Tervetuloa ihana arki!

07.1.2019

Hiphei ja maanantaita!

Fecebook jo eilen huuteli, että Uusi Kuu -sivun seuraajat eivät ole kuulleet minusta pitkään aikaan. Mutta nyt on lomat lomailtu ja paluu arkeen alkakoon!
Joulukuusi on poissa, samoin lähtivät lauantaina myös tonttu-ukot lomilleen. Joulu näkyy vielä pienissä asioissa, kukissa ja joinakin yksittäisinä koristeina, jotka jätin talvea kaunistamaan. Olkkarin pöydälle leikkasin vielä leikoiksi valkoisen amarylliksen pitkiksi venyneet kukkavarret. Muistoissa joulu on kuitenkin näitä pieniä juttuja paljon vahvemmin.

Viime viikko lomailtiin lasten kanssa ja tehtiin asioita, joita ei muuten tule tehtyä. Kuten kuusituntinen Leon leikkimaassa. Nukuttiin pitkiä yöunia ja otettiin muutenkin rennosti. Jos itselläni vielä ennen joulua jäi nuo syvän unen jaksot pariinkymmeneen minuuttiin per yö, niin loman aikana sitä kertyi jo yhdessä yössä yli neljä tuntia. Palautumista, sitä siis ainakin tapahtui!

Eilen joululoma päätettiin juhlavasti ristiäisisssä, kun meistä tuli pienen suloisen tyttövauvan kummeja. Neljä kummityttöä ja nyt myös yksi alle 10-vuotias. Todella suuri kunnia!

Tälle viikolle onkin sitten arkea ihan koko rahalla. Harrastukset ja opinnot jatkuvat, ja kolme iltaa on näköjään varattu erilaiselle yhdistystoiminnalle. Jo pelkästään maanantaille mahtuu orkesteria, kahta erilaista voimistelua ja sählyä.  Normaalisti voisi tulla tuskan hiki jo pelkästä ajatuksesta, mutta nyt tuntuu lähinnä mukavalta. Ja olenpa itse illan varattuna, joten logistiikka jää miekkosen tehtäväksi. 😀 Rennoin ottein siis, eli loma teki selvästikin tehtävänsä! Ja hei, haluan ajatella arjen ihanana, sillä onhan se positiivinen suhtautuminenkin jo puolet voimavaroista.

 

Vuoden ensimmäiselle arkiviikolle on omat odotuksensa, mutta siitä selvitäkseen pitää ottaa myös life hacksit käyttöön. Vuoden ekassa maanantailistassa voisi olla ainekset myös seuraaville 50 viikolle!

Maanantailista:

Jatkan aikaisia nukkumaanmenoja

Tehdään helppoa ja ravitsevaa arkiruokaa kerralla useammaksi päiväksi

Nautin jumpasta ja lataan akkuja ulkoilemalla mahdollisuuksien mukaan

Nautin ystävien tapaamisesta, pidän mielen positiivisena ja suhtaudun asioihin avoimin mielin

 

Niin juu! Klipklip, sanoi kampaajan sakset, kun hiukset lyhenivät polkkaan. Aika särmät, eikös?  Ja tulipa muuten freesi olo! 🙂

 

Iloista ja energistä viikkoa myös teille! ♡


4 Responses to “Tervetuloa ihana arki!”

 1. Laura says:

  Ihanaa uutta vuotta ja arkea. Uuden kuun kuulumisia on odotettu! Mistä muuten tuo kaunis takki on peräisin? 🙂

 2. Noona S says:

  Kiva piristävä väripilkku tuo punainen tähän harmauteen, sopii hyvin! Ja hyvää alkanutta uutta vuotta!

  • Eikö vain! Oikein ihana voimaväri. Mulla on myös punaiset kynnet ja kaivoin huulipunankin esiin. Nyt ammutaan kovilla arkea vastaan! 🙂

   Ihanaa alkanutta vuotta myös sinne! ♡♡♡

Kommentoi