Olipa onni matkassa!

04.12.2018

Tervehdys!

Piti jo eilen muistaa teitä kukkakimpulla, mutta niin vaan humahti päivä koulutehtävien parissa. Ja niin on mennyt kyllä tämäkin, mutta samalla hoitelen tässä vähän hoitsun hommia ja ajattelin muistaa myös teitä. Mulla on täällä yksi hyvin tokkurainen pumpuli, joka toipuu tämänpäiväisestä leikkauksestaan. Rassukka on ihan veto pois ja luo välillä anelevan katseen tuolta kaulurinsa uumenista. Alma meni ihan suunniteltuun ja vähemmän kiireiseen leikkaukseen, joka sitten ihan muusta syystä vaihtuikin vähän kiireellisempään operaatioon. Eläinlääkärikin totesi, että meillä oli kyllä ihan mieletön tuuri. Jos tätä sovittua operaatiota ei olisi ollut, meille olisi voinut tulla ensi yönä melkoisen kiireellinen keikka päivystykseen ja pahimmassa tapauksessa olisi voinut käydä tosi huonosti. Että jos joskus tuntuukin, että vähän tökkii, niin kyllä se onnikin välillä potkaisee.

Se kuuluisa joulufiilis on tänään kuitenkin vähän kadoksissa, eikä tietenkään vähiten vesisateen vuoksi. Nyt just puuttuu myös ne hygge, namaste ja zen. Miten voikin päästä koti tällaiseen kaaokseen! Olen pari päivää katsellut tuimasti rappusilla lymyileviä villakoiria, mutta edes ne eivät ole ymmärtäneet väistyä. Jos siis oletkin joskus saanut sellaisen käsityksen, että bloggaajan koti olisi aina tiptop, niin voinen vakuuttaa, että ei muuten ole! Eikä ole edes sellaisessa somassa elämänmakuisessa tilassa, kuin niissä suosituissa Tältä meillä näyttää oikeasti -postauksissa. Ehei, tämä on todellista hardcore realityä! Ihan piti tämä tekstin kirjoittaminenkin aloittaa siitä, että kaivan näppäimistön lippujen ja klappujen alta. Pahinta, ettei ole edes ketään jota syyttää! Itse kun olen tämänkin rojun tähän kasannut. 😀

Tänään siis vain kukkia, vassokuud!

Mutta nyt varmaan pitäis ripustaa ne pyykit, jotka otin koneesta jo ennen yhtä. Unohtuivat siinä hötäkässä kun piti lähteä noutamaan Almaa kotiin. Jos vaikka saisi maaniteltua lapset imuroimaan yläkerran (uhkailu lahjonta ja kiristys!) ja käyttäisi tunnin sellaiseen yleiseen kaaoksen selvitykseen. Ehkä tänään voisi päästä edes johonkin semihyggetilaan! Rapsutella pientä toipilasta kynttilänvalossa ja hyväksyä, että päivä se on huomennakin!

Kivaa tiistai-iltaa! ♡


10 Responses to “Olipa onni matkassa!”

 1. Kuulostaa siis niin tutulta. 😅 Mä olen nyt kaksi päivää käytännössä raivannut meidän kämppää töiden ohella. Viikonlopun aikana, mun ollessa töissä, joku on ilmeisesti räjäyttänyt täällä pommin.

  • Mä en edes tiedä, missä vaiheessa se pommi on räjähtänyt. Vissiin salakavalasti.🤣
   Mutta jos sitten huomenna joku vähän parempi siivous, niin on itsenäisyyspäivänä joku tolkku talossa. Ja perjantaina onkin mukavasti tulossa synttärivieraat, joten pääsen vielä leipomaankin. Ei hitto! 🙈

 2. Teija says:

  No huhhei, olipa tuuria matkassa♡ Paranemista potilaalle!♡

  Ja hei, aivan mielettömät kuvat!! Jos ikinä päätät tilata näistä kortteja, niin let me know!!

  • No oli kyllä niin oikeassa asennossa nuo tähdet nyt meille. <3 Ihan kohtaloksikin kai voisi sanoa.

   Aa, eipä ole tullut koskaan korttitehtailu mieleeni. Mutta jos joskus innostun, olet postituslistallani! 😀

 3. Kaisa says:

  Onneksi oli tuo varattu aika, niin ei päässyt tapahtumaan mitään ikävää. Toipumisia sinne teille!

 4. Maria says:

  Huh, onneksi pumpulilla kaikki hyvin ❤️

  Ja hei älä välitä, täällä suuremman luokan kaaos myös, mutta ehtiihän sitä siivota myöhemminkin 😀

  Toby lähettelee Almalle paranemishauhaut ja mä sinulle tsemppihalit ❤️

  PS. onko teillä Almalla sellainen muovinen tötterökaulus päässä? Meillä Toby oli sen kanssa ihan lamaantunut. Sitten kävin ostamassa Mustista ja Mirristä sellaisen puhallettavan kauluksen ja jo alkoi lyyti kirjoittaan 🙂

  • No onneksi! ❤️ Ja hei kiitos tuosta kaulusvinkistä! Lääkärikin jo sanoi, että cotonille ei oikein ole oikean kokoista kaulusta, ja jouduttiin sitä jo heti leikkaamaan. Alma kulkee pää kumarassa ja nyt kauluksen reuna tökkii matonreunaan. Pissalle kun mentiin, oli pakko ottaa koko kauluri pois, kun toinen ei yhtään ymmärtänyt, että mitä kuuluu tehdä. Mustiin ja Mirriin siis!

   Huoh, kun joku kaaoksen selätys saatais jossain kohtaa tehtyä. Ottaa nuppiin tämä epäjärjestys.

   Tobsulle terkkuja! ❤️

Kommentoi