Sataa rop rop rop…

14.10.2017

Lauantaita!

Tulin vain nopeasti huikkailemaan teille lauantaimoikat. Nyt alkaa syksyn koleus jo tehdä tehtäviään, joten tänään juodaan kuumaa ja puetaan kahdet villasukat päällekkäin. Ylipäätään  käytetään kaikki mahdolliset (sekä mahdottomatkin) keinot syysflunssan selätykseen.

Syysistutusten viimeistely saa nyt jäädä odottamaan parempia aikoja, tai ainakin vähän parempia kelejä. Juuri nyt ottaisin mielelläni ne kuulaat ja kirpakat syyspäivät, joina voisi tarrata haravaan ja juoda kuumat kaakaot ulkona. Siivota pihan muutenkin ottamaan vastaan talvea ja toivottavasti myöskin sitä lunta. Näitä odotellessa tunnelmoidaan sisällä, ja nautitaan lauantain leppoisasta tunnelmasta. Oikein mukavaa tekemistä sekin!

Lempeää lauantaita myös teille! ♡

Sataa rop, rop, rop
sataa rop,rop, rop
sataa aivan kaatamalla!


One Response to “Sataa rop rop rop…”

  1. Kaunista lauantaita myös sinne! <3

Kommentoi