Kiilakorkoja ja kukkamekkoa

09.7.2018

Muistatteko tämän halpismekon, jonka ostin ennen pääsiäistä Tallinnasta? Siis ajatus oli käyttää sitä ihan just vain farkkujen kanssa, mutta hitsiläinen, siinä onkin suht ok pituinen helma. No, tosin mekko on jotain koko XL. Se oli sellainen kunnon teinikauppa, jossa vaatteet oli pajunvitsoille. Tai lapsille. No anyway, oikein pirtsakka kukkamekko ihan kesäänkin. Ja punainen on kai jotenkin vähän poweri väri. Siitä tulee sellaista hauskaa energiaa. Kengät on viime kesänä hankitut Kenneth Colen kiilakorot. Edelleen mielestäni yhdet maailman kauneimmista kengistä.

Meidän matka vie tänään taas mummulaan, sillä sisko lapsineen tulee nyt ensin sinne ja sitten huomenna tänne meille. Tässä jo vähän mietin noita yöpymisjärjestelyjä, sillä meidän yläkerta alkaa olla aika lämmin, joten vieraat pitää saada majoittumaan mahdollisimman väljästi ja mieluiten alakertaan. Täytyy sanoa, että olisi eduksi jos joku alakerran komesta sohvasta olisi vuodesohva. Sitten kun joskus aikanaan tulee sohvan osto ajankohtaiseksi, pitää kyllä muistaa tämäkin!

Oikein kivaa uutta viikkoa ja aurinkoista iltaa!


13 Responses to “Kiilakorkoja ja kukkamekkoa”

 1. Mitkä kuvat!! Ja tuo mekko on niin ihana, ihan täydellisen värinen ja kauniin mallinen.

 2. Marja says:

  Sä hehkut näissä kuvissa ❤️ Niin onnistunut tuo hiusten leikkauksin! Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa ❤️ t. ekaa päivää lomalla oleva ka olemisen sietämätön keveys

  • Kiitos!!! ❤ Ja hei, mä totesin, että nyt on vaan pakko hehkua! 😀 Hiukset on ihanat, tosin ensi kerralla ehkä vielä lyhemmäksi! 🙂

   Ihanaa lomaa. Nauti ja rentoudu! ❤ ❤ ❤ ❤

 3. ansku says:

  Kauniita kuvia,sinä olet kaunis ja teidän koti oikein ihana ja viihtyisän näköinen

 4. Hetukka says:

  Ihania kuvia, mekko sopii vallan mainiosti rusketukseesi <3

 5. Anne says:

  Ihania, iloisia kuvia! Ja kaunis sävy huulilla, onko joku huulikiilto?

 6. Kaisa says:

  Kauniit kuvat ja ihana mekko!

 7. Kaisa says:

  Mistä tuo riisipaperivalaisin on peräisin? <3__<3

Kommentoi