Voita hotelliyö kahdelle! (yhteistyössä Holiday Inn)

07.5.2018

Hellohello! Viikonlopusta just toivuttu ja arki saatu ainakin käyntiin, ja heti mennään pieniin irtiottoihin. Tänään värikylpyä hotellimajoituksen muodossa. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Holiday Inn:in kanssa.

Olin itse viime kuussa pitkän viikonlopun Helsingissä, ja majapaikkanani toimi uudistunut Holiday inn Helsinki West Ruoholahti. Tämä oli vuorossaan jo toinen uudistunut Holiday Inn, jota pääsin kokeilemaan. Ruoholahdessakin räskyi muutoksen jälkeen värejä ja muotoja, ja tykkään tästä hotelli-ilmeestä tosi paljon. Nimittäin mun mielestä on kiva, että hotelli on jotain muuta kuin koti, ja tämä sisustus eroaa totaalisesta siitä, mihin olen kotona tottunut. Lisäksi tykkään itse tosi paljon tälläisesta avarasta ja valoisesta hotellifiiliksestä. Siitä, että ei tarvitse olla pimeässä ja hämyisessä tilassa keinovalon varassa, kun ulkona on valoisaa ja paistaa aurinko. Tai ylipäätään en oikein jaksa sitä hämyistä ja pimeää fiilistä, joka hotelleihin usein luodaan. Itse asiassa tykkäsin tästä Holiday Inn Ruoholahden avoimesta ja valoisasta lobby-/ravintolatilasta sen verran paljon, että siirsin sinne myös työpisteeni.

Tuollainen työn ja vapaa-ajan yhdistävä viikonloppu oli toki siitäkin hyvä, että hotellia tuli katseltua ja nähtyä monelta kantilta. Ensin torstai ja perjantai arkisemmalla fiiliksellä ja sitten lauantai ja sunnuntai puhtaasti viikonloppufiiliksellä. Mutta oli yöpymisen tarkoitus mikä tahansa, hotellilta odottaa kuitenkin aina niitä tiettyjä perusasioita, jotta majoittuminen on mutkatonta. Itselleni tärkeitä seikkoja on hotellihuoneen koko ja varustelu. En vaadi ihmeitä, mutta huoneen pitää olla riittävän suuri isommankin matkalaukun avaamiseen ilman, että laukun nostaa sängylle. Ja sitten sen matkalaukun avaamisen jälkeen, haluan myös saada vaatteeni roikkumaan ja laskostettua siististi kaappiin. Henkareita pitää olla tarpeeksi ja silitystarvikkeet ovat aina silkkaa plussaa. Lisäksi mä tykkään, että huoneessa on hyvä sänky, kunnolla laskutilaa, riittävästi valaistu kylppäri ja sängyssä kaksi tyynyä! Tällä kertaa kaikki palaset olivat kohdallaan, ja olin miltei jo menossa respaan kysymään extratyynyä, kun tajusin, että niitähän oli sängyssä jo tarpeeksi. Ihania tuollaiset hotellit, joissa matkailijalle on tarjolla kiinteää ja pehmeää tyynyä riippuen, mihin kukakin on tottunut. Kahden hengen huoneessa sain nauttia pari päivää neljästä tyynystä, joten oloni oli oikein luksus ennen miehen saapumista seurakseni. 🙂

Sijainniltaan Holiday Inn Ruoholahti on helppo, sillä saapuminen sujuu kivasti hyvien kulkuyhteyksien vuoksi, ja metrolla pääsee keskustaan muutamassa minuutissa, joten auton voi huoletta jättää hotellin parkkihalliin. Hotellin läheisyydestä löytyy kaikki apteekista ja kaupoista lääkäripalveluihin, ja jos matkalaukusta jäi uupumaan jotakin olennaista, palvelut on saatavilla ihan kadun toiselta puolen. Testasin myös aamun reippailumahdollisuudet, ja vaikka hotelissa on myös kuntosali, päätin hyödyntää kirpeän kevätaamun tekemällä puolen tunnin power walkit hotellin lähietäisyydessä. Nimittäin kaikesta rakkaudestani maaseudun rauhaa kohtaan, musta on ihan kiva leikkiä välillä kaupunkilaista.

Hotellissa yöpyessä iso juttu on tietysti aamupala, josta nauttii myös tällainen ei niin hyvä aamusyömäri. Ja parasta on se, että tuhtien lämpimien rinalla tarjolla on myös marjoja, hedelmiä ja smoothieita. Tosin se ihan tärkein juttu on kuitenkin ylellisyys joka syntyy siitä, että joku muu on kuorinut ja pilkkonut hedelmät valmiiksi ja syötyäsi joku muu myös korjaa jäljet. Plussaa kuitenkin siitä, että hotellista saa myös lounaan ja päivällisen, eikä ruokapaikkaa tarvitse välttämättä etsiä sen kauempaa.

Mikäli tiedossasi on visiitti Helsinkiin tai kaipaat ihan muuten vain irtiottoa arjesta, olisi nyt mahdollisuus voittaa hotelliyö kahdelle hengelle Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti -hotellissa!
Kerro kommenttiboksissa mikä olisi oman yöpymisesi syy ja voit voittaa yhden yön majoituksen kahdelle hengelle Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti -hotellissa. Arvonta suoritetaan kaikkien kampanjapostauksia kommentoineiden kesken. Kampanjaan kuuluu blogini lisäksi myös viisi muuta blogia, ja voitaja arvotaan kaikkien kommentoineiden kesken. Mikäli siis haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi, kannattaa kärkkyä myös muita postauksia. Kilpailun säännöt löydät täältä.


