Kesäelo ja kesämekko

11.5.2018

Heipsun!
Olen kuulkaas päivistä niin sekaisin, että ehdin jo hetken elää mielessäni sunnuntaita, kunnes tajusin, että tänään on vasta perjantai! Teki tuo keskiviikkoinen irrottelu niin hyvää, että olin kai mielessäni jo elänyt viikonlopun ylikin. Mutta se oli kuin olikin torstaiaamu, kun sain herätä ihan yksin ja juoda aamukahvit auringossa. Harvinaista herkkua molemmat!

Eilen hain lapset kotiin mummulasta ja saatiin iskäkin työreissulta takaisin vahvuuteen. Esikoisella oli tänään koulua, mutta Klaaran kanssa pidettiin sitten ihan vapaapäivää. Tosin oli meillä aamulle yksi työtapaaminen, mutta muuten ollaan oltu ihan lomalla. Käytiin lounaallakin ihan paikallisessa ravintolassa, kun en jaksanut ryhtyä kokkailemaan. 🙂 Päivä on kulunut likipitäen kokonaan ulkona ja kesän tuloa ihaillen. Sellaista kesäeloa, jota toivottavasti saadaan vielä seuraavien kuukausienkin aikana elellä.
Mittari näytti iltapäivällä +24°C ja siinä lintujen laulaessa kun sain hetkeksi uppoutua kirjaani, mietin, että tällä tavalla ihminen on kyllä onnellisimmillaan. Kesä, lämpö ja valo. Siinä kolmikossa on ihmeellisesti voimaa. Maasta puskee vaikka mitä, ja eniten tänään ilahdutti, kun huomasin viime kesänä maahan lykkäämäni puolikuolleen hortensian tekevän uusia lehtiä. Laitan kyllä jatkossakin parhaat päivänsä nähneet ruukkuhortensiat maahan.

Kaivoin talvikätköstään muuten myös tämän vanhan Banana Republicin kesämekon, joka on edelleen kesämekkojen ehdoton suosikkini. Päätin, että näistä lämpimistä pitää nyt nauttia, koska Suomen kesästä ei koskaan tiedä. Mutta ei olla pessimistejä!

Täällä ilta jatkuu seuraavaksi saunalla. Edessä helteinen viikonloppu ja koko perhe kasassa. Huonomminkin voisi olla!

Superviikonloppua kaikille! ♡

 

Ps. Tykkäättekö katsoa Instagram stooreja? Yritän sinne aina välillä jotain laittaa (kuten tänään), mutta olen varmaan vaan jotenkin kauhean vanhanaikainen, kun sen käyttö on mulle yhä jotenkin ihan kauhean uutta ja ihmeellistä. Toisaalta se konseptina kiehtoo, kun kuvien ei tarvitse olla puhelinräpsyjä ihmeellisempiä.

 


6 Responses to “Kesäelo ja kesämekko”

 1. Kaisa says:

  Kaunis mekko. Nyt on kyllä saanut kaivaa kesävaatteet varastosta esille, ihanan lämmintä!

  • Olen ottanut tavoitteeksi käyttää ihan jokaista kesämekko ja julistanut kaikki muut luottovaatteeni pannaan. Nyt jos koskaan on syytä nauttia tästä riemusta! 🙂

 2. rmariannas says:

  Kauhea tarve mennä vintille kirppis laatikosta kaivamaan sittenkin vanha farkkumakko takaisin! Harmi kun muksut nukkuu jo niin jätettävä huomiselle. Usein kotona ollessani tulee käytettyä vain aina samoja koti vaatteita ja säästettyä paremmat toisiin hetkiin, mutta tosiaan niitä muita hetkiä on kyllä suhteessa vaatteihini hyvin vähän… pitää tässäkin ryhdistäytyä ja aloittaa vaikka farkkumekosta! Ja sain kuin sainkin kukkaset ostettua ja huomenna pääsen kunnostamaan meidän kodin rappuset vähän piristävämmäksi. Kiitos inspiraatiosta jälleen ja insta stoorit ovat juurikin ihania kun ovat enemmän hetkessä! Tänäänkin katselin sieltäkin kuulumiset. 🙂

  • Hei mullakin on vanha farkkumekko, jonka kaivan joka kevät uudelleen esiin. Siinä on itse asissa samanlaiset rimpsut kuin tässäkin. Ja varmaan joku 9 vuotta vanha. 😀

   Ihana kuulla, että rapunpielet on nyt kutsuvassa kunnossa. Joskus tökkii aloittaa (kuten mulla syksyisin sipuleiden istutus), mutta sitten jälkeenpäin kiittää kyllä vaivasta.

   Mä olen kyllä niin kehno tuossa stooraamisessa. Ja tämä viikko on ollut oikeesti yhtä kaaosta. Mutta koitan edelleen tsempata. Kiitos, kun jaksat kannustaa! ♡

 3. Hanna says:

  Aurinkoista Äitienpäivää!Ihania kuvia ja toi mekko on niin ihana.Nyt on samainen mekko tulossa jenkeistä minullekin.Toivotaan että on sopiva:) Kiitos inspiroivasta blogista ja niin ihanista vaate-,sisustus jne.ideoista!T.Hanna

  • Ihana kuulla, että mekko on tulossa! ♡ Laitathan viestiä, kun olet päässyt kokeilemaan. Jännään itsekin, että mitä tykkäät mekosta! 🙂

   Ja kiitos, Hanna, sinulle! ♡

Kommentoi