joita tulee siirrettyä aina sinne jonnekin tulevaisuuteen, vähintään huomiselle. Olen itsestäni ylpeä!

Raikkaassa tuulessa päivänsä viettäneissä tekstiileissä tuoksuu muuten vahvasti syksy. Tai sitten se on vain se raikas tuuletuksen tuoma tuoksu, jota meillä ei ole vähään aikaan nuuskuteltu. Voi, mihin kummaan olen kadottanut sisäisen himosiivoojani? Sille olisi nykyarjessa käyttöä! 🙂

Mutta hei, lupasin arpoa voittajan Nespresso -arvonnalle, ja nyt on sekin tehty! Nespresson kahvikone lähtee tällä kertaa Minnalle, joka kirjoitti aamuistaan näin: “Hyvä päivä alkaa hyvällä aamulla; silloin on hyvä aamu, kun olen nukkunut riittävästi, voi jokusen minuutin venytellä sängyssä ennen ylösnousua, puolen tunnin lenkki koirien kanssa sekä kunnon aamiainen radiota kuunnellen. Tolla reseptillä menty kauan ja hyvin on toiminut. Kapselikahvinkeitin kruunaisi aamut!”

Onnea voittajalle, ja kiitos jokaiselle osallistujalle!

Kylli the Cat

Tuntuu, että tätä nykyä tässä talossa kaikki pakoilevat siivoamista, mutta kas kummaa, kun en ole itse tullut ajatelleeksi kiivetä kaapinpäälle odottamaan, että joku muu huiskii hommat kuntoon. Mahtaisikohan toimia!?

Ihanaa iltaa

Tallenna

Tallenna


2 Responses to “Voittaja selvillä!”

  1. Minna says:

    Oi, kyllä on ihanaa kerrankin voittaa jotain jossain arvonnassa ja palkinto ei olisi voinut olla parempi, Nespresso kapselikahvinkeitin. Kiitos!
    Minulla viikonloppuna vuorossa kunnon syyssiivous, keittiön siivoan erityisen hyvin. 🙂

    • Toivottavasti kone on tarjonnut iloa! 🙂

      Tiedätkö, mä olen vähintään yhtä iloinen joka kerta, kun saan ilmoittaa jollekulle voitosta. Tulee ihan mahtava fiilis, kun joku on oikeasti iloinen. Mä olen aina ollut itse huono voittamaan missään arvonnoissa, joten osaan kuvitella sen ihanan fiiliksen, kun kerrankin osuu nappiin. 🙂

Kommentoi