Viljapeltojen sävyjä

08.8.2018

Hei! Eikö olekin kauniita nuo elokuun sävyt pelloilla!? Onhan toki kesäinen vihreyskin kaunista, mutta kyllä noissa kypsyvän viljan sävyissä on silti oma hohtonsa. Ja mitä enemmän noita sävyjä ihailee ulkona ja maisemia katsellessa, sitä enemmän niitä haluaa myös katsella sisällä. Tosin luonnonsävyjä meillä on aina paljon sisustuksessa, mutta juuri nyt ne puhuttelevat enemmän kuin pitkään aikaan. Ehkä se on osittain jokin merkki siitä, että kesästäkin pystyy luopumaan kun sen aika tulee?

Täällä alkoi tänään koulut ja sen myötä taas uudenlainen arkikin. Facebookista onkin ollut ihana katsella ystävien laittamia kuvia pienistä koululaisista. Mietin aamulla tuttuja eskariin menijöitä, uusia ekaluokkalaisia ja jopa ystävien lukiota aloittelevia lapsia. Ihan silmäkulmat kostuivat. Onhan ne isoja juttuja vielä noille isommillekin lapsille. Ja iso juttuja elämässä ylipäätään. Uusia alkuja ja uudenlaista elämää. Ja vaikka sää on vielä mitä kesäisempi, nuo asiat tuovat mukanaan pikkuriikisen sellaista henkistä syksyä.

Arki on vahvasti läsnä tässä viikossa monellakin tapaa. Myös omat opintoni jatkuvat heinäkuun tauon jälkeen, mutta osa lasten harrastuksista palaa ohjelmaan vasta parin seuraavan viikon aikana. Sellainen pikkuisen pehmeämpi lasku arjen koko komeuteen. 🙂 Valoisat aamut ovat kuitenkin tässä kohtaa vuotta vielä niin ihana herkku, että arkeen on kiva herätä ja päivän voi käynnistää aamulenkillä valosta nauttien.

Osassa Suomea koulut strattaavat vasta ensi viikolla, mutta toivottelen kaikille silti turvallista ja mukavaa koulun aloitusta jo nyt!

Kepeää kesäiltaa!


4 Responses to “Viljapeltojen sävyjä”

  1. Maarit says:

    Täällä myös tullut joku hulluus noista koreista ja rottingista, nyt tarttis saada joku juuttimatto tms. Varmaan helteet aiheuttaneet tän 😀 Luonnonsävyt on niin omiin silmiin ihania nyt. Siksi pitääkin kysyä, että mistä tuo teidän mattonne on?

  2. Elokuussa on kyllä oma taikansa. Muistan, että omia suosikkejani yläasteella olivat juurikin ensimmäiset koulupäivät syksyllä, kun ulkona oli vielä lämmin, opetus oli rentoa ja kavereita näki taas päivittäin. ❤ Hyvää hiljalleen alkavaa syksyä.

  3. Päivi says:

    Hei! Saisinko tiedustella, onko nuo keittiöntuolit mistä? Itselläni olisi uuden pöydän ja samalla tuolien hankinta edessä ja nuo teidän tuolit näyttävät kivan keveille 🙂

  4. Kaisu says:

    Hei! Kaunista! Minua kiinnostaisi teidän pöydän käsittely ja väri. Itselläni työnalla juuri ruokapöytämme käsittely ja tuo näyttää kauniilta ja sopii betonitasoihin , jollaiset meilläkin,hyvin. Teidän keittiö niin ihana.

Kommentoi