villakangastakki – syksyn pelastus

19.9.2017

Tiistaita!

Melkoisen viileää on ulkona, ja laittaa väkisinkin taas pohtimaan sitä henkilökohtaista talvensietokykyä. Joka syksy tuo vanhan talon koleus iskee nimittäin päin kasvoja. Viime päivinä siihen malliin, että lämmityskausi on ollut pakko startata. Vielä varovaisesti, jotta ei itseään liian lämpimään totuta, ja tarkenee sitten talvellakin! 😀

Kuten olen sanonutkin syksy on mielestäni pukeutumisen kannalta kivaa aikaa. Vielä kun tarkenee jonkin verran talvivaatetusta kevyemmässä asussa. Tämän syksyn ehdoton lempparini on ollut paksut sukahousut ja mekko, mutta välillä on kiva pukeutua vähän rennomminkin ja vaihtaa korkeat nilkkurinkorot tossuihin. Silti vaatteissa on kiva olla vähän särmääkin, jotta ei liian rennoksi mene.  Neule, rennot farkut ja tennarit muuttuvat heti astetta fiksummaksi kokonaisuudeksi, kun päälle vetäisee ryhdikkään villakangastakin. Sininen takkikaan ei ole ihan niin talvisen oloinen, mitä musta helposti olisi.

Kuten huomaatte, tämäkin tarjoushaukka kävi eilen nappaamassa itselleen nuo leoparditennarit lidukasta. Ihan en nyt osaisi isommin kyseiseen kuosiin pukeutua, mutta noin pienenä yksityiskohtana tuo toimii kyllä ihan kivasti. Olisin nimittäin kovasti halunnut ne Adidaksen Superstar tossut, joissa on sellaiset leopardikuvioiset karvaraidat, mutta koska ne myytiin aika nopeasti loppuun, nämä saavat kelvata korvikkeena. 🙂

 

Tänään on ehkä ihan pakko tehdä jotakin omenaherkkua illaksi. Poltella kynttilöitä ja painua ajoissa kirjan kanssa vällyjen väliin. Aamulla olin tosin vielä sitä mieltä, että vyötäröni kaipaa kaventamista, mutta onneksi se ajatus tipahti matkasta taas tämänkin päivän aikana! 😀

Oikein mukavaa iltapäivää ja iltaa teillekin!

Save

Save

Save


4 Responses to “villakangastakki – syksyn pelastus”

 1. Kiva asu! Minulla olisi kanssa hakusessa villakangastakki talvea varten (täällä Briteissä kun sillä tarkenisi melkein talven läpi) mutta olin itse ajatellut ehkä hankkia harmaan…kunhan vaan löytäisi juuri sen oikean!

  • Hei itselläni on myös haaveissa harmaa villakangastakki. Mutta mielikuva siitä, millainen takin tulisi olla on niin vahva, että sitä oikeaa ei vain tule vastaan. Kenties sitä ei ole vielä valmistettukaan! 😀

   Täällä Suomessakin on kyllä pari viime talvea pärjännyt melkein kokonaan kevyemmässä takissa. Ainakin noin autoillessa riittää ohuempi, kun lämpötila on mukavasti plussan puolella. 😀

 2. -A- says:

  Hei! 🙂 Nuo tennarit olivat kyllä todella kivan näköisiä, kivat yksityiskohdat. Itse kotiutin pari neuletta ja clutchin. Äidilleni vien tuliausiksi huivin vaikka kyllähän hän omansa voisi Suomestakin ostaa. 😀 Ehkä näin spesiaalimpi! Kaikkea kivaa viikkoosi!

  • Clutchin kotiutin minäkin! 🙂
   Mitenkä suuri juttu tämä mallisto oli siellä? Olisi kiva kuulla, koska ainakin Suomessa kysyntä tuntui olevan tosi suurta, vaikka tietty ainakin täällä meidän maalaismyymälässä moni juttu on jäänyt toistaiseksi myymättä.
   Ja ihan varmasti huivi on spesiaalimpi näin! ♡

   Oikein ihanaa viikkoa myös sinne! ♡

Kommentoi