Tossua toisen eteen

16.9.2017

Lauantaita!

Toivottavasti viikonloppunne on käynnistynyt mukavasti? Itse kolusin eilisen päivän messukeskuksen käytäviä Habitaressa ja vietin oikein mukavan illan ystävän kanssa Helsingissä. Kierreltiin kauppoja, käytiin syömässä ja istuttiin viinilasin vireen parantamaan maailmaa. Ehdittiin myös piipahtaa Minna Parikka Sample Sale -tapahtumassa (vastustin menoa ihan viimeiseen asti, mutta minkäs teet, kun kaveri välttämättä haluaa…), josta jäikin sitten käteen nuo söpöt bunnyt minulle ja Klaaralle. Äidille varrelliset ja tyttärelle varrettomat, mutta muuten aika samikset.

Mukavasti on viikonloppu jatkunut myös lauantain osalta. Nimittäin, vaikka tänä aamuna jaloissa tuntuikin tuo eilinen reissu ja kaikki se käveleminen, lauantaipäivän kruunasi kuitenkin paikallinen hölkkätapahtuma, jossa edustimme varsin iloisella naisporukalla. Illalla kun on tarkoitus vielä jatkaa yhteisellä illanvietolla, niin johan tämä viikonloppu melkoista ilottelua onkin!

Nyt kuitenkin hetkeksi sohvalle lataamaan akkuja ja lepuuttamaan jalkoja.

Ihanaa lauantai-iltaa!


2 Responses to “Tossua toisen eteen”

  1. Nunu says:

    No nyt on popot kohdillaan

Kommentoi