Pipo kireällä? + Klo Design -alennuskoodi

16.10.2017

Hello maanantaita!

Täällä on edelleen taisteltu flunssaa ja ilkeää päänsärkyä vastaan, ja jälkimmäisestä johtuen edes iltapäivän auringonpaiste ei nyt tunnu erityisen mukavalle. Meillä syyslomat vietetään vasta ensi viikolla, joten nyt pidetään sormet ja varpaat ristissä, ettei lomaviikolla tarvitsisi kenenkään sairastaa. Eilen illalla kun virittelin vekkaria taas pirisemään aamu kuudeksi, totesin miehelleni, että voisin aloittaa viikonlopunkin jo heti sunnuntai-iltana uudelleen. Meni nimittäin aamuheräilyksi viikonloppukin, kun poika lähti aamuisin harrastustensa pariin. Sitä suuremmalla syyllä tuo lomaviikko on enemmän kuin tervetullut!

Nuo kurjan sateiset päivät jouduttivat jouluajatuksiani oikein kunnolla, ja viime päivinä olen ammentanut itselleni hyvää mieltä ajattelemalla kaikkea sitä kivaa, jota loppuvuoden pimeys tuo tullessaan. Kaupassa jo ihastelin glögiäkin, mutten tohtinut vielä ostaa. Jotenkin pelkään, että glögittelystä katoaisi se hohto, jos nautiskelun aloittaa liian aikaisin. Pidättäydyn siis mieluummin joulujutuissa ihan ajatuksen tasolla. Niin, ja haaveilen tietenkin pakkasista ja ensi lumesta, kuten kai kuka tahansa koiran omistaja näin vuosin. 🙂

Villapaitojen lisäksi, syksy tuo onneksi mukanaan myös pipokauden, ja itse olenkin jo pari viikkoa kulkenut pipo päässä, vaikka se nyt ei niin kovin kireällä ole ollutkaan. Pipo on ollut muuten loistava apu myös tuohon hiuskriisiin! 😀 Viime syksynä saamani viininpunainen Klo Design pipo on edelleen suosikkini, ja sain taas teillekin alennuskoodin Klon verkkokaupaan, mikäli syysgarderobissanne on pipon mentävä kolo. Meiltä löytyy näitä nykyisin jo useassa värissä, ja miehen kanssa käytetäänkin pipoja ristiin vähän sen mukaan, minkä värinen päivä kummalakin sattuu olemaan. Sama pipo kuitenkin sopii jokaiseen päähän, mikä meillä tarkoittaa sitä, että myös lapsilla on omat piponsa.

Koodilla uusikuu saa Klon verkkokaupan valikoimasta -15% alennuksen 31.10.17 saakka.

Turkulaisen Klo Designin pipo on valmistettu Suomessa. Se on 100% merinovillaa ja pysyy tukevasti päässä kuin päässä. Paksu reunus, johon taitoksen on kudottu, helpottaa myös lapsia pipon pukemisessa, sillä pipolla on selkeä muoto ja ryhdikäs olemus. Huomaathan, että tällä kertaa alennuskoodi koskee kaikkia Klo Design -verkkokaupan tuotteita!

Viininpunaisen kaveriksi sopii tietenkin vihreä, ja tämän maanantain asu koostuikin mustien housujen lisäksi vihreästä neulemekosta (Samsøe & Samsøe), sekä punaisesta piposta. Jos sitten muuten olikin vähän harmaa olo maanantaiaamuna, niin ainakin asu antoi väriä ilmeeseen! 🙂

Nyt sohvalle ja silmät hetkeksi kiinni. Josko tuo päänsärkykin tuosta helpottaisi!

Mukavaa iltaa!

Pipo saatu / Klo Design

 

PS. Muistakaa osallistua vielä tänään  Teija Helin Design -arvontaan.

Tallenna

Tallenna

Tallenna


2 Responses to “Pipo kireällä? + Klo Design -alennuskoodi”

  1. Jarna says:

    Voihan maanantai! Mutta oli pakko tulla kommentoimaan, että käsittämättömän ihana mekko! Ja pipo mätsää niin kivasti. Ehkäpä saisin tänä vuonna hyödynnettyä koodin, viime vuonna jäi käyttämättä.

    • Joo, maanantait on oma lukunsa! 😀
      Mekko on kyllä ihanan lämmin ja tulee olemaan kovassa käytössä nyt seuraavat kuukaudet. Ja ota ihmeessä alekoodista hyöty! Tuo pipo on vain niin mahtava, ja sopii lahjaksi kenelle vain! 🙂

Kommentoi