Lempihameeni (ja vähän lisää keltaista)

06.8.2018

Heippa!
Toivottavasti maanantainne on mennyt mukavasti. Oma päiväni on ollut täynnä ohjelmaa, ja lisähaastetta on tuonut rikkinäinen läppärin latausjohto. Sellaisia kun ei saa täältä noin vain uusia. Onneksi äiti suostui lainaamaan omaa piuhaansa, ja sain kuin sainkin koneeni taas illalla toimimaan. Silloin kun oikein ihan todella tarvitsee kannettavaa, niin eikös sitten vain tulekin jotakin tällaista. Loppuhyvin ja kaikki hyvin. Se on tärkeintä.

Helteet vaihtuivat vähän enemmän “normaalimpaan” kesäsäähän, ja myönnetäköön, että olen nautiskut ihan vähän siitäkin. Ei sillä, etten pitäisi lämmöstä, mutta vaihteeksi tuntui tuo vilpoinen tuulikin ihan mukavalta. Ja hei, vedimpä tänään hameen seuraksi myös neuleen ylleni!
Kerroinkin jo löytäneeni Nauvosta sen etsimäni Niinmun kietaisuhameen ja lupasin laittaa teille hameesta kuvia. No tässäpä niitä olisi. Kyseessä on siis  Brunskär -kietaisuhame, taskullinen musta pellavahame, jossa on ehkä ihan pikkuisen sellainen essufiilis. Mutta hyvällä twistillä. Ja olen muuten kulkenut noissa Niinmun pellavissa, ja vieläpä mustissa sellaisissa, viimeiset pari viikkoa todella ahkerasti. Joku voisi ehkä ajatella, että en muita vaatteita omistakaan, mutta pellava on kiva materiaali kun se ei hiosta eikä ahdista, oli sitten kuuma tai muuten vain huono olla.

Ja hei, jos musta sitten onkin vähän synkkä väri, niin olen kompensoinut tätäkin keltaisella. Kuinkas muuten, se on nyt sitten se mun hittiväri syksylle 2018. Vai voisko se olla jopa voimaväri!?

Ihan superia uutta viikkoa ja leppoisaa maanantai-iltaa!


9 Responses to “Lempihameeni (ja vähän lisää keltaista)”

 1. Johanna says:

  Mistä tuo upea hiuspantasi on?
  Mukavaa loppukesää! 🙂

  • Hiuspanta on jostain sellaisesta helykaupasta. En nyt muista mikä sen kaupan nimi oli, mutta niitä, missä on rihkamakoruja ja hiusjuttuja ja kaikkea pikkuasustetta. 🙂

   Oikein ihanaa loppukesää myös sinne! ♡

 2. Kaisa says:

  Kaunis hame, eikä essumainen minusta lainkaan. Ja, keltainen on kyllä voimaannuttava väri. Itse en ole ennen keltaista käyttänyt, mutta nyt ostin itselleni keltaisen paidan, ihana.

  • Mun tulee tuosta kietaisuosasta mieleen sellaiset kauniit kahvilaessut. En tiedä, jotenkin samat vibat. 🙂
   Keltainen on kyllä hassu väri. Jotenkin se on aina nostanut karvat pystyyn, mutta nyt tuntuu kuin olisin ihan myyty keltaiselle. 🙂

   Oikein ihanaa ja aurinkoista päivää sinne! ♡

 3. Tosi kiva hame ja kaunis kokonaisuus. Sopivat sinulle. ❤

 4. Anna-Maria K says:

  Joo, ihana keltainen voimaväri <3

 5. Kirsi says:

  Tykkään hameestasi ja tuo keltainen sopii sinulle. Minulla hieman sama juttu keltaisen kanssa. En ole koskaan varsinaisesti pitänyt siitä tai osannut sitä käyttää. Kaikesta huolimatta olen jo pitkään hypistellyt keltaisia juttuja ja tuumaillut, josko sittenkin… Viime viikolla ostin keltaisen t-paidan, mutta yhteinen alkutaipaleemme on ollut vielä varovainen. 🙂

Kommentoi