231 Responses to “Voita hotelliyö kahdelle! (yhteistyössä Holiday Inn)”

 1. Niina says:

  Öö varmaan 4v sitten kahdestaan miehen kanssa yötä jossain… olis jo aika☀️❤

 2. Mirka says:

  Ihan vain lomailemaan lähtisi meidän perhe

 3. Maisa says:

  Oispa ihanaa lähteä Helsinki-reissuun ystävän kanssa! ❤️

 4. seijahannele says:

  Miniloma arkeen.

 5. Sari says:

  Oi kumpa osuisi onni kohdalleni! Ystävän veisin “etelään” täältä Pohjois-Karjalasta 😀

 6. Handeli says:

  Kyllä hotelliyön syy olisi ehdottomasti parisuhdeaika. Aviossa 15v. eikä treffi-iltoja enää niin usein ja remontti ja työhuolet usein mielessä. Tämä antaisi uutta potkua arkeen!

 7. Sarkku says:

  Syy olisi yllätys omalle rakkaalle! Kiva lepo-irtiotto.

 8. Suvi says:

  Olisi ihana yllättää poikaystävä yöpymisellä! Juuri alkoi seitsemäs vuosi yhdessäoloa, muttei ehditty mitenkään erityisemmin juhlistaa merkkipäivää 🙂

 9. Veronica says:

  Kahdenkeskistä aikaa

 10. Marika says:

  Ainahan hotelliyö virkistää ja on mukavaa oleilua puolison kanssa.

 11. Johanna says:

  Kesällä olisi tarkoitus ottaa irtiotto arjesta miehen kanssa vielä viimeistä kertaa kahdestaan ennen kuin vauva putkahtaa maailmaan. Holiday Inn sopisi tähän tarkoitukseen mainiosti 🙂

 12. NinnA says:

  Kahdestaan miehen kanssa lähdettäisiin, edellisestä “irtiotosta” jo monta vuotta aikaa.

 13. Pipsa says:

  Pieni lomareissu:)

 14. Marja Leena says:

  Shoppailu ja “mummotunneli” reissu sekä ihana hotelli ystävän kanssa olisi haaveena.

 15. Jukka-Pekka says:

  Syitä voisi luetella vaikka kuinka! Mutta sanotaan, että kahdelle elämän väsyttäneelle keski-ikäiselle yhteinen pieni hotellilomanen tekisi enemmän kuin hyvää.

  • Apua, äskeinen kommentti tuli automaattiasetusten vuoksi mieheni nimellä. 😀 Hmm, hänkin siis kannattaa (tietämättään) hotelliviikonloppua.

   T. Lumiomena-blogin Katja

 16. Anna says:

  NäyttääPerheen kanssa lähtisin lomailemaan.

 17. Sanna says:

  Veisin miehen yllärinä kahdenkeskiselle “pakomatkalle” arjesta. Ennen kaksosten syntymää olisi ihana päästä nauttimaan Meidän ajasta (ja aamupalasta :)). <3

 18. Ninni says:

  Olisi ihana 10-vuotisyllätys maailman parhaimmalle miehelleni!

 19. vilkku says:

  Olisi ihana viettää puolison kanssa viikonloppu yhdessä rentoutuen 🙂 Ollaan juuri aloitettu uudessa, kiireisessä työssä kumpikin, joten pieni irtiotto tulisi tarpeeseen!

 20. Eva abuela says:

  Jos voittaisin hotelliyön, antaisin sen lahjaksi tyttärelleni ja hänen miehelleen.Vuosien opiskelujen, nyt työn ja kolmen lapsen perheen pyörityksen keskellä kahdenkeskinen aika olisi varmasti tervetullut.
  Ja lasten kanssa olisin minä, mummi:)

 21. SariL says:

  Harvinaista parisuhdeaikaa taaperon vanhemmille. Olisi huippua

 22. Karo says:

  Miehen kanssa lähtisin minilomalle ❤

 23. Minttu says:

  Tarpeeseen tulisi pieni irtiotto. Jospa onni suosisi♡

 24. Anne says:

  Ihana hengähdyshetki arkeen!

 25. Annika says:

  Juhlistaisimme mieheni kanssa vuosipäivää minilomalla Helsingissä ja hotelliyö kruunaisi kahdenkeskeisen ajan 🙂

 26. Miia says:

  Tämä sopisi hyvin! Ollaan miehen kanssa kaksi poteroihinsa asettunutta turkulaista ja on pohdittu kesällä ehkä, siis ehkä kokemusmaailman ulottamista Helsinkiin asti. Hotelliyön myötä ei reissu ei olisi pelkkä päiväreissu!

 27. Roosaaa says:

  Ihana ihana ihana arvonta<3 Mulla on ollut todella rankka syksy ja kevät rupeama töissä että mini irtiotto olisi ihanaa. Rakastan myös Helsinkiä ja olen jo pitkään haaveillut hotelliyöstä siellä, en vain ole saanut aikaseksi varattua 🙂

 28. Mari Vee says:

  Parisuhdereissu olisi suunnitelma, jos arpaonni suosii. Olisi mahtavaa yllättää rakas.

 29. Amanda says:

  Veisin mieheni lomalle kiitokseksi yhteisestä 40v. Tapasimme 30.6.78. Siitä lähtien olemme yhtä pitäneet.

 30. Suvi says:

  Syy olisi arjen irtiotto ystävän kanssa! Molemmat ollaan aika uupuneita talven ja työ/gradunkirjoitusprojektin jäljiltä ja tarvittaisiin pientä hemmottelua.

 31. Krista says:

  Niin mukana! Irtiotto arjesta.

