Tervetuloa kesä!

06.5.2018

Voi mikä ihana sunnuntai! Päätin heti aamulla toteuttaa ne kaikki viikon aikana uneksimani kevätjutut, ja koska sininen nyt jostakin syystä vain liimautui tajuntaani, aloitin hakemalla lisää sinisiä orvokkeja. Kuistilla on jo hetken ollut sellainen kukkakaupan tuoksu, mutta nämä olkoot nyt ne ensimmäiset ulos jäävät kesäkukat. Itse asiassa tässä rappusilla orvokit menestyvät läpi kesän, koska paikka on suojassa päivän pahimmalta paahteelta.

Tänään on heiluteltu myös haravaa, ja usko kesäntuloon on vahvempi kuin pitkään aikaan. Mutta ihan koko sunnuntain kohokohta oli illan urheilusuoritus. Nimittäin elämäni ensimmäiset jalkapallotreenit!!!! Niin oli hauskaa ja kivaa, että olisi voinut olla pidempäänkin. Mutta ei hätää, tätä sunnuntaiherkkua on tiedossa taas viikon päästä lisää!

Mutta nyt kotia raivaamaan. On nimittäin sen näköistä, että meillä on oltu ihan pihalla tämä päivä. 🙂


One Response to “Tervetuloa kesä!”

  1. Arja kulmala says:

    Laatuaikaa parhaan ystävän kanssa

Kommentoi