Ystäväni Flint

29.6.2017

Torstaita ihanat! Tänään sivutaan pukeutumista hieman erilaisella tavalla, nimittäin esittelen teille Flint ystäväni, jonka avulla tästäkin kissataloudesta voi lähteä siististi pukeutuneena ja huolitellun näköisenä ulos. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Flintin kanssa.

Mustat ja muuten tummat vaatteet ovat ehkä pahimpia alustoja pitkille hiuksille, pölylle, nukalle ja lemmikeiden karvoille. Koska meiltä löytyy noita kaikkia, teippiharja kulkeekin mukanani oikeastaan aina. Niitä on laukkujen pohjalla, ja pienissä pussukoissa, jotka vaihdan tarvittaessa laukusta toiseen. Viime talvena hankkimani musta villakangastakki oli ehkä pohjanoteeraus mikäli miettii vaatteen käytännöllisyyttä kissan omistajan kannalta, kun taas nahkahousut ihastuttivat helppohoitoisuudellaan. En kuitenkaan anna kissankarvojen tai pölyn sen enempää määritellä pukeutumistani, vaan keskityn enemmänkin vaatteiden oikeanlaiseen huoltoon. Pesu, silitys, tuuletus ja tarvittaessa irtoroskan, pienen nukan ja erilaisten karvojen poisto. Hyvin hoidettuna vaate kestää sekä aikaa, että katseita.

Näppärän kokoinen Flint -teippirulla hurmaa jo pelkästään ulkonäöllään (Flint on muuten voittanut Red Dot International Design Award -palkinnon), mutta itse arvostan vielä kaunista ulkomuotoakin enemmän teippirullan käytännöllisyyttä. Aika usein markkinoilla olevat teippirullat ovat isoja klohmoja, jotka vaativat jo käsilaukultakin kokoa. Toinen, ainakin itseäni ärsyttävä seikka, on teippirullien säilyttäminen laukun pohjalla. Joko rulla pitää tunkea takaisin laukkuun jättäen käytetty arkki paikalleen (mikä nyt ei vain ole kovin houkuttelevaa) tai muuten rulla tarttuu käsilaukun vuorikankaaseen tai nahkaan itseensä. Markkinoilta löytyy toki rullia suojakotelolla, mutta kokonsa puolesta ne vaativat käsilaukulta vielä suurempia mittoja, kuin suojattomat rullat. Flint onkin ainoa laatuaan, sillä teippirulla kierretään hylsyn sisään ja siitä ulos kuin huulipunapuikko. Näin sekä tuotteen mittasuhteet, että käytännöllisyys ovat lajinsa parhaita.

Flint – teippirullan teippi on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta paperista ja tarrapintaan tarttuu herkästi kaikenlainen nukka, pöly ja karvat. Usein rullien tarrapinta ottaa vain sen tekstiilin pintanukan, eikä ne tiukempaan painuneet irtokarvat enää jaksa tarttua teipin pintaan, mutta pienessä Flintissä on ytyä. Rullassa on  30 arkkia, ja arkki on syytä repäistä irti, kun teippiin muodostuu Flint-logo. Vielä käyttökelpoinen arkki pysyy kuitenkin hyvänä kun sen kiertää hylsyn sisään, ja teippirulla on valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Täysin kierrätettävät vaihtorullat myydään erikseen, joten rulla kestää myös aikaa.
Käytännöllisyyden lisäksi Flint on tyylikäs mukana kannettava. Näiden metallivärien (jotka ovat omia suosikkejani) lisäksi Flint on saatavissa myös kirkkaissa väreissä. Teippirullan voi siis mätsätä joko omaan tyyliin sopivaksi, tai vaikkapa asuun tai laukkuun sointuvaksi.

Flint-teippirullia on saatavilla Helsingin Stockmann-tavaratalosta, Aleksi 13 -liikkeistä ja &Other Stories -myymälöistä ja kotimaisesta Pretty.fi -verkkokaupasta. Flinttiä myyvät myös Your Face- , Ril ́s Shop-, Moda Bronco-, Aukia-, Moda-, Ego, Hairlekiini-kampaamo- ja parturiketju, sekä Silja Linen myymälät.

Lukijakilpailu:

Minkä värisen Flintin sinä valitsisit?