 32. Kirsi says:

  Syy olisi irtiotto arjesta, raskaasta talvesta, joka toi tällä kertaa elämään aika paljon varjoja. Nyt kuitenkin valoa kohti mennään joka suhteessa ja sitäkin haluaisin juhlistaa pienellä Helsinki-visiitillä ystävän kanssa.

 33. Miikku says:

  Pieni irtiotto arjesta miehen kanssa tekis niin hyvää

 34. Päivi says:

  Ladten kanssa pitäisi lähteä Lintsille joten hotelliyö tulisi tarpeeseen.

 35. Elina says:

  Olemme saamassa kesällä vauvan, ja rentoutusloma puolison kanssa ennen sitä tulisi enemmän kuin tarpeeseen❤️

 36. Satuj says:

  Kesäteatterireissu Helsinkiin 🙂

 37. Sanna says:

  Loma, arjesta irtautuminen ja totaalinen rentoutuminen.

 38. Marine says:

  Hotelliyö Helsingissä tulisi hyvään saumaan. Täytän loppuvuodesta 30, ollaan suunniteltu ulkomaanreissua. Haluaisimme ennen reissua yöpyä Helsingissä niin ei tarvitsisi matkustaa ensin Helsinkiin ja siitä vielä lento samana päivänä. Vaan voisi rauhassa yöpyä ja nauttia.

 39. Hanna says:

  Irtiotto arjesta! Lapsien kanssa on ihanaa, mutta niin olisi myös kahdenkeskinen aika.

 40. Piia says:

  Itselleni valmistujaislahjaksi, mies pääsisi mukaani.

 41. Emppu says:

  Äitienpäivälahjaksi äiti-tytär-reissu Helsinkiin. Tämä voisi olla osa sitä. 🙂

 42. Piia says:

  Kylläpä olisi ihanaa päästä lomalle.

 43. Teija Kokko says:

  Olisipa ihana yllätys viedä puoliso hotellilomalle! Saatais kahdenkeskistä aikaa ihanassa Helsingissä!

 44. Niinu says:

  Juurikin tänään kun hain tyttären lentokentältä ja poikkesin sitä ennen vähän “isommilla kaupoilla”, ja kerroin tästä tyttärelle niin hän tokaisi että “voitais joskus käydä kaksistaankin Helsingin kaupoilla”.
  Että siihen tarkoitukseen hotelliyö olisi täysosuma:)

 45. Niina says:

  Tämä olisi kiva kesälomayllätys miehelle!

 46. Anna says:

  Siskon perheen luo olisi kiva lähteä visiitille ❤️.

 47. Satu says:

  Moikka,
  Jos onni suosisi, meille tuollainen hotelliyö olisi koko perheelle irtiotto arjesta :). Se olisi jo luksusta sellaisenaan. Voisi hetken täysin siemauksin nauttia siitä, että joku toinen on laittanut kaiken kauniisti valmiiksi 🙂 Ja nauttia kesäisestä kaupungista meren äärellä.

 48. idahhh says:

  Lähtisimme viettämään taas vuosipäivää miehen kanssa – kuten viime vuonnakin. Siitä voisi tulla vaikka perinne 🙂 asumme suhteellisen lähellä Helsinkiä mutta niin paljon nähtävää olisi pääkaupungissammekin. Viime vuonna kävimme ampumassa, tänä vuonna voisimme vaikka mennä Löylyyn ja käydä Suomenlinnassa tai Korkeasaaresa! Parisuhdeaikaan käyttäisin hotelliyön siis <3

 49. Sanna says:

  Oih, pieni hotelliloma tulisi tarpeeseen! Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni, jonka kanssa aivan liian harvoin keritään näkemään. Hotellissa voitaisiin juhlia kummankin viimeaikaisia saavutuksia niin työ- kuin vapaa-ajallakin!

 50. Johanna says:

  15-vuotis hääpäivä olisi ihana juhlistaa ☺

 51. Marika says:

  Olisi ihana yllättää oma rakas mies tuollaisella minilomalla ja pienellä hemmottelulla. Tässä ollaan 16 vuotta yhdessä taaperrettu ja kulunut vuosi on ollut meille ikimuistoinen: saimme viime elokuussa tyttären. Esikoista ihmetellessä on vuosi mennyt, eikä varsinaiselle parisuhdeajalle ole oikein ollut saumaa. Jospa arpaonni osiisi kohdalle… 🙂

 52. apple says:

  Olisi ihana pitkän talven jälkeen ottaa pieno irtiotto yhdessä miehen kanssa 🙂

 53. JV says:

  Hyvällä ystävälläni on tällä hetkellä vähän vaikea vaihe elämässä, joten häntä haluaisin ilahduttaa 🙂

 54. Anniina says:

  Miniloma miehen kanssa. 🙁

 55. Saija says:

  Miehen kanssa kahdenkeskinen pieni loma ehdottomasti

 56. Sonja says:

  Kesäloman kunniaksi.

 57. Soili says:

  Oman mieheni kanssa ja voisin ottaa ihanat pojan poikanikin mukaan!

 58. Malla says:

  Kesäviikonloppuretkelle 🙂

 59. Kristiina Seppälä says:

  Tarjoaisin hotelliyön ulkomailla asuvalle lapsuuden ystävälleni. Voisimme viettää kunnon turistiaikaa pääkaupungissa hänen lähestyvällä kotimaanvierailullaan.

 60. Leena says:

  Leikkisin turistia naapurikaupungissani ja ottaisin mukaan jonkun hyvän ystäväni. Vietettäisiin oikein kunnon naisten hemmotteluilta ja nautittaisiin maistuvasta aamiaisesta. 🙂

 61. Lili says:

  Olisi ihana miniloma meille kaiken remontti- ja pikkulapsiarjen keskelle.

