Sunnuntaifiilis lauantaina

24.2.2018

En tiedä, johtuneeko tämä sunnuntaifiilis siitä, että olen koko viikon ollut sekaisin päivistä, vai kenties ylipäätään lasten lomaviikosta. Tai ehkä sittenkin kyse on siitä, että hyvästeltiin tänään siskontyttö kotimatkalleen. Joka tapauksessa tämän päivän toimettomuus ja kiireettömyys vihjaavat sunnuntaista. Ja kiva niin, sillä sunnuntait ovat yleensä niitä viikon parhaita päiviä!

Tänään vaihdoin pyjaman takaisin päälleni jo puolen päivän jälkeen, ja vedin jalkoihini äidiltä saamani uudet villasukat. Kamiinassa rätisee tuli ja patteritkin hohkaavat mukavasti lämpöä. Tämän viikkoisen kirkkauden jälkeen oikeastaan tuntuu ihan kivaltakin, kun ehtii oikein nauttia illan hämärtymisestä. Paljon kynttilöitä ja raukeaa tunnelmaa. Ne tasapainottavat mukavasti aivoja. Ja tänään mennään muuten aikaisin nukkumaan! Niitä hurjia lauantai-iltojen huveja tässä iässä.

Nostin makuuhuoneen kaapin päälle perunanarsissin. Nyt kun siinä on vasta pari kukkaa auki, tuoksu ei vielä häiritse. Useamman kukan avauduttua makuuhuone ei ole ehkä se paras paikka. Mutta siirrellään taas kun se aika tulee. Nyt tuo on kuitenkin niin karun kaunista katseltavaa.

Huomenna koti täyttyykin äänistä kun päästään vihdoin juhlimaan sairastelun vuoksi peruttuja kaverisynttäreitä.  Oikein mukava tapa lopetella lomaviikkoa ja valmistautua arkeen!

Toivottelen teille suloista lauantain jatkoa! ♡


9 Responses to “Sunnuntaifiilis lauantaina”

 1. Kaisa says:

  Mukavia juhlia teille!

 2. Mä niiiin tiedän, mistä puhut! Meilläkin on hiihtoma taputeltu ja, kuten lähes aina loman jälkeen, sunnuntaifiilis ilmoittelee ihan liian kuuluvalla äänellä olemassaolostaan jo näin lauantaina. Tiedän jo valmiiksi, kuinka huomenna saa tehdä olan takaa töitä, että varsinainen sunnuntaifiilis saadaan voitettua, eikä se ota ajatuksista liian isoa otetta.
  No, en mä näistä lomista kuitenkaan ole valmis luopumaan, joten eiköhän totutella sunnuntaifiilikseen ja muisteta siinä sivussa, että maanantaikin on kuitenkin ihan hyvä päivä! 🙂

  • Huh, tällä ei ole kyllä nyt tänään ehditty sen enempää sunnuntaita edes miettiä. Päivällä juhlittiin, poikettiin välillä mummulassa yhden autonvaihtoreissun verran ja siitä suoraan ystäville, jossa syötiin iltapalat, suunniteltiin parit remontit ja soiteltiin kaikkea kanteleesta bassoon. 😀 Nyt kun tultiin kotiin, aloin vasta oikein kunnolla hahmottamaan, että huomenna alkaa arki, koulu, päiväkoti, työt ja jumppaohjaukset. Ehkä ihan hyvä, etten ehtinytkään asiaa sen enempää tänään mietiskellä, ja sain sen rennon sunnuntaifiiliksen jo eilen.
   Vaikka oli toki kivaa, että lapsilla oli lomaa, niin kyllä mä toisaalta jo ihan arkeakin kaipaan. Vaikka huomenna aamulla voin taas olla eri mieltä. 😀

   Rentouttavaa iltaa sinne! ♡

 3. Kaura says:

  Niin kotoisan näköistä. 🙂 Kivoja juhlia!

 4. kris says:

  Hei, Mistä olet nuo ihanat verhot ostanut? Etsin juuri tuontyylisiä laskosverhoja.

Kommentoi