Rypsiä ja puna-apilaa

25.7.2017

Hejjj, ihanat! Olen tuossa jo useamman päivän miettinyt, että pitäisi kuvata teille noita maantienpientareita, kun ne loistavat keltaisen, punaisen, violetin ja sinisen eri sävyissä. Aina kotiin ajellessa katselen sitä värien vierustamaa tietä, ja mietin, että tästä kaikesta kauniista ne kaupunkilaiset jäävät paitsi. No hitsi, tänään se niittokone sitten ajeli tienpientareet sileäksi, enkä saanut teille sitä väri-iloa tänäkään vuonna kuvatuksi. Tuo tienvierustoiden niittäminen kertoo muuten joka vuosi uhkaavasti koulujen alkamisesta. Veikkaan nimittäin, että niitto tehdään juurikin siksi, että maantie olisi koululaisille turvallisempi. Tai no, jotta kaupunki saisi ainakin vedota siihen, että tie ei ole liian vaarallinen. Mutta se kyläpolitiikasta, ei mennä siihen sen enempää… 😀
Onneksi niitto koskee vain tuota isoa maantietä, ja nämä pienemmät soratiet saavat vielä olla rauhassa. Puna-apilaa rypsipellon edessä, aika idyllistä, eikö?

Ja hei, nyt punaisessa paholaisessakin on kori! Selailin nettikauppoja ja yritin etsiä mahdollisimman suurta koria. Pelkäsin jo, josko tämä olisi liiankin suuri, mutta hyvinhän se tuohon sopii. Ja sisäänsä se nielee vaikka mitä. Sen käsilaukun ja viinipullonkin. 🙂

Arvatkaapa vain, pääsinkö tänäänkään sinne kirjastoon asti? No en tietenkään. Tosin puolustuksena se, että kirjasto meni jo kolmelta kiinni. Onneksi hyllystä löytyy vielä jotakin luettavaa tälle illalle. Ensi kerralla sitten taas parempaa onnea. 🙂

Ihanaa iltaa!


12 Responses to “Rypsiä ja puna-apilaa”

 1. idahhh says:

  Ihania kesäkuvia ja ihana tuo pyöränkori! 😀 <3

 2. Meri80 says:

  Ihanan kesäisiä kuvia:) Ja noi sinun farkut on ihanat, mistä olet ostanut?

  • Nämä on kuule jostakin vuodelta 2011. Ostettu Lindexiltä ennen kuin aloin odottaa Klaaraa. Toinen polvikin on revennyt oikein kunnolla, mutta ihan parhaat kesäfarkut silti. 🙂

 3. Maarit says:

  Ihana kori, samanlainen olisi hankinnassa. Mistä löysit?

  • Löytyi sellaisesta, kuin Bikester -nettikaupasta. Löysin saman myös jostain toisesta kaupasta halvemmalla, mutta se olisi Hollannista lähetettynä ollut saman hintainen, joten valitsin tämän. Tuli parissa päivässä perillekin. 🙂

 4. -A- says:

  Tuollaiset punotut fillarikorit ovat niin symppiksiä! Ja se oikein kutsuu sisäänsä vinkkupulpon, mansikat ja vaikka suklaata…;) Minulla on puna-valkoinen Reisenthel -niin kuin varmaan kaikilla muillakin Saksassa, heh! Kivoja kesäkuvia! 🙂

  • Mannereuroopassa fillarit on ihania! Reisenthel myös! 🙂
   Muutenkin tuo pyöräilykulttuuri on monessa maassa ihan kadehdittavaa. Tosin onhan se kaupungeissa eri asia muutenkin kuin maalla.
   Mutta nyt uuden korin myötä tykkään punaisesta paholaisestani vielä enemmän! 🙂

 5. Nettanen says:

  Hei Emilia! Ihana postaus ja ihana tämä blogisi muutenkin <3

  Haluaisin kysyä teidän kauniista sohvanpäällisistä; osaatko sanoa niiden tarkempaa mallia? Olen katsonut sohvanpäällisiä Elloksen sivuilta, mutta en ole varma onko juuri tuota kyseistä mallia siellä enää. Kiitos! <3

 6. KastehelmiB says:

  Ihania kesämaisemia. Näistä kuvista tulee lapsuus mieleen, kun Jopolla kiideltiin pitkin hiekkateitä.

Kommentoi