Katso kaikki värivaihtoehdot täältä, ja jätä vastauksesi kommenttiboksiin.
Osallistuthan kisaan kuitenkin viimeistään 7.7. 2017. Kolme vastauksensa jättänyttä saavat sekä Flintin, että vaihtorullan.
Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Hauskaa torstaita!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Save

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Save

Save

Tallenna


126 Responses to “Ystäväni Flint”

 1. Laura V says:

  Oi valitsisin ehdottomasti ihanan Rose Goldin 🙂

 2. Nina says:

  Onpas kiva idea teippiharjalle.
  metallisävyinen kulta on kaunis.

 3. Ellimari says:

  Navy Blue olis suosikkini, teippiharja on ehdoton myös yhdistelmässä miehen musta puku – vaimon vaalea hahtuvaneule… 🙂

 4. Heidi says:

  Metallica Rose Gold

 5. Sari says:

  Loistava keksintö tähän “irtohiusarkeen”! Niin kauniit ja näppärätkin vielä ovat. Elikkäs musta olisi miun väri 😀

 6. Noora says:

  Ihania värejä! Valitsisin Rose Goldin.

 7. Marjo says:

  Värivalintani olisi Cool Mint 🙂

 8. Tarja says:

  Tarrarulla-addikti ilmoittautuu 😀 Käytän pääsääntöisesti tummia vaatteita, joissa pöly, hiukset yms. näkyvät erinomaisesti… eläimiä meillä ei ole; tulisin varmaan hulluksi karvojen kanssa, vaikka olenkin eläinrakas… Flint on kyllä tarrarullien aatelia ja omaa silmääni ihastuttaa metallic copper -väri. Toivotaan arpaonnea tai sitten kaivetaan omaa kukkaroa – tämä on pakko saada noiden vanhanmallisten tilalle käsilaukkuun!

 9. Lau says:

  Metallic gold! Ompa tyylikkäitä, ja ennen kaikkea tosiaan vaikuttaa tosi käteviltä.

 10. Jonna says:

  Oi, onpas harvinaisen kaunis teippirulla! Tuota ei tosiaankaan hävettäisi kantaa mukana. Meillä on lemmikki, jonka karvoja myöskin löytyy mustista vaatteista… Metalliväri sopisi mullekin 🙂

 11. Leena says:

  Metallic Rose Gold! Miten onkin joku näin tavallinen käyttöesine saatu näin kauniiksi Ja tarvetta olisi kun on kaksi kissaa!

 12. Tiina H says:

  Elämässä pitää olla hiven vaaleanpunaista eli rose gold olisi minun valintani 🙂

 13. Susanna says:

  Kuulostaa ja näyttää niin huipputuotteelta! Metallinhohtoiset sävyt suosikkejani! Kultaa ja hopeaa 🙂

 14. Katariina says:

  Metallic silver

 15. Piia says:

  Ooh, täydellinen tuote! Meillä on kaksi valkoista kissaa ja kotona toki teippirulla, mutta en ole edes koettanut keksiä käsilaukkumallia. Cool mint olisi mieluisin.

 16. Mira-Pauliina says:

  Wau! Kolmen kissan emäntänä tämähän on ihan must-tuote! Ja niin tyylikäskin, että ottaisin ilosta itkien minkä värisen tahansa. Mutta jos valitsemaan pääsisin, niin tuo ihana vaaleanpunainen tietenkin 🙂

 17. tiitu says:

  Hyvä keksintö! Cool mint näyttää tosi coolilta 🙂

 18. Hanna says:

  Suosikkini on Flint metallic rose gold. Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Meillä on mustavalkoinen kissa, joka ei harjauksesta perusta (tullut aikuisena) – voit varmaan kuvitella irtokarvojen määrän. Ja kun on tuon värinen niin kaikenvärissä tekstiileissä näkyy.Olen suosiolla jättänyt pahimmat karvasyöpöt tekstiilit kauppaan. Harjausta toki opetellaan, hitaasti mutta varmasti. Teippiharjoissa on monesti juuri tuo ongelma, että irrottavat vain nukan. Ja joidenkin kohdalla taas käytetyn arkin irrottaminen on ihan oma juttunsa. Näihin en tosiaan ole aiemmin törmännyt. Ehdottomasti menee hankintaan kun seuraavan kerran osun joihinkin mainitsemistasi myymälöistä.

 19. Johanna says:

  Onpas mielenkiintoinen uusi tuttavuus! Voittaa kyllä tyylikkyydellään mennen tullen meillä käytössä olevat tavan markettirullat ja tulisi kyllä tarpeeseen koirataloudessa. 🙂 Suosikkivärini olisi metallic gold.

 20. Annika says:

  Valitsisin Flint Metallic Rose Gold värin.

