Lifestyle La Luna – alennuskoodi

02.12.2016

Perjantaita ihanat!

Se olisi joulukuun ensimmäinen viikonloppu edessä, ja pikkujoulukausi kuumimmillaan. Tänään aion pikkujoulutella minäkin, nimittäin suuntaan illalla siskoni kanssa Murhamysteeri-illalliselle. Muistatte kenties, että olimme samanlaisessa tapahtumassa jo viime talvena, ja konsepti oli kyllä niin mahtava, että heti kun liput uuteen “murhaan” tulivat myyntiin, varasin meille paikat. Itse mysteerin ja illallisen lisäksi, on tietysti ihanaa viettää laatuaikaa (ja varsinkin aikuistenaikaa) oman siskon kanssa. Odotan siis iltaa todella innoissani!

Mutta hei, sitten asiaan! Nimittäin ihan huippuun alennuskoodiin, jonka sain teille Lifestyle La Luna -verkkokaupaan! Eli jos kaapista ei löydy sitä jotakin loppuvuoden pirskeisiin, tai mielessäsi on pehmeät paketit, nyt on tilaisuutesi.

cream_011_lo_res1-karvatakki
Käyttämällä koodia
uusikuu
saat 30% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista, myös jo alennetuista hinnoista.

Koodi on voimassa perjantai – sunnuntai (2.12.-4.12. 2016), mutta nopeat kuitenkin syövät hitaat, joten kannattaa olla vikkelä!

lifestyle-la-luna-3-1

La Lunan valikoimista löytyy loistavia brändejä, kuten: Cream, Odd Molly, Ajlajk, Capri Collection ja . Kuvissa joitakin poimintoja verkkokaupan valikoimista. Tuo karvatakki aiheutti minulle itselleni niin kauhean pakko saada -reaktion, että se meni jo tilaukseen.

3167_246f2e404e-616m-664-laid-back-top-light-chalk-front-1-laid-back-1

lifestyle-la-luna-1-1

lifestyle-la-luna-2-1

Talvisen kaunista päivää jokaiselle!

Tallenna


2 Responses to “Lifestyle La Luna – alennuskoodi”

  1. Martta says:

    Hei vaan vinkki tuo melko lailla samanlainen karvatakki/turkki on myös Prismassa. Hinta tosin taitaa olla melko lailla pienempi kuin Creamin, jota myös hiplailin. Vertasin ja materiaali sama, malli sama ;->

  2. Taija says:

    Juuri hypistelin tuollaista karvaliiviä ja totesin, että onkohan se minun juttuni…
    Mutta tuo karvatakki on kyllä niin upea!

Kommentoi