terve, nuorekas ja kuulas iho

02.6.2019

Kaupallinen yhteistyö⎮Sensai⎮Ambassador


Kaunista sunnuntaita!

Kevään ja lämpimien kelien saapuessa meikkikerrosta oli kevennettävä nopeasti. Mitä ohuempi ja mitä luonnollisempi, sen parempi. Niinhän kesällä on meikistä tapana ajatella. Samaan aikaan pitäisi kuitenkin hehkua terveyttä, nuoruutta ja kuulautta. Niin ja suojata toki talven kalvakka iho auringon vaarallisilta säteiltä. Mitä parempi iho, sitä helpompi yhtälö. Ja jossain määrin näin kolmevitosena alkaa väkisinkin epäilemään sitä nuoruutta ja hehkua.
Jatketaan tänään kauniin ja hehkuvan ihon metsästystä. Mennään meikkikerroksia syvemmälle ja ennen kaikkea ihon kuntoon ja ikääntymisen merkkeihin. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sensain kanssa.

Edellisessä Sensai -postauksessa kirjoittelinkin teille jo ajatuksiani ihosta ja ikääntymisestä. Siitä, mitä tunnen omaa ihoani kohtaan ja siitäkin, miten pidän kolmevitosen Emilian ihosta enemmän kuin koskaan ennen. Vaikka silmäkulmien harakanvarpaat eivät sinällään kaada maailmaani, tulee peilin edessä yhä enemmän kiinnitettyä huomiota ikääntymisen merkkeihin ja ihon luonnolliseen muutokseen. Ja toki epätoivon hetkiäkin tulee. Kylpyhuoneen kovassa valossa kun itselleen tulee väkisinkin oltua rehellinen.
Vaikka ikuisen nuoruuden lähde tuntuukin pelkältä myytiltä, uskon että ihon ikääntymisen etenemiseen ja ikääntymisen ensimerkkeihin voi kuitenkin vaikuttaa. Ja ennen kaikkea voimme vaikuttaa siihen, miten iho ikääntyy. Tulosta voi myös saada melko nopeastikin. Ahkera laadukkaiden tuotteiden käyttö ja ihonhoidolle annettu aika näkyvät kyllä.

Kirjoitin viime kerralla Sensain ihonhoitorituaalista eli SAHOsta. Japanilaista teeseremoniasta ajatuksen saanut hoitorituaali on yhtä kuin kaksivaiheinen puhdistus yhdistettynä kaksivaiheiseen kosteutukseen. Sensain ihonhoito perustuukin ennen kaikkea aikaan ja harmoniaan. Laadukas ihonhoito ei ole vain tapa tai rutiini, vaan enemmänkin ylellinen hoitohetki, nimenomaan rituaali. Kaikki perustuu silkkiin, ja siihen, miten japanilaisen Koishimaru-silkin ominaisuudet siirretään iholle. Ihonhoidollisesti paras silkkilaatu on myös ainoa silkki, joka pystyy edistämään ihon omaa hyaluronihapon syntyä ja sitä myöten myös ihon luonnollista kimmoisuutta ja uusiutumista.

Kirjoitin myös siitä, miten tärkeää on muistaa puhdistaa iho huolella vaikka kasvoilla ei meikkiä olisikaan. Puhdistus ei siis ole vain osa iltarituaalia, vaan tärkeä vaihe hoidettaessa ihoa myös aamuisin. Vasta puhdistuksen jälkeen on aika toteuttaa kaksivaiheista kosteutusta ja antaa iholle tarvittavat hoitoaineet paitsi pitkäjänteiseen uudistumiseen, myös välittömään hehkuun.

Hoitovesien pioneerina tunnetun Sensain kaksoiskosteutus lähtee tietenkin hoitovedestä. Hoitoveden tarkoitus on valmistaa iho kosteutukselle ja taata, että kaikki tarvittavat hoitotuotteet varmasti pääsevät imeytymään ihoon. Mielestäni vertaus kukkaruukun rutikuivasta mullasta ja siitä, että ensimmäinen kasteluvesi valuu mullan läpi, avaa ihanasti ajatusta. Hoitoveden tarkoitus on nimenomaan avata, alustaa ja hoitaa ihoa.

