Talvinen lauantaiaamu

12.11.2016

Hiphei, ja kivaa viikonloppua!

Täällä on aloitettu päivä mukavasti ja kiireettömästi. Me leivottiin lasten kanssa mutakakkua sillä aikaa kun mies puuhasi puutöissään, ja nyt onkin jo ruuanlaiton vuoro.

Vaikka meillä mennään vuoden ympäri melko neutraalilla värimaailmalla, huomaan, että kodin tunnelma muuttuu kuitenkin automaattisesti vuodenaikojen mukaan. Suurimpia tekijöitä on tietenkin valo ja lämpö, sekä ikkunoista avautuvat maisemat, jotka käyvät värin ja tunnelman tuojina ikään kuin suuret taulut.
En tiedä johtuuko se eilisestä siivouspäivästä vai kenties tuosta pienestä lumihunnusta, mutta mieli alkaa väkisinkin jo hahmottelemaan hiukan joulua kotiin. Kenties muutaman hyasintin löytäminen helpottaisi tätä olotilaa kummasti, mutta niitä ei taida täällä päin olla tarjolla vielä pitkään aikaan. Täytynee siis keksiä jotain muuta. Kenties paperi- ja risutähdet voisivat olla jo paikallaan!?! Ehkä ensi viikolla olisi jo aika ainakin kurkistaa vintin joulukoristeisiin ja mallailla jotakin pientä paikalleen.

talvinen koti 10 talvinen koti 1 talvinen koti 2talvinen koti 8 talvinen koti 3talvinen koti 7 talvinen koti 6 talvinen koti 5

Kello on kohta yksi ja mulla on edelleen pyjama päällä! Nyt siis nopeat “moit”, sillä lähden kirimään itseäni tähän päivään! Oikein ihanaa ja talvista isänpäiväviikonloppua!

Tallenna


9 Responses to “Talvinen lauantaiaamu”

  1. Minttu says:

    Täälläkin katsastettiin jo tähtiin päin, en enää malttanut pysyä poissa varaston joululaatikoilta. “Talvitähdet” ovat siis saapuneet sisustukseen! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

    • Hih, mä kaivoin tänään myös pari tähteä esiin. Sellaisia valottomia, mutta tuovat vähän tunnelmaa mukanaan. Ja heti piristää mieltäkin, kun lisäilee kotiin vähän ekstraa! 🙂

      Ihanaa uutta viikkoa! ♡

  2. Miia says:

    Ihania näkymiä. Teillä on niin kaunista kotona, ajatonta ja seesteistä. Näiden kuvien katsominen antaa potkua omankin kodin remppaan. Mukavaa isänpäiväsunnuntaita!

    • Kiitos, Miia. Meillä oli oikein mukava isänpäivä. 🙂

      Voi, onhan sitä remontoitavaa täälläkin, mutta siitä hauskaa hommaa, että työnsä tuloksen näkee selvästi, ja edistys motivoi jatkamaan. Paljon tsemppiä siis sinne! ♡

  3. Ihania kuvia ja tunnelmaa taas <3

  4. Nää värisävyt! Tuo vanha kaappi ja höyläpenkki on melkosen mahtavia löytöjä!

    • Kiitos, Tiina! 🙂
      Me tykätään näistä myös. Kaappihan tarttui mukaan yhdeltä Ikea-reissulta, kun päätettiinkin pistäytyä antiikkiliikkeessä. Höyläpenkin on tehnyt mieheni isoisä, ja se on siten omalla tavallaan äärimmäisen arvokas ja tärkeä. 🙂

  5. Amppeli says:

    Heippa, piti tulla vinkkaamaan, että Kukka-Ulvilassa on jo hyasintteja, jos satut Ulvilassa päin liikkumaan ❤

Kommentoi