 62. Kukka says:

  Kahden erityislapsen ja neljän esiteinin äiti ois niiin unta vailla

 63. Karoliina says:

  Lähtisin ystävän kanssa shoppailemaan

 64. Airi says:

  Yllättäisin mieheni, minilomalla.

 65. Ph says:

  Ystäväni kanssa Hesaan hieman osteksille mentäisiin.

 66. Henna Holappa says:

  Avopuolisoni ja minä mentäisiin kahdestaan lomalle hetkeksi.

 67. Rose says:

  Rentouttava irtiotto tekisi todella hyvää!

 68. Sari says:

  Vanhemman tyttären kanssa kahdenkeskistä aikaa ❤️

 69. rriina says:

  Viettäisin sitä kuuluisaa parisuhdeaikaa mieheni kanssa, ja nauttisin hotelliaamiaisesta.

 70. Karkku says:

  Hemmotteluloma miehen kanssa tekisi terää 🙂

 71. Yöpymisen syy olisi lepo! On ollut jotenkin tosi hektinen kevät ja olisi ihan huilia yksi yö hotellissa. Erityisesti siitä aamupalasta haaveilen… 🙂

 72. Inkku says:

  Miehen kanssa pieni irtiotto vauva-arjen keskeltä 🙂 !

 73. tiitu says:

  Menisin tyttären kanssa leikkimään Helsinki-turistia.

 74. Kristiina H. says:

  Miehen kanssa hemmottelulomalle Helsinkiin.

 75. Anna says:

  Haluaisin tarjota hotelliyön miesystävälleni, koska hän nauttii hotelliöistä jopa enemmän kuin minä ja on tehnyt valtavasti töitä kotona talven ja tarvitsisi pienen levon ja paon arjesta.

 76. MariaK says:

  Miehen kanssa lähtisin mielelläni nauttimaan Helsingin ruokaravintoloissa tarjonnasta yön yli reissulle. 15 vuotta oltu yhdessä eikä ole taidettu kertaakaan olla kaksin yön yli reissussa..

 77. Laura V says:

  Kaivataan irtiottoa arjesta miehen kanssa.

 78. Marita says:

  Ois mukava aloittaa kesäloma hotellilomalla 🙂

 79. Sanna says:

  Irtiotto arjesta puolison kanssa 🙂

 80. Emma says:

  Poikaystävän kanssa laatuaikaa 🙂

 81. Tiiti says:

  Pikkuloma keväiseen Helsinkiin olisi kiva!

 82. MJ says:

  Olen muuttanut pk-seudulta keski-Suomeen ja olisi ihana käydä treffaamassa tuttuja Helsingissä.

 83. Hopsu says:

  Nauttisin Helsingin ostostarjonnasta ja mieheni ihanasta seurasta.

 84. Anu says:

  Helsingin reissu miehen kanssa olisi mukava irtiotto arjesta!

 85. Minna says:

  Meillä on ollut perheessä tosi rankka talvi, ja nyt kesän kynnyksellä tuntuu että elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaan ja välillä joku hymyn tapainen on taas löytyny huulilta. Sen kunniaksi että selvittiin yhdessä tosi synkän talven läpi perheenä, ansaitsisi miun vanhemmat irtioton arjesta ❤

 86. Sari says:

  Kävisin kaikissa taidenäyttelyissä ym. ja vaan nauttisin olosta.

 87. Marika says:

  Miniloma arkeen, tulisi niin tarpeeseen.

 88. Anu says:

  Isännän kanssa lähdettäis ihan kesän alkamisen kunniaksi kahdestaan reissuun, ei ole vuosiin oltu missään ihan vain KAKSIN, sitä kyllä kaipaisi…

 89. Hanna says:

  Mieheni kanssa kaivattaisiin vuosien tauon jälkeen irtiottoa arjesta ihan vain kahdestaan <3

 90. SanniSofia says:

  Mietin tänään aamulla, että kunhan mulla on tarpeeksi resursseja niin haluaisin yllättää parhaan ystäväni, 28-vuotiaan yksinhuoltaja äidin, hemmottelemalla häntä hyvällä ruualla ja pitkillä yöunilla. Sellasella pienellä irtiotolla arjesta, kun se arki on ollut aika kivikkoista tässä kuluneiden kuukausien aikana. Sitten avasin Bloglovinin, tämä postaus tuli mua vastaan ja mulle tarjoutui ensimmäinen tilaisuus yrittää pistää tää suunnitelma toteen.

 91. iituliina says:

  Juuri miehen kanssa puhuttiin, että pitäisi lähteä kulttuuri- ja ruokalomalle Helsinkiin – Barbie-näyttely on ehdottomasti nähtävä ja Kiasmassakin on vaikka mitä kiinnostavaa ja Helsinki on täynnä kehuttuja ravintoloita, joita ei ole ehditty kokeilla. Vuorotyötä tekevien ja paljon harrastavien taloudessa yhteistä aikaa on luvattoman vähän, olisi loistavaa, kun kerrankin olisi pakko järjestää yhteistä vapaata.

 92. MaaritL says:

  Voi olisipa ihana päästä pitkästä aikaa Helsinkiin ja hotellimajoitukseen.
  Miehen kanssa viettäisin miniloman 🙂

 93. Sv says:

  Ennen vauvan syntymää olisi mukava nukkua rauhassa muutama yö ☉

 94. minna says:

  Loma miehen kanssa.