 21. Suvi says:

  Onpas näppärä tuote! Minä valitsisin itselleni cool mint sävyisen.

 22. Marine says:

  Haalean vaaleanpunainen on ehdoton suosikkini.

 23. Mar3ngi says:

  Wau, onpa hieno. Tähän asti olen käyttänyt vain Sinin tarrarullia, joten tämä olisi luxus versio. Kultainen ja ruusukultainen ovat kauneimmat.

 24. Johanna K says:

  Onpa kauniita! Minun valinta olisi Cool mint.

 25. Satu says:

  Haluaisin Metallic Rose cold -värisen teippiharjan!

 26. Kata says:

  Fiksu ja tarpeellinen tuote pitkäkarvaisten lemmikkien omistajalle!! Herkkuja ovat värit, mutta paras ylitse muiden on musta 🙂

 27. Eveliina says:

  metallic gold 🙂

 28. Johanna says:

  Metallic gold on minun valintani.

 29. Essi says:

  Vautsi nää on hienoja! Metallic Slate Grey sopisi laukkuun niin hyvin

 30. Sanna says:

  Onpa ihanan pieni!! Flint Metallic Gold olisi mun suosikki, vaikka voisin kyllä kotiuttaa tuollaisen lähes kaikissa väreissä!

 31. Maisa says:

  Tämä on ihan huippu! Minä valitsisin metallisen ruusukullan. Ovatpa nättejä kaikki! <3

 32. Jenny says:

  Musta

 33. HeidiS says:

  Osallistun arvontaan, Metallic Silver olisi valintani- tyylikäs arjen pelastaja, HeidiS

 34. Jenni says:

  Minulle kahden kissan omistajana on vaatteiden jatkuva käsittely tarrarullalla hyvin tuttua! Käyn hakemassa rullia aina ison määrän kerralla tehtaanmyymälästä. Kuskaan aina mukana Sinin isoa tarrarullaa suojineen. Hiukan kaverit välillä naureskelee mulle, kun joka välissä tarraan vaatteitani ja samalla myös kaverien 😉 olisi kätevää jos tarrarullaa ei veisi niin isoa tilaa laukusta, suosikkiväri on Flint Rose Gold.

 35. Riikka says:

  Tämä on kyllä tyylikäs vaihtoehto niille muovisille perusrullille. Valitsisin Metallica goldin.

 36. Minna says:

  Flint Metallic Rose Gold saa paikan käsilaukustani.

 37. Maiju says:

  Kulta!:) Tämä oli hyödyllinen info, en tiennyt näistä:)!

 38. Anna says:

  Oi tämä tulisi niin tarpeeseen! Väreistä kaunein on metallic rose gold. 🙂

 39. Jennyli says:

  Hei, siis ihan huippu keksintö! Ja tosi kauniita, luulin ensin, että kyseessä on jotakin kosmetiikkaa 🙂 Kissojen omistajana tulisi todellakin tarpeeseen. Tykkään myös eniten noista metalliväreistä, ja kupari on oma suosikkini!

 40. Henna says:

  Metalliväreistä pidän minäkin. Suosikki olisi Metallic Gold.
  Ihana kisu! <3

 41. Tuula says:

  Tosi kauniita. Rose Gold väri suosikkini.

 42. Johanna says:

  Ihan uusi juttu minulle; näyttääpä tosi kivalta!
  Mun värivalinta olisi Rose Gold.

 43. Satu says:

  Metallica Rose Gold tulisi koirakodissa tarpeeseen 😉

 44. Heidi says:

  Kaikki metallin sävyt ovat hienoja, valitsisin kuitenkin Flint Metallic Rose Gold 🙂

 45. Hanna says:

  Voi kuinka kaunista käytännöllisyyttä arkeen! Valintani olisi Metallic Gold.

 46. Essi says:

  Flint metallic rose gold! 🙂

 47. Teija says:

  Kyllä olisi käyttöä täälläkin kissakodissa, valitsisin hopean❤

 48. piitu says:

  Kultaisen eli gold

 49. Satu says:

  Ihana teippiharja!Minulle aivan uusi tuttavuus 🙂 Mieluisin minulle olisi metallinhohtoinen kulta.

 50. Riikka says:

  Tyylikkäitä kaikki! Valintani olisi Metallic rose gold.

 51. Laura says:

  Voi kun nätin näppärä pitää mukana! Valitsisin Rose goldin.

