Lauantain Bling!

23.9.2017

Moikkelis koikkelis viikonloppua!
Ajatuksena oli käydä viikonlopun aikana kirjastossa, mutta niin vain jäi sekin. Käyn jotenkin vähän hitaalla tänään, mutta kaipa se on ihan sallittuakin näin lauantaina. Sellainen tietynlainen saamattomuus. Onneksi kaupat ovat auki hiukan pidempään, niin jos edes sinne ehtisi! 🙂

Puputossuilla on takanaan viikon sisäänajo, ja täytyy sanoa, että nämäkin kengät ovat kyllä muuttuneet entistä mukavammiksi käytön myötä.
Mutta hei, blingbling sukat! Mikä ihana pelastus vajaamittaisten housujen seuraksi. Kauniimpi ja lämpimämpi kuin valkoinen paljas nilkka tai kauhtunut sukanvarsi. Pupujen seuraksi ostin vaaleanpunaisia, mutta totaali-ihastuminen tuli tummanvihreisiin sukkiin. Näillä saa asuun juuri sopivan annoksen kimallusta!

Mutta nyt saavillinen kahvia sisuksiin, niin josko tästä saisi itsensä taas vauhtiin. Illaksi on ainakin ihan mukavaa ohjelmaa tiedossa, joten sitä kohti mennään.

Oikein mukavaa lauantaita kaikille!

 

Mary -neule | Lifestyle La Luna (saatu)

Save

Tallenna


4 Responses to “Lauantain Bling!”

  1. Aivan ihana asukokonaisuus! Nuo sukat on kyllä loistava yksityiskohta.
    Hyvää (loppu)viikonloppua!

  2. Taru says:

    Moikkelis,
    Niin ihanat kuin nuo Parikan puputennarit ovatkin, niin itellä oli pakko myydä ne eteenpäin, eivät vaan mitenkään istuneet mun jalkaani. Nyt sitten hiihtelen Eccon ihanilla valkoisilla tennareilla kylläkin ilman korvia. Täytyy sanoa että aina ei hinta ja mukavuus kulje käsikädessä. Ainakaan mun kohdalla.

Kommentoi