Harmaan päivän harmaa asu

09.10.2017

No voihan harmaus! Nämä on niitä päiviä, kun toivoisi olevansa kissa, tai ainakin voivansa muuttua kissaksi. Että voisi vain käpertyä pienelle rullalle lämpöiseen paikkaan ja nukkua yli sateen ja harmauden. Mutta minkäs teet, kun kissaksi ei pysty itseään muuttamaan. Tänään piti siis kaivaa esiin se suomalainen vientituote, sisu, ja ottaa härkää sarvista! Koska tuleen ei saa jäädä makaamaan, ajattelin uhmata koko himpskatin harmautta ja olla tänään jopa ärsyttävän energinen. Aiai, ja jälleen kerran asenne sai aikaan ihmeitä! Ajelin Poriin Life -yhteistyön tapaamiseen ja lauloin autossa oikein sydämeni kyllyydessä samalla kun radio yritti säestää esitystäni. Oikein kun veti kunnolla ja nuotinvierestä, niin peittyi tuo saavista kaadetun vedenkin kohina.

Mutta hei, harmaana päivänä voi helposti pukeutua teeman mukaan, ja varsinkin jos mieli kuitenkin on valoisa. Olen nimittäin huomannut, että jos ajatus kovasti mustuu, ja suupielet kääntyvät alaviistoon, kannattaa kaapista kaivaa jotakin vaaleampaa ja pirteämpää väriä. Vaaleasta vaatteesta pääsee valo paremmin läpi, näin minä olen asian järkeillyt! 😀

Mustat housut ja nilkkurit ovat oman vaatekaappini peruspilari ja kokonaisuus muuttuu helposti yläosaa vaihtaen. Syksyn tullen on tietysti ihana pukeutua neuleisiin, ja muhkea yläosa myös tasapainottaa kapeita housuja. Tuon harmaan villapaidan juju on avarassa pääntiessä ja pussimaisissa hihoissa. Pieniä yksityiskohtia, jotka muuttavat perusneuleen vähän mielenkiintoisemmaksi. Koen tuollaisen väljän yläosan myös jotenkin kauhean turvalliseksi. Siihen saa sananmukaisesti käpertyä. Harmaa neule on Lifestyle La Lunasta, ja olen saanut sen itselleni bloginäkyvyyttä vastaan.
Toki tämäkin asu saisi ihan uutta potkua vaikkapa punaisista kengistä, mutta musta on varma valinta ja menee harvoin metsään. Useimmiten maaliin osuu ylipäätään skandi-merkkien muoti, ja nuo Ivylee Copenhagenin nilkkurit ovat tästä hyvä esimerkki. Se on vähän niin, että jos ylleen pukee tanskalaista designia, tulee väkisinkin vähän Dicte olo! 🙂

Nahkanilkkurit|Ivylee Copenhagen
pussihihainen neule|Lifestyle La Luna (saatu)
farkut|H&M

Ja sitten niitä kissanpäiviä… Kieltämättä käy vähän kateeksi. 🙂

 

Oikein ihanaa ja pirteää maanantaita, sekä kaikkea hyvää uuden viikon alkuun! ♡


10 Responses to “Harmaan päivän harmaa asu”

 1. Marja says:

  Hih, täällä hullu-Minni käväisi aamulla ulkona (hullu kun on, kaatosateessa!) mutta tuli hyvin nopeasti takaisin sisälle ja käpertyi kerälle sohvan nurkkaan 🙂 Itse sytyttelin kynttilät, keitin lisää kahvia ja aloitin etätyöpäivän. Itseasiassa ihan kiva päivä harmaasta kelistä huolimatta 🙂

  Tuo Dicte-olo kuulosti niin kivalta, että pitääköhän hankkia jotain tanskalaista päälle 😀 Mä nimittäin olen ihan koukussa sarjaan (eilen katsoin vika jakson, niisk) ja aivan ihastunut Dicten lyhyisiin hiuksiin!

  • Meillä sama juttu. Kissa luikki kuudelta ulos ja tuli ennen kahdeksaa huutaen sisään. Sama pikapyrähdys illalla, mutta muuten tuo viihtyy kerällä.
   Mulla oli myös “etäpäivä” tänään, mutta kynttilöistä en ehtinyt edes haaveilla. Niin kiva kun täällä korvessa onkin elellä, ottaa nuo välimatkat aina osansa. 🙁

   Voihan Dicte, ihan paras! Voisin katsoa vaikka kaikki jaksot putkeen uudelleen, koska nautin siitä sisustus ja muotipuolesta vähintään yhtä paljon, kuin itse jännityksestä. 😀
   Mutta hei, se Gåsmamman! Sain suosituksen ja laitoin viikonloppuna katselut alkuun. Jos et ole katsonut, niin auttaa kyllä Dicte-viekkareihin! 😀

   • Marja says:

    Haa, tuo sarja on mulle ihan uusi! Tai ei ihan, oon tallentanut sitä kyllä mutta en katsonut vielä yhtään 🙂 Pitääpä ottaa työn alle!

    Ootkos sä katsellut tanskalaisen Perilliset-sarjan? Se oli kanssa yksi mun lemppareista! Samoin kuin Vallan linnake.

 2. Tiina A says:

  Ihana harmaa neule! Täällä ollut kyllä ihan kiva aurinkoinen päivä, mutta olisin vielä halunnut jatkaa viikonloppua ja käpertyä kissan tavoin kiepille sohvalle.

  • Oi, sellainen pidennetty viikonloppu olisi kelvannut tännekin! Oli silti niin mukava ja rentouttava viikonloppu, että toisaalta tuo antoi myös uutta puhtia uuteen viikkon. 🙂
   Onneksi iltaisin saa ihan luvan kanssa käpertyä kiepille kissan kanssa! 🙂

 3. Tuo neule on kyllä aivan ihana, juuri sellainen että siihen voi käpertyä hyvin näinä syyspäivinä 🙂 Itsekin iskin tänään lemppari neulemekon päälle ja heti tuli hyvä fiilis aloittaa maanantai ja uusi viikko kun oli jotain mukavaa päällä!

 4. Mulla on tällä hetkellä menossa harmaita neuleita ei voi koskaan olla liikaa -vaihe 🙂 Ostin tuota sinun neulettasi vastaavan ByPiasilta muutama viikko sitten ja nyt vain odottelen, että säät viilenevät sen verran, että voin pukea sen päälleni. Siihen asti käytän niitä ohuempia versioita…
  Tuo sun asukokonaisuus näyttää tosi kivalta <3

  • Kiitos! ♡
   Joo, sehän on tämä sama neule, mitä ByPias myy. Ja mulla on myös harmaiden neuleiden kausi, kuten oli muuten viime vuonnakin! Mutta sitten on myös ihan toinen ylläriväri johon olen taas kymmenen vuoden tauon jälkeen ihastunut: metsänvihreä! Argh, mutta se on ihana! ♡
   Mutta joo, mä olen niin viluinen, että paksut neuleet pitää ottaa jo käyttöön. Tosin tänään juuri jumpa jälkeen totesin, että jotain kuumia aaltoja on myös näkyvissä, kun vilu vaihtuu lennosta kunnon tuskanhieksi. 😀

   Mukavaa maanantai-iltaa sinne! ♡

 5. Lauriina says:

  Ihanat nuo nilkkurit! Mistä olet ne hankkinut? Haluaisin samanlaiset 🙂

Kommentoi