 95. Elli says:

  Olisipa ihana päästä ihan kahdestaan mieheni kanssa <3 Lepoa ja kiireetöntä yhdessä oloa, aamulla nukuttaisiin pitkään ja nautittaisiin aamiainen ihan rauhassa. Tässä arjessa taaperon ja vauvan kanssa jää parisuhde ja yhteinen aika niin kovin vähiin, joten tulisi ehdottomasti tarpeeseen meille kahdelle <3

 96. Aila says:

  Tuttuja tapaamaan ja rentoutumaan meren äärelle.

 97. Tuija says:

  Kyllä miehen kanssa kaivattaisiin kahden keskistä irtiottoa kotiympyröistä. Myös neidin kanssa olisi kiva viettää äiti-tytär aikaa ihmettelemällä Helsinkiä.

 98. Anni Varma says:

  Ihan vaan irtiotto arkeen tulisi tarpeen. Mieheni yllättäminenkin olisi huippu juttu!

 99. Marjo says:

  Rentoutuminen tekisi hyvää <3

 100. Satu says:

  Veisin siskon rentoutumaan rankan lapsiarjen keskellä sekä äidin hiljattain pois menosta. Stressi ollut molemmilla tänä keväänä kova.

 101. SuviS says:

  Ihana olisi viedä perhe pikkulomalle, tarpeeseen tulisi! ❤

 102. Elmi says:

  Hyvällä syyllä voisi vierailla lapsuudenystävien ja sukulaisten luona ja samalla saada pikku hengähdystauko loppuraskauteen ja taaperoarkeen.

 103. Minna says:

  Teini-ikäisen poikani kanssa laatuaikaa Helsingissä. Kaupungilla kiertelyä, hyvää ruokaa ja yhteistä aikaa.

 104. R says:

  Olisi ihanaa lähteä pienelle lomalle kiireisen arjen keskellä!:)

 105. Kisumau says:

  Tää olis niiiin best! Yllättäisin jonkun läheisen ja nauttisin itse samalla, todella stressaavan kevään jälkeen tulis tarpeeseen 🙂

 106. Nellis says:

  Veisin tyttäreni Helsinki-reissulle. Käytäisiin nauttimassa hotelliyön lisäksi Kansallismuseon Barbie-näyttelystä :)Mukana.

 107. Karoliina says:

  Aikaa kahden kesken miehen kanssa.

 108. Kirsi says:

  Lähtisin lomalle mieheni kanssa. Olimme Helsingissä viime vuonna yhden yön hotellireissulla ja kyllä teki hyvää vaihtelua pikkulapsiarkeemme – olisipa ihanaa ottaa revanssi tänäkin kesänä

 109. Riikka L says:

  Veisin teini-ikäiset lapset mukavalle kaupunkilomalle. 🙂

 110. jenny says:

  Olen jo pitkään halunnut lähteä “lähelle lomalle”. Asun siis Espoossa, mutta harvemmin tulee vietettyä aikaa Helsingin puolella. Tähän voisi yhdistää pikaristeilyn Tallinnaan ja mennä illaksi hotelliin yöksi. Tämä kaikki siis mieheni kanssa

 111. Naapurin tyttö says:

  Menisin viettämään rentoa Helsingin vilskeeseen hyvässä seurassa. Ja luulenpa, että tulisi todellakin tarpeeseen, koska elämä… 😉

 112. I. R says:

  Hotelliloma olisi kiva lisä meidän lasten antamaan lahjaan vanhemmillemme heidän 40- vuotis hääpäivänään!

 113. Liisa says:

  Irtiotto pikkulapsiarjesta olisi enemmän kuin tarpeen.

 114. Arja says:

  Veisin äitini viettämään yhteistä aikaa Helsinkiin jolloin hotelliyö tulisi tarpeeseen.

 115. HEIDI says:

  Mieheni kanssa parisuhteen syventämis reissulle lähtisin.

 116. Anu says:

  Pieni irtiotto suurperheen arjesta tulisi niin tarpeeseen…

 117. Hanne says:

  Veisin parhaan ystäväni pienelle irtiotolle Helsinkiin. Hänellä painaa päälle yrittäjyys, opiskelu ja pienet lapset ja haluaisin hemmotella häntä omalla ajalla. ☺☺

 118. Eve says:

  Olisi ihana päästä viettämään Helsinkiin aikaa kahdestaan poikaystäväni kanssa!:)

 119. Paula says:

  Antaisin rippilahjaksi tyttärelleni parin päivän reissun Helsinkiin Samalla saataisiin kaivattua äiti -tytär aikaa

 120. Riitta says:

  Tähän vauhdikkaaseen arjen pyöritykseen tekisi viikonloppu mieheni kanssa Helsingissä kyllä täydellisen irtioton. Ihanaa perhe-elämää en vaihtaisi mIstään hinnasta pois mutta juuri tälläinen tilaisuus olisi ehdottomasti käytettävä. Rauhallinen ja monipuolinen aamupala on juuri se hotelliyön kruunaava asia.

 121. Amelie says:

  Veisin tyttäreni äiti-tytär reissulle.

 122. Heidi says:

  Hotellissa nukkuminen on aina vähän luksusta, ainakin minulle, kun harvoin käyn reissussa. Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, joka on nyt hurjan väsynyt ja stressaantunut. Hotelliyö ja shoppailu Helsingissä olisi tärkeä ja kiva juttu meille molemmille. ❤️

 123. Kaura says:

  <3 Oisi kiva viettää vaikka ihan rentoa viikonloppua äitin kanssa. :) Tyttöjen viikonloppu olisi ihana ylläri hänelle.

 124. Susan says:

  Miehen ja vauvan kanssa loma olisi ihana juttu!

