Taas toivotus hyvän joulun

24.12.2019

Jouluaattoaamussa on oma tietynlainen tunnelmansa. Olen puuhaillut vähän kaikenlaista muun perheen vielä nukkuessa. Hyräillyt mielessäni joululauluja ja sytytellyt kynttilöitä. Tuntuu kuin pitkä ja pimeä syksy vihdoin antaisi palkkansa, pienen lupauksen valosta.

Niin monta ihanaa juttua ja joulunodotuksen hetkeä olisi ollut taas kiva kanssanne jakaa, mutta aina ei kaikkea ehdi päivittää ja muuttaa kuviksi ja sanoiksi. Joka joulu huomaan miettiväni tässä kohtaa tätä samaa asiaa. Ja se on tosiaan jo kymmenes hyvän joulun toivotus Uudesta Kuusta.

Toivon teille jokaiselle rauhallista ja levollista joulunaikaa. Aikaa läheisten seuralle, levolle ja hyville ajatuksille.
Ja teille, jotka ette syystä tai toisesta joulua juhli, haluan toivottaa rauhallista ja levollista loppuvuotta. Valoa kohti mennään, kuului vuoden viimeiseen viikkoon joulu tai ei.

Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto. ♡


2 Responses to “Taas toivotus hyvän joulun”

  1. Hyvää joulua! Täytyypä kysyä, mistä olet löytänyt tuota ruskeaa samettinauhaa. Minulla oli suunnitelmissa käyttää paketointiin juuri tuollaista, mutta enpä löytänyt sitä kotikaupunkimme valikoimista ja oli tyytyminen satiininauhaan.

Kommentoi