feel good & top 10 suosikit

21.11.2018

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa / Ambassador


Keskiviikkoa!

Miltei kaksi vuotta kestänyt Life ambassador yhteistyö lähenee vääjäämättä loppuaan ja tänään kasataan yhteen hiukan filosofiaani hyvinvointi aiheen ympäriltä. Tämän vuoden haasteeksi laitettiin arjessa jaksaminen ja luonnonkosmetiikan käytön lisääminen. Siispä mukana myös TOP 10 suosikkituotteeni! Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Life:n kanssa.

Yksi suurimmista oivalluksistani viimeisten vuosien aikana on ollut se, että vähempikin riittää. Että riittävästi liikkuakseen ei tarvitse juosta verenmaku suussa ja kärsiä kroonisesta kivusta. Että salilla ei tarvitse käydä vähintään viidesti viikossa, ja liikkunta voi ylipäätään olla myös sosiaalista kanssakäymistä. Ruokavaliossakin riittää suuremmat linjat, eikä omaatuntoa kannata soimata herkkuhetkistä. 80/20 -ajattelu riittää paremmin kuin hyvin.
Samaan aikaan oivallus on levinnyt elämään ylipäätään. Aina ei tarvitse jaksaa, ja riitän vallan hyvin, vaikka annan itsestäni välillä vähän vähemmän. Kaiken ei myöskään tarvitse ole täydellistä ollakseen hyvää. Olen edelleen pahuksen huono sanomaan EI, mutta väitän kehittyneeni jopa siinäkin.

Mulle hyvinvointi on myös sitä, että välillä on lupa olla surullinen tai melankolinen, vaikkei ehkä olisi mitään järkevästi nimettävää syytä. Välillä on lupa olla myös kiukkuinen ja turhautunut. Valittaakin saa, kunhan se ei muutu luonteenpiirteeksi. Mutta kaiken negatiivisen vastapainoksi pitää löytää myös hyvää. Kenenkään elämä kun ei voi olla pelkkää hymyä ja auringonpaistetta, mutta jos ei etsi positiivista, sitä ei ehkä myöskään koskaan opi löytämään.

Sen lisäksi, että Life ambassador yhteistyön myötä tehdyt myymäläkäynnit ja juttuhetket Porin Lifen Tiinan kanssa ovat toki koskeneet erilaisia lisäravinteita ja niiden vaikutuksia, mukaan on mahtunut myös paljon juttelua sellaisesta ihan tavallisesta elämästä ja juurikin siitä inhimillisyydestä. Ollaan puhuttu siitä, että mikään vitamiini ei yksistään tuo terveyttä ja mikään pilleri ei myöskään poista väsymystä ja ylikuormitusta. Että elämä on pieniä valintoja ja hyvinvointi paljon yhtä lisäravinnetta suurempi kokonaisuus. Kaiken lähtökohtana on se, että kuuntelee itseään ja jatkuvan suorittamisen sijaan muistaa levätä ja ihan rehellisesti nukkua. Ihan ekalta konsultaatiokäynniltäni mieleen on jäänyt Tiinan esimerkki siitä, että jos ruokavalio koostuu limuista ja einespitsoista, on turha etsiä terveyttä purkista. Kivijalka omalle hyvinvoinnille pitää rakentaa itse. Sen raudoittamiseen löytyy kuitenkin apua.

Suosikkituotteet TOP 10

Life Aurinkoplus
Vahvin käyttämäni beetakaroteenivalmiste. Helpottaa ruskettumista, jopa kaltaisellani ei ruskettuvalla tyypillä. Oikeasti! Kannattaa siis ottaa kuurina keväällä tai kesällä. Tai ennen aurinkomatkaa. Sisältää myös A- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä, joten iho hyötyy tästä muutenkin.

Dr  Hauschka Bronzing tint (sävyttävä värineste)
Tippa tai kaksi päivävoiteen joukkoon, ja lempparivoide muuttuu sävyttäväksi. Tuo iholle tervettä väriä ja poistaa harmaan fiiliksen kasvoilta olematta kuitenkaan meikkiä. Tämä riittää jopa sellaisenaan, jos sen suurempaa peitettävää ei ole tai haluaa muuten vain antaa ihon levätä meikkaamisesta. Sävyttävästä värinesteestä on tullut päivittäinen rutiinini.

Dr. Hauschka Kasvovesi
Suihkuta kasvoille ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen ja anna ihon imaista kosteus itseensä ennen rasvausta. Pari suihkausta riittää, mutta itse läträän tällä välillä oikein kunnolla. Ei kuivata, vaan päinvastoin kosteuttaa ihoa!

Evolve Hyaluronihappo -seerumi
Olen levittänyt tätä koko kasvoille silmänympäryksiä myöden. Tehohoito varsinkin juonteille ja rypyille. Sitoo kosteutta ihoon ja imeytyy tosi nopeasti.

Bio2You päivävoide
Kosteuttava Anti-Ageing -päivävoide. Sisältää myös hyaluronihappoa ja kollageenia. Sekoitan tähän tuon Dr. Hauschkan värinesteen.

Life Body & Soul vegaaninen tuoksukynttilä
Kynttilä on valmistettu 100% biohajoavasta soijavahasta. Kevyt tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä ja pieni kynttilä palaa n. 35 tuntia. Ihana kynttilä sisustukseen, tai kylppärin ja eteisen raikastamiseen. Kynttilän sytyttäminen on itselleni osa arkista harmoniaa.

Life Ruusujuuri
Kuurimaisena otettu energian boostaus esimerkiksi syksyllä tai vaikka uuden vuoden alkaessa. Silloin kun tuntuu, että jaksamiseen tai keskittymiseen tarvitsee erityistä apua. Itse olen huomannut, että ruusujuuri kannattaa ottaa heti aamulla, koska muuten öinen unielämä saattaa mennä liiankin vilkkaaksi.

Life Life Sporebiotic
Jos yhtään tuntuu, että vatsassa ei ole kaikki hyvin, meillä napataan tätä. Sopii myös kesyttämään ärtynyttä suolistoa.  Vatsavaivat rajoittavat elämää ja syövät ihan turhaan energiaa kaikelta muulta. Kannattaa kokeilla myös matkalle tai vaikka antibioottikuurin jälkeen.

Puhdistamon Triplasinkki
Niin vahva sinkkiyhdistelmä, että vastustuskyvyn lisäksi tästä riittää vahvistusta myös kynsille ja hiuksille. Sinkki vaikuttaa testosteronitasoihin ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen vireyteen ja motivaatioon. 

Nordic Health Boost B12-vitamiinisuihke
Helppo ja hyvänmakuinen vitamiinilisä kasvisruokavalion tasapainottamiseen, mutta myös aivojen toimintaa tukemaan. B-12 vitamiinilla on iso merkitys energian ja vireyden lisäämisessä.

Mainittakoon sekin, että D-vitamiini kuuluu oleellisesti koko pakettiin!

Summa summarum:

Luonnonkosmetiikkaa tuli kokeiltua enemmän kuin ennen, ja nykyisin ihonhoitoni on kokonaan luonnonmukaista. Meikissäkin päästiin 90 prosenttisesti tavoitteeseen, mutta onhan tässä vielä vuotta jäljellä. 🙂

Arjessa jaksamisestakin puhuttiin paljon ja se oli jatkuvasti taustalla perusajatuksena. Mutta tämä on samalla asia, jota pitää kehittää ja vaalia ihan joka päivä, eikä siinä silti ehkä koskaan tule täysin valmiiksi. Sain kuitenkin hyvät eväät joilla jatkaa, ja kärsivällisyyttä sekä oppia, että epäonnistua.

Muistattehan, että saatte edelleen Lifen omista normaalihintaisista tuotteista sen -20% alennuksen aina vuoden loppuun asti. Koodi uusikuu on voimassa niin kivijalassa asioidessa kun tietenkin myös nettikaupassa.

Lisäksi tällä viikolla, ja etenkin perjantaina, Lifessa on myös hyviä tarjouksia Black Fridayn hengessä! 🙂

 

Kivaa keskiviikkoa! ♡


Kommentoi