Se siitä rajuilmasta…

09.6.2019

Huomenta sunnuntai!

Odotin eilen koko päivän sitä kaiken raikastavaa rankkasadetta ja kunnon pauketta. Kaukaisen jylinän ja aamuyön sateen lisäksi muuta ei juuri tullut. Vettäkin on tullut sen verran, että voi sanoa sataneen.

Meillä on vietetty viimeiset muutama päivä suljettujen verhojen takana. Paras tapa pitää koti viileänä on sulkea keittiön ikkunat paahtavalta auringolta. Tuntuu hassulta ja vähän rumaltakin pitää verhoja kiinni, mutta hyöty ajaa edelle.

Keittiön pöydällä on viimeiset violetit syreeninoksat. Sitten se vaihe kesästä onkin jo takana.

Olohuoneen sohvat on valjastettu nukkumapaikoiksi ja koristetyynyt nostettu sivuun. Maljakoissa lupiineja, koska kukkia ei koskaan voi olla liikaa.

Klaaran hiuksiin on taiottu kesäkiharat tiukoilla palmikoilla. Harmi, ettei omat hiukset näytä yhtä kauniilta, vaikka kuinka palmikoisi.

Ilmatäytteinen sänky koristaa pianohuonetta. Ei ehkä maailman kaunein sekään, mutta jälleen hyödyllinen ratkaisu. Josko tänään olisi jo astetta viileämpää ja yläkertaankin olisi mukavampi nukahtaa.

Sunnuntain ohjelmassa pyykkiä ja kodin raivausta. Uusi viikko on kiva aloittaa kun paikat on kunnossa.

Aurinkoista päivää! ♡


2 Responses to “Se siitä rajuilmasta…”

 1. Kaisa says:

  Täällä on myöskin kerätty niityltä kukkia koristamaan “synkkää” kotia. Aurinko paistaa ja kaikki verhot on tiukasti kiinni. Nautitaan lämmöstä ulkona, ei sisällä. 🙂
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • Vähän myöhässä vastailen kommentteihin, mutta usko pois, kyllä ne luettua tulee ja jokainen ilahduttaa mieltä.

   Toivotaan, että juhannus olisi tänä vuonna aurinkoinen ja kaunis, vaikka superhelteitä en niinkään jaksa toivoa.

   Ihanaa juhannusviikon jatkoa ja kaunista keskikesän juhlaa! ❤️

Kommentoi