 52. Jatta says:

  Rose gold on suosikkini, ja tarpeeseen tulisi.:)

 53. Tiitu says:

  Onpas tyylikkäitä ja kätevän oloisia! Kauniita kaikki, mutta Metallic Cool Mint, jos joku pitää valita. 🙂
  -Tiitu

 54. Marja-Liiisa says:

  Tyyylikäs tuote! Navy Blue on suosikkini.

 55. Katri says:

  En ollut tällaisesta kuullutkaan. Ihan huippuhieno juttu. Metallic rose gold on suosikkini.

 56. Outi says:

  Aivan uusi tuttavuus – ihana muotoilu ja kaiken lisäksi
  käytännöllinen! Valintani on Metallic Silver!

 57. Ameliamelia says:

  Tyylikäs!! Valitsisin Metallic Rose Goldin.

 58. Helle says:

  Tosi hieno ja näppärän kokoinen! Metallic Rose Gold

 59. Rose says:

  Kaikkihan nuo ovat kauniita ja tyylikkäitä, mutta valitsisin Metallic Rose Goldin. 🙂

 60. Heidi says:

  Metallic silver olisi valintani, vaikka oikeastaan mikä vain kävisi.

 61. Monica says:

  Onpa hyvännäköinen 🙂 Metallic Rose Gold olisi valintani.

 62. Helinä says:

  Onpas ihana ja tyylikäs innovaatio <3 Minulle sopisi Metallic Rose Gold =)

 63. Hanna says:

  Oi tuollainenhan olisi tosi näppärä! Hiuksia kun tuntuu aina löytyvän kaikkialta. Nuo metallivärit on kyllä kaikki ihania mutta jos vain yksi pitää valita niin kallistun tuohon Metallic Cool Mint väriin.

 64. Piia K. says:

  Olipa mielenkiintoinen uutuus. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Rose gold olisi suosikkivärini.

 65. Saries says:

  Metallic gold olisi minun valintani.

 66. Janika says:

  Metallic gold 🙂

 67. Pilvi says:

  Metallic Rose Gold!

 68. Susa says:

  Metallic Rose Gold tietenkin

 69. cc says:

  Kissaperheessä elävän mustiinpukeutujan pelastus! Näitä täytyy saada. Värinä mieluisin olisi toki classic black, mutta laukunpohjalta ehkä paremmin löytyisi metallic cool mint, valitsisin sen.

 70. Teippirulla löytyy meiltäkin lähes joka kaapista, laatikosta ja laukusta, koska koira. Yhtään noin tyylikästä en kuitenkaan omista. Valitsen Metallic Rose Goldin, jos onni potkaisee 🙂

 71. Heini says:

  Meillä on kaksi kissaa, musta ja vaaleanharmaa, eli jompikumpi on aina edustettuna, oli vaate minkä värinen hyvänsä! Vaikuttaa kätevältä tuotteelta, metallic rose gold on suosikki värini.

 72. Gunilla says:

  Hei,

  Tosi näppärä keksintö ja tarpeeseen tulisi. Meillä kun on 3 kissa. 😉
  Valitsen Flint Metallic Copper

 73. Eve says:

  Wau, mikä suunnittelu, metalli rose gold on ihana.

 74. Marjut says:

  Loistava arvonta! Kahden kuninkaallisen corgin omistajana tulisi musta Flint enemmän kuin tarpeeseen
  -Marjut

 75. Tiinuli says:

  Vaikka koirani on todella pieni, karvaa lähtee kuitenkin paljon.. Jatkuvasti on tarrarulla käytössä. Valintani olisi musta.

 76. Mini says:

  Metallic Rose Gold on söpö ☺️

 77. Lena says:

  Slate Grey

 78. SAMP says:

  Onpas kiva ja hyödyllinen arvonta! Olen miettinyt ties kuinka pitkään teippirullan ostamista, mutta aina se unohtuu ja muistuu mieleen silloin, kun sitä taas tarvitsisi…valintani olisi metallic rose gold!

 79. Henna says:

  Metallic rose gold ❤️

 80. Päivi says:

  Metallic cool mint olisi valintani

 81. Riina says:

  Kauniita ovat 😉 suosikkini on metallic rose gold.

 82. Miia says:

  Cool mint 🙂

 83. Hetukka says:

  Pitkän pohdiskelun jälkeen Metallic Cool Mint vei voiton 🙂

 84. Sanna L says:

  Suosikkini on Metallic Rosa Gold

 85. Essi says:

  Metallic Rose Gold ihastuttaa ja olisi tähän eläintalouteen ihan huipputuote. Ei riitä yksi ja kaksi kertaa, kun on tullut tuskasteltua käsilaukkuun liian isojen teippirullien kanssa. Jos on joskus vieraillut dalmiskodissa, tai päässyt paijaamaan sellaista, tietää takuulla että teippirulla on omistajan paras kaveri! 🙂

 86. Minttu says:

  Metallic rose gold on hieno! Muutenkin hienoja ja tyylikkäitä värejä.