Absolute Silk Micro Mousse Treatment

Sain alkuvuodesta ennakkokokeiluun Sensain uutuuden, hieman pidemmälle viedyn hoitoveden. Absolute Silk Micro Mousse Treatment on ensimmäinen askel ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Ylellinen Koishimaru Silk Royal yhdistettynä ihohuokosiakin pienempään mikrovaahtoon. Tuloksena laadukas anti-ageing tuote, joka vaikuttaa paitsi pitkäkestoisesti, myös välittömästi.

Absolute Silk Micro Mousse Treatment on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin. Läpimitaltaan vain noin kolme senttinen vaahtoannos jaetaan poskille, otsalle, leukaan ja nenälle. Tämän jälkeen tuote levitetään hellin ottein koko kasvoille ja annetaan imeytyä ennen varsinaista kosteusemulsiota. Silmänympärysihoa ei tämänkään tuotteen kanssa tarvitse erikseen varoa. Hoitovaahdossa on Sensaille ominainen hennon mieto, mutta ylellinen tuoksu.

Ilmejuonteet, kuten juuri silmien ympärille muodostuvat rypyt, ovat ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, joihin kiinnitämme huomiota. Usein ne vievät myös huomion ihon kokonaisvaltaiselta ikääntymiseltä, kimmoisuuden vähenemiseltä ja lopulta ehkä myös sen luontaisen hehkun katoamiselta. On siis tärkeää, että ihon ikääntymistä hidastavia tuotteita aletaan käyttämään ajoissa. Myönnän kuitenkin, että itselläni silmäkulmien ilmejuonteet yhdistettynä vuosien akneen, ovat hämänneet ja ihon varsinainen ikääntyminen on ikään kuin jäänyt paikallisten ongelmien jalkoihin. On kuitenkin ilo huomata, että iho uusiutuu edelleen kun käytössä on laadukkaat tuotteet. Jopa siinä määrin, että välillä tulee ihan iloiseksi siitä, miten hyvässä kunnossa iho oikeasti on. Ja mitä tulee viime kerralla kertomaani kosteusvoiteen keventämiseen, niin totta tosiaan, myös leuan hormonifinnien määrä on vähentynyt. Yhden stressaavan kierron ongelma muistuttivat olemassaolostaan, mutta muuten iho on pysynyt tasaisempana. Ja kuivuutta ei ole missään tapauksessa tarvinnut kärsiä. Päinvastoin, jatkuva kiristely on loppunut. Kosteutus ja hoito eivät siis välttämättä vaadi tuhteja voiteita, vaan tulosta syntyy myös kevyemmillä tuotteilla kun niiden sisältö on laadukasta ja tarkoitusperät oikeita.

Sensain Absolute Silk Micro Mousse Treatment -uutuustuote on nyt saatavissa
Stockmannilta ja Sokos Emotion -myymälöistä. Kesäkuun ensimmäisen viikon ajan käynnissä on myös esittelyviikko, jolloin Absolute Silk Micro Mousse Treatment -tuotteen ostaja saa kaupan päälle Sensain yllätyslahjan (arvoltaan 60 euroa).

Ja hei, liittymällä kesäkuun aikana SENSAI-klubiin kerrytät klubitilillesi 15 pistettä (tämä vastaa 150 euron ostosta)!

Pidän itse kovasti siitä ajatuksesta, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa ihostaan huolehtimista. Siinä missä parikymppisenä kosteutus ja hyvä puhdistus riittävät monille, viimeistään kolmen kympin jälkeen iho kuitenkin kaipaa laadukkaampia hoitotuotteita ja ennen kaikkea tuotteita, jotka vaikuttavat ihon uudistumiseen. Jos siis etsit tuotetta, joka paitsi korjaa jo syntyneitä vaurioita, mutta myös laittaa kapuloita vuosien rattaisiin, mikrovaahdon ja silkin yhdistelmä on kokeilemisen arvoinen.


Kommentoi