 125. Outi says:

  10 vuotis hääpäivä mieheni kanssa 🙂

 126. Eija says:

  Lemmenlomalle miesystäväni kanssa. Yhteistä hotellireissua emme ole vielä päässeet kokemaan.

 127. NinaK says:

  Irtiotto arjesta tekisi hyvää! Ruoholahti on myös todella kaunis näin keväisin!

 128. SoileK says:

  Pieni loma hyvässä hotellissa mieheni kanssa olisi luksusta arjen keskellä .

 129. Natasha says:

  Raskaat kaksi vuotta stressiä ja unettomia öitä takana ja olisi ihana saada kahdenkeskistä, toisiamme huomioivaa aikaa, mieheni kanssa. Niin, että pääsee arjen ongelmista kauas pois edes hetkeksi. Ja muistaa miksi me ollaan me.

 130. Tupu says:

  Tyttären kanssa lähtisin viettämään aikaa!

 131. Sari says:

  Lähtisin mieheni kanssa kesäreissulle.

 132. Minna says:

  Olisi kiva olla Helsingissä joskus yötä. Kun sinne on asiaa, niin menee aamulla ja tulee illaksi kotiin. Kaverin mietin myöhemmin.

 133. Anna-Maija says:

  Puolison kanssa kaivattaisiin pikku lomanen.

 134. Mini says:

  Olen luvannut viedä esikoiseni Helsinkiin elokuussa oman kesälomani ja hänen koulun alkamisen kunniaksi ☺️ Onhan siihen vielä aikaa, mutta sitä odotellessa!

 135. Anuliisa says:

  Veisin mieheni kahdenkeskiselle yllätysreissulle Helsinkiin. Olisi ihana viettää hetki kahdenkeskistä aikaa ilman lapsia ja arjen hulinaa 🙂

 136. Janits says:

  Laatuaikaa oman miehen kanssa. Voitto tulisi todella tarpeeseen, kolmen pienen lapsen vanhemmille.

 137. Lau says:

  Pako arjesta 🙂

 138. Susanna says:

  Voi miten kiva arvonta! Miehen kanssa kahdestaan ehdottomasti!

 139. Reetta says:

  Irtiotto arjesta tekisi hyvää!

 140. Elise H. says:

  Olisi kiva lähteä miehen kanssa pienelle lomalle, pääsisi samalla vähän ostoksillekin 🙂

 141. Jensku says:

  Ystävän kanssa irtiotolle

 142. Myy says:

  Olisi kiva viettää pikku Staycation raskaiden työpäivien keskellä

 143. Lena says:

  Lähtisin tapaamaan ystävääni Helsinkiin

 144. SAMP says:

  Lähtisin kesälomareissulle lapseni kanssa hänen kummitätiään tapaamaan. Rentouttava hotelliloma olisi ihanaa kesäisessä Helsingissä!

 145. Henna says:

  Miehen kanssa lähtisimme ihan kaksin. Ensimmäistä kertaa 8 vuoteen!

 146. Päivi says:

  Lähtisin yhdessä siskoni kanssa viettämään kivan kesäisen viikonlopun Helsinkiin

 147. Miia says:

  Mielettömän hieno sisustus.. Olisipa mahtavaa päästä joko kaksin miehen kanssa tai sitten koko perheen kesken!

 148. Hannele says:

  Olen töissä kyseisen hotellin vieressä ja olen usein haaveillut, että voisin jäädä sinne yöksi ihan yksin ns. rauhallisen illan viettoon hotellilla omissa oloissa ihan vaan levoksi ja pieneksi irtiotoksi arjesta. Ja tietty helpotukseksi sinne töihin kulkemisesta sadan kilometrin päästä 😉 säästäisi yhtenä päivänä yli kolmen tunnin kulkemisen 😉

 149. Malla says:

  Olisi ihana lähteä hengailemaan Helsinkiin viikonlopuksi ja juhlistaa miehen merkkipäivää elämän sietämättömän keveyden tunnelmissa arjen yläpuolella. Paketin kruunaisi majoittuminen Holiday Inn Helsinki West Ruoholahdessa, joka vaikuttaa juuri sopivalta yhdistelmältä rentoutta ja tyylikkyyttä. Ja hei – aamupala on todellakin päivän ehdottomasti paras ateria!

 150. Snanni says:

  Veisin rakkaan ystäväni tuulettumaan,tekis hyvää molemmille 🙂

 151. Anni-Emilia says:

  Lähtisimme miehen kanssa ihan kahdestaan ekaa kertaa yli kahteen vuoteen.

 152. Helle says:

  Lähtisin mieheni kanssa minilomalle☺️

 153. Maria says:

  Tarvitsen irtioton arjesta

 154. Tanja says:

  Kiva arvonta. Mukana yrittämässä, vaikka koskaan en mitään voita :).
  Miehen kanssa teemme joka vuosi päivän reissun kaksistaan. Lähdemme sinne mikä hyvältä silloin näyttää. Tänä vuonna ei olla vielä päästy. Tämä olisi kiva ylläri järjestää miehelle, jos vain voittaisin :))

 155. Hanna says:

  Teemme ystävän kanssa joka kesä reissun Helsinkiin Tää olis kiva yllätys!

 156. Annika says:

  Mieheni kanssa on tapana käydä kesällä reissussa, jospa vihdoin kokeilisimme yöpymistä hotellissa ensimmäistä kertaa.

 157. Johanna says:

  Puhtaat lakanat, valmis aamiainen ja kaupunkimiljöö houkuttavat! Olisi ihanaa piristystä!

 158. Johanna says:

  Hetkeksi arjesta lomalle miehen kanssa!

 159. OutiH says:

  Miehen kanssa kaksin.

 160. Ella says:

  Kaupunkifiilistelyä pikkulapsiarkea elävän siskon ja serkun kanssa!:)

 161. Asta says:

  Arjen irtiottoja

 162. Saskia says:

  Olisi ihanaa rentoutua, kun on selvinnyt pitkästä talvesta uuden työn ja puhjenneen sairauden kanssa.

 163. Tuula says:

  Miehen kanssa laatuaikaa viettämään!

 164. ennu says:

  Ystävän tahtoisin yllättää ja myös itse kaipaisin pientä piristystä

 165. Marja says:

  Yöpymisen syy olisi moninkertainen: kesäloman kohokohta, irtiotto arjesta, palkinto itselle koulun loppuun saattamisesta töiden ohella, kaupunkiloma ihanassa kesä-Helsingissä. Alkuun nyt ainakin…!

 166. Jartsa says:

  Muijan kaa

 167. Kati says:

  Miehen kansaa minilomalle, kun ei juuri yhteisiä lomia ole ravintolatyöntekijöillä

 168. Sanni says:

  Miehen kanssa rentoutumaan ennen vauvan syntymää.

 169. Päkä says:

  Tavallisesti nukutaan opiskelijapojan lattialla, joten olisi luksusta.

 170. Timo says:

  Vaimon kanssa vietettäisiin hienoakin hienompi ensimmäinen hääpäivä.

 171. Mira says:

  Vierailun syy olisi ihan vain irtiotto arjesta. Hotellin lakanat tuoksuvat ja tuntuvat aivan erilaiselta ja olisi ihanaa päästä valmiiseen ja yltäkylläiseen aamiaispöytään.

 172. Päivi says:

  Lähettäisin pojan ja miniän minilomalle ja jäisin itse hoitamaan heidän kahta pienokaistaa. Tosi rankkaa ollut heillä kahden huonosti ja vielä eri aikaan nukkuvan lapsen kanssa.

 173. Mirja says:

  Yllättäisin mieheni hääpäivänämme Helsinki reissulla

 174. Leena says:

  Kepeä kesäyön vietto ja laatuaika kahdestaan miehen kanssa <3.

 175. Marjut says:

  Pääsisimme rauhassa tapaamaan Helsingissä asuvia ystäviä <3.

 176. Ida says:

  Poikaystävän tulevat synttärit 🙂

 177. Johanna says:

  Ihana irtiotto arjesta kaikilla mukavuuksilla! Tekisi hyvää pitkän talven jälkeen, mukaan ottaisin tyttäreni 🙂

 178. Anu says:

  Omaa aikuisten aikaa, rauhoittumista ja hemmottelua.

 179. Seppo says:

  Lähtisin vaimon kanssa viettää hääpäiväämme Helsinkiin ja samalla kävisimme tervehtimässä tyttären perhettä.

 180. Nuppuliini says:

  Olisi ihana päästä lomalle, edes pienelle sellaiselle jonnekin. Viimeksi olemme olleet päivän Helsingissä vuonna 2011. Tämän jälkeen taloutemme romahti, kun talomme paljastui homepommiksi. Koko omaisuus kärrättiin kaatopaikalle ja vain velat jäi. Tätä maksamme nyt eläkeikään saakka eli vielä n. 25 vuotta. Mihinkään ylimääräiseen ei ole varaa, hädin tuskin arki pyörii. Joskus katkeruus ottaa vallan, kun ystävät ym. ympärillä puhuvat normaalisti lomistaan ja reissuistaan. Me odotamme eläkeikään saakka omaa lomaamme.

 181. Petri says:

  Laatuaika kahden kesken vaimon kanssa ilman teini-ikäisiä lapsia.

 182. Maria says:

  Puoliso olisi kiva yllättää

 183. Anne says:

  Kisassa mukana

 184. Mari says:

  Irtiotto arjesta olisi tarpeen!

 185. Kaijal says:

  Pieni hemmottelu olisi tervetullutta.

 186. Irma Rissanen says:

  tärkein syy olisi tulla tyttären kanssa katsomaan Suomenlinnaan kesäteatteria ja samalla katsastaa muutakin Helsingin tapahtumia

 187. ritti says:

  Ruohikseen pannarille

 188. Päivi says:

  Rakkaan ystävän kanssa viettämään Helsinki-viikonloppua. Kahviloista ja kesätunnelmasta nauttien.

 189. MARIA IRENE NUMMINEN says:

  voi wau!!!! tosi nastaa ois voittaa!!!! kaikenlaisen huolen ja murheen keskellä ois upee lähtee relaan hyvän kamun kans . katseltas kaupunkia, shoppailtas. hyvä seura, ruoka ja lepo iiihanaa!!!! ja kenties vie yöelämän tsekkauskin… jos vie vanhat jaksaa hihhih

 190. Kati Helén-Puisto says:

  Olishan tuo ihanaa päästä viettämään hääpäivää kahdestaan johonkin.

 191. Jane.R says:

  Olemme mieheni kanssa tulossa Helsinkiin kesälomani aikaan.Yleensä nukumme yön sisareni sohvalla ja kamppeemme valtaavat hänen pienen asuntonsa.Sisareni ilahtuisi varmasti jos yöpyisimme vaihteeksi jossain muualla kun hänen luonaan.

 192. Anu says:

  Ystäväni kanssa

 193. Tiia says:

  Ottaisin irtioton mieheni kanssa ja antaisin loman lahjaksi ja kiitokseksi hänelle kiireisen ja kuormittavan kevään jälkeen.

 194. Hilla says:

  Laatuaikaa miehen kanssa

 195. Ni.a says:

  Päivä Tallinnassa-risteilyn jälkeen olisi mukava vielä yöpyä Helsingissä ennen kotimatka.

 196. Susanne Smeds says:

  Oman rakkaani kanssa minilomalle Helsinkiin pois “uusioperhe-teinimaailmasta” ❤️

 197. Annemaija says:

  Lomalle mieheni kanssa 30 vuotta yhdessä ja miehen synttärit joten olis aihetta juhlaan. Harvoin Hesassa ollaan käyty.

 198. Suski says:

  On perheaikaa ja omaa aikaa, mutta ei juuri koskaan enää kahdenkeskistä aikaa aviomiehen kanssa, joten eiköhän me lähdettäis ihan kaksin syömään hyvin, ostoksille ja nauttimaan pari viinilasillista.

 199. Sari says:

  Kesäkuussa matka Kreikkaan. Töytyisi löytää majapaikka, kun pohjoisesta lähtee, niin olisi kiva pysähtyä Helsingissä ennen matkaa. Ei tarvisi yötä viettää lentokentällä. T. Sari

 200. Mari says:

  Rentoutumaan irti arjesta!

 201. mansikas says:

  neljännesvuosisadan työnteon jälkeen perheen kumpaakin puoliskoa uhkaa irtisanominen. toimintaympäristö muuttuu. olisi mukava saada kahdestaan irtiotto arjesta, todellakin tyystin toisenlaisessa toimintaympäristössä.

 202. Katja says:

  Loma mieheni kanssa ♥

 203. Kirsti Rämö says:

  Olisi mukavaa päästä miehenkanssa Helsinkiin lapsenlapsia katsomaan oikein ajan kanssa.

 204. Sanna says:

  Murun kans laatuaikaa viettämään ❤

 205. Laura says:

  Miehen kanssa lyhyt parisuhdeloma. Nykyisellään puhutaan kaikki asiat öisin, koska muuten jonkun pieni korva kuulee… joskus pakko päästä kotoa pois että vois Puhua!!

 206. Sonja says:

  Ihanaa ois ystävän kaa laatuaika

 207. Päivi Mäkipää says:

  Olin pari viikkoa sitten pari yötä Helsingissä ja tuli ostettua 4 hengen Helsinki mereltä -risteily. Kahden kaverin sairastuminen muutti kuviot ja risteilyn ohessa voisi testata tämänkin hotellin.

 208. Murmeli says:

  Ihan vaan irtiotto arjesta tyttöjen kesken.

 209. Anu says:

  Tyttären kanssa kesälomareissu.

 210. leila says:

  Rikun kanssa tulisin virkistymään.

 211. Annamari says:

  Arjesta poikkeavaa, rentouttavaa kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa, vaikkapa Korkeasaaressa ja Suomenlinnassa vierailulla käyden ja hotellin palveluista sekä aamiaisesta nauttien. 🙂 <3

 212. Ansu says:

  Tyttären kanssa lähtisin minilomalle viettämään yhteistä aikaa 🙂

 213. Heli says:

  Ehdottomasti rentoutumaan, nauttimaan Helsingin ihmisvilinästä ja viettämään kahden keskistä laatuaikaa rakkaani kanssa.

 214. Sari says:

  Miehen kanssa viettäisin rauhallisen päivän Hesassa. Käymme yhdessä tai mies käy pikavisiitillä ostamassa arabi ruokatarvikkeita kotiin. Yleensä käynti on pikainen, niin olisi ihana jos kerrankin olisi aikaa rauhassa kävellä ja katsella nähtävyyksiäkin.

 215. Mirca Seppänen says:

  Tulisi tarpeeseen pieni irtiotto!!

 216. Leila says:

  Tyttären yllättäisin, hän saisi yllätysloman kaverinsa kanssa 🙂

 217. Markus says:

  Rakkaan kanssa hotelliin

 218. Paivi says:

  Olisi ihanaa kerrankin tulla ihan vapaa ajalla, eikä töiden merkeissä niin ei olisi aikataulujen vanki

 219. Mika says:

  Turkulaisena Helsingissä. Vaimon kanssa <3

 220. Anna says:

  Miehen kanssa lähtisin, olisi ihana ottaa pieni breikki vauva-arjesta

 221. Tanja says:

  Parisuhdetta tulisin mieheni kanssa hoidattamaan.

 222. Saara L. says:

  Mukana arvonnassa. Kesäloma alkaa pian ja silloin olisi paikallaan pieni irtiotto kahdestaan.

 223. Ink says:

  Oi, tämä sopisi meille kun joulukuussa (vai saako niin pitkälle?!) olisi toivottu konserttimatka Helsinkiin ja yöpyminen olisi luksusta:) Ei olla oltu hotellissa sitten vuoden 2010!

 224. Sami says:

  Tarkoitus olisi käydä kesälomalla 2-4:n päivän reissu Helsingissä vaimon ja tyttön kanssa. Majoitusta ei olla vielä selvitetty, mutta luultavasti Hotellissa.

 225. mimosa says:

  Miehen kanssa parisuhdeaikaa ihan vain kahdestaan – sitä ei ole juurikaan ollut viimeiseen viiteen vuoteen! 🙂

 226. Elina says:

  Pienelle Helsingin reissu voisi olla kyllä näin kesäaikaan paikallaan. Hetkeen ei ole tullut pääkaupungissa käytyä, saati että olisi päässyt hotellinkin.

 227. Minna says:

  Ollaan lähdössä perheen kanssa risteilylle Turusta Tukholmaan, mutta jos voitto napsahtaa tähän majoituskohteeseen, niin silloin täytyy kiertää mutka myös Helsingin kautta 🙂

Kommentoi