 87. tiiu says:

  Rose gold!

 88. Anitta says:

  Kaikki niin kivoja ettei oo suosikkia! Kaikki käy!

 89. Tanja says:

  Metallic Rose Gold

 90. Sonja says:

  Rose gold.

 91. HannaKoo says:

  Minun valintani olisi metallic silver 🙂

 92. Kirsi Y says:

  Onpa ihana tuote ja kätevä ja miten tyylikäs! Tuo metallic rose gold olisi ehdottomasti minun valinta 🙂

 93. Miia says:

  Cool Mint suosikkini.

 94. Annika says:

  Voi että, onpa näppärän kokoinen teippiharja. Tuota olisi kätevää kuljettaa käsilaukussa. Karvat kun on lemmikkitaloudessa arkipäivää. Minä ottaisin väriksi tuon Rose Goldin.

 95. Laura says:

  Kissa/kouraperheeseen Rose Gold

 96. Sara says:

  Koiranomistajalle olisi kyllä tarpeellinen. Ottaisin väriksi cool mintin.

  Sara

 97. Miia says:

  Ehkä tylsää, mutta musta on tyylikäs.

 98. Sari says:

  Navy blue on suosikkini.

 99. Rea says:

  Todella kätevä teippiharja. Rose cold olisi minun valinta jos voitto osuisi kohdalle.

 100. ansu88 says:

  Rose gold on kaunein!

 101. Mariakuu says:

  Suosikkini on metallic rose gold 🙂

 102. Anna says:

  rose gold olisi kaunein

 103. SanniSofia says:

  Tarrarulla on kyllä koiran omistajalle ihan ehdoton kapistus. Ihanaa, että niitä saa myös näin kauniina versioina! Oma suosikkini on metallic rose gold.

 104. ese says:

  Harmaan Slate greyn

 105. Johanna says:

  Oi kuinka ihania. Suosikkisävyni on metallic rose gold.

 106. Ink says:

  Ison koiran omaavan ehdoton tarvike!
  Kupari olisi mun väri:)

 107. Anette says:

  Onpas näppärän näköinen ja kokoinen. Koira perheessä tarpeellinen. Ruusukullan sävy kaunis. 🙂

 108. Nina M. says:

  Kahden karvaturrin koirataloudessa erittäin tuttu ongelma, joten helposti mukana kuljetettava ja vielä hyvännäköinenkin teippirulla tulisi todella tarpeeseen sekä ahkeraan käyttöön! Valitsisin värin Metallic Silver.

 109. Maija-Leena Kangasmäki says:

  Mikä tahansa metalliväreistä kelpaisi, roosa ehkä kaikkein mieluiten.

 110. lilliputti says:

  Hei, eipä uskoisi teippirulliksi näitä. Hyödyllinen kapine ja paljon tulee teippirullaa käytettyä. Jos onni suosii ottaisin rullan sävyssä rose gold.

 111. MaPe says:

  Ottaisin ruusukultaisen 🙂 Meillä on pari valkoista pikkukoiraa ja satun pitämään mustista vaatteista – erittäin huono yhdistelmä! Teippiharja tulisi siis tarpeeseen.

 112. Maria M says:

  Metalliva rose gold on aivan ihanan värinen ja siten valintani. Olipas kauniita kyllä kaikki:-)

 113. Laura says:

  Kultainen on suosikkiväri 🙂

 114. sarita says:

  Gold

 115. ReetaJohanna says:

  Tulisi koiratalouteen todella tarpeeseen. Valinta olisi ihana Cool Mint.

 116. Anni says:

  Kätevä kissan omistajalle! Metallic gold miellyttää eniten.

 117. Pia says:

  Cool mint, on tarpeen kohta kahden karvaisen koiran mamina

 118. Sari says:

  Rosegold helpottamaan koirataloutta

 119. Elina Myllykangad says:

  Rose gold olisi täydellinen väri itselle.

 120. mikkot says:

  Copper

 121. Tiia says:

  Lempparini on Metallic Cool Mint -sävy.

 122. Elina says:

  Tuo Slate Grey -väri olisi mielestäni hienoin.

 123. Kristiina says:

  Tää olis kiva! Väriksi valikoituisi metallic slate grey.

Kommentoi