kesän runsaudensarvi

12.6.2019

Heippa!

Otin heti hyödyn irti vähän viileämmästä päivästä ja tartuin imuriin. Myös lasten lattiapeti sai kyytiä ja koko alakerta tuli taas pestyä ja puunattua. Ihana tunne, eikä niin kova homma kuin viimeksi. Pitää ehdottomasti siivota useammin!

Talvella sitä usein ajattelee palkitsevansa itsensä tuoreilla kukilla siivouspäivän jälkeen, mutta sitten kaupasta palaakin vähän pettyneenä kotiin. Vaikka täällä meilläkin on välillä ihan kiva kukkatarjonta, ei se silti tarkoita sitä, että kivoja ja tuoreita leikkokukkia on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Tai ainakaan sellaisia, mistä on siivotessa haaveillut. Tänään sain lattioita mopatessa vain miettiä, että mitäs sitä kimppuunsa keräisi. Aivan ihanaa, ja vaikka kirjavat sekakimput ei ehkä mun juttu talvella olekaan, nyt sellaiset näyttävät erityisen kivoilta. Ja hei, ensimmäiset jalopionit omasta pihasta, se on aina juhlan aihe!

Pionien lisäksi jättipoimulehteä, lupiinia, raunioyrttiä ja karhunkuminaa. Sopivasti vähän kaikkea ja kädet tuoksuvat vieläkin kuminalle.

Vielä joku kiva kimppu myös olkkarin pöydälle ja sitten tunnelma on valmis. Niin jos yläkertaa ja täysinäistä kuistia ei lasketa. Mutta ei lasketa, koska en taida jaksaa tänään enempää. 🙂

 

Tämän kukkatykityksen myötä kivaa iltaa teille kaikille. Minä taidan hipsiä nauttimaan omastani perheen kanssa. ♡


4 Responses to “kesän runsaudensarvi”

 1. Kaisa says:

  Kesä on niin ihanaa aikaa kun voi pihalta tai tienpientareelta kerätä mieluisia kukka-asetelmia kotiin viemiseksi. Kauniit kukat ja sopivat juuri tähän kesäkuuhun!

 2. ida ihana says:

  Siivoamisessa se aloittaminen on usein vaikein juttu. Mutta kun on saanut siivottua, ja istuu sohvalle siistissä kodissa, niin tulee ihana tunne!:) Puhtaisiin lakanoihin illalla käpertyminen oli eilen ihanaa, ja tänään herätä viikonlopun viettoon siistissä kodissa, parasta!<3 Kukat tuo ihanasti viihtyisyyttä kotiin, kruunaa siistin kodin ja on ihana motivoiva palkinto uurastukselle!:)
  Kiitos postauksesta ja mukavaa viikonloppua!
  Ida
  htttp://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Olen nyt koittanut viikon ajan siivota vähän joka päivä. Ei ehdi syntyä kaaosta ja aamulla on mukavampi nousta kun vastassa ei ole sotku. Mutta miten paljon lattiat likaantuvat näin kesällä! Ihan mieletöntä, mitä paljaat jalat kantavatkin kegistä mukanaan.
   Mulla on huomenna lakanapyykkipäivä. Se on ihana tunne kun saa sukeltaa puhtaille pahnoille! 🙂

Kommentoi