kulmat kuntoon

08.2.2020

Mutta no, en ole mikään kauhean nopea käänteissäni ja jos usein nukun yön yli, niin tämän asian kanssa on pitänyt nukkua aika monen yön yli. Mullahan ei siis ole käytänössä kulmia ollenkaan, tai ne on tosi ohuet ja katkonaiset. Mutta silti, vaikka kyseessä ei mikään tatuointi olekaan, olen pelännyt ihan valtavasti sitä päätöksen lopullisuutta. Onhan ne keskellä otsaa ja ainakin vuoden ajan aika näkyvätkin.

Nämä kulmat jotka nyt näkyvät kuvissa eivät tosin ole ne, jotka kasvoilleni jäävät. Väri vaalenee tästä ihan vaaleaksi ja tarkoitus olikin tehdä kulmat sellaisiksi että ne näyttävät luonnollisilta ilman meikkiä. Nythän ne ovat tummemmat kuin mitä tavallisesti meikatessa, mutta jotenkin alan tottua tähänkin vaiheeseen. Kuukauden kuluttua on vahvistus ja sitä ennen väri saattaa haalistua joiltain osin täysin näkymättömiin. Viikon päästä pitäis olla jo vähän eri tilanne. Mutta se oli tosi hassua kun sain siinä työn välissä aina välillä katsoa peilistä, ja en ollut uskoa, miten pieniä ja tarkkoja karvoja tekniikalla saa aikaan.
Viimeiset pari vuotta olen aktiivisesti seurannut instagramissa eri tekijöitä ja miettinyt, että kenelle menisin jos ja kun joskus uskallan. Tosi paljon on niitä isoja näyttäviä kulmia, mutta mä nimenomaan etsin sellaista tekijää, jolla oli hyvä näyttö myös niistä tosi luonnollisista kulmista. Lopulta päädyin Finbrows -nimiseen yritykseen (löytyy juurikin sieltä instagramista). Mun sisko kävi joulukuun alussa samassa operaatiossa, mikä ehkä hiukan laittoi vauhtia myös omiin rattaisiini. Jos joku muukin uskaltaa niin ehkä minäkin.

Ystävä soitti just tänään aamulla ja kysyi mitä kulmakarvoille kuuluu. Hän on siis seuraavana vuorossa, kun saa todeta, että minä selvisin hengissä ja kulmat onnistui. Jonkinlainen ketjureaktio ehkä, mutta on ihan tosi, että niitä ” aikuisten naisten” luonnollisia microblandattuja kulmia näkee vähemmän ja niitä kokemuksiakin kuulee vähemmän. Siksi siis halusin tästäkin asiasta kertoa, koska tiedän, että moni painii saman ajatuksen kanssa. Niin ja ystävän kysymykseen, että sattuuko tuo laittaminen vastasin, että on tässä tullut synnytettyä kaksi lasta ja näiden kulmien kohdalla saa sentään puudutuksen. Toki minunkin silmäni valuttivat ensin kyyneliä, ja sitten tuli sellainen aivastamisen tarve, mutta siis tuo on se, miten mieheni reagoi kun nypin häneltä joskus pari kulmakarvaa irti. Että toki kipu on yksilöllinen juttu, mutta tässä ei nyt puhuta sellaisesta ihan oikeasta kivusta jota jokainen on ehkä joskus joutunut kestämään. Epämukava tunne on ehkä parempi, ja kun puudutus on kunnolla tehonnut (sitä lisätään koko ajan) ei toimenpide loppua kohti tunnu miltään. Aluksi voi vähän kirpaista, kuten on tapana sanoa. 🙂

Ja siis jatkossa ne mun kulmat tulee olemaan vaaleat ja just sellaiset ilman meikkiä tosi luonnolliset. Ei haittaa vaikka joutuisin niitä meikkaamaan, koska mulle on tärkeintä, että se muoto ja aukkokohdat on tehty ja kasvoilla on jokin ryhti myös meikittä. Mutta siis anyway, tarkoitus oli nopeasti selittää tämäkin asia, mutta menihän siihen muutama rivi.

Pyykkiteline on Ikean uudesta Borstad-mallistosta. Mun vanha bambuinen oli jo tosi tummunut ja nyt kävin nopeasti hakemassa uuden kun näitä vielä oli. Puinen rikkasetti on Sinituotteen. Kukkamekko on Elloksen ja villapaita ja mun kotitossut on H&M:n. Tosin ne on ihan sandaalit, mutta kun mä en osaa olla kotonakaan ilman tossuja.

Nyt feta ja tomaatit uuniin. Tänään on uunifetapastapäivä!


6 Responses to “kulmat kuntoon”

 1. Anna says:

  Upeat kulmat! Kulmakarvat on kyllä iso osa ilmettä. Itse otan kestovärin noin kerran kuukaudessa ripsiin ja kulmiin, jotka muotoillaan samalla. Kun on ruskeat silmät, niin kulmatkin pitää olla tummat mutta luonnolliset.

 2. -A- says:

  Näyttää oikein hyvältä ja hyvin luonnollisilta. Varmasti tuo helpotusta kiireisiin aamuihin meