Pääsiäistä

21.4.2019

Pääsiäisen jatkoa!

Tein eilen illalla vaihtarit ja jätin oman pikkutyttöni mummulaan siskon unikaveriksi ja otin esiteinin kummityttöni mukaani. Olipa muuten erikoista viettää iltaa kolmisin tuollaisten vähän vanhempien lasten kanssa. Katselin makuuhuoneessa telkkaria, eikä kukaan kysynyt, että koska mä alan nukkumaan, tai että jos äitikin katsoo telkkaria, niin kai sitten kaikki voi katsoa telkkaria. Pienet on ihmisen ilot. Aamupäivällä vaihdettiin lapset taas päittäin ja hyvästeltiin sisko katraineen kotimatkalle.

Tänään meillä on ollut silti se pääsiäisen kohokohta, kun saatiin iskä koko päiväksi kotiin! Ja paljon onkin kivaa saatu yhteen päivään mahtumaan. Minä tein aamulla puuhommia ja mies vei lapset aamupäivällä puistoon ja pallokentälle. Sitten muuten mukavaa iskäaikaa, joka ehkä välittyy kuvista.  Iltapäivällä syömään ja nopea ostoskierros. Isomummun kautta vielä kotiin ja illaksi ystävien luokse pääsiäiskahvittelemaan ja munia jahtaamaan.

Mutta tiedättekö mitä? Huominen päivä on kuulkaas sitten silkkaa puutarhaa! Varoitin jo lapsiakin, että huomenna joutuu töihin. 😀 Sen verran puskee nyt vihreää maasta, että kukkapenkit on pakko saada siisteiksi ja muutenkin pääkoppa kaipaa puutarhaterapiaa.

Mutta nyt kainalopaikalta uusinta Wisting -jaksoa katsomaan. Leppoisaa ensimmäisen pääsiäispäivän iltaa myös teille! ♡


2 Responses to “Pääsiäistä”

 1. Hilde Bjørkli says:

  Hello from Norway! I do not know Finnish, so I am not able to read your blog, but your pictures are so inspiring!! I’m looking for new posts from you nearly every day:-)

  I was wondering if you could tell me where your jeans are from. I find it so difficult to find the right jeans and I really need some… Your’s seem perfect:-)

  Best regards
  Hilde

  • Hi, Hilde!

   I’m so happy that you like my blog! ❤️ It’s always lovely to hear from readers who are enjoying my posts. And I hope your still enjoy my pictures, even though you don’t understand a word. 🙂

   Those jeans are from H&M. Unfortunately they are one or two years old. I hope you still managed to find that perfect pair of jeans! I know, it’s sometimes so difficult. ❤️

   Have a lovely sunny weekend! 💛💛 💛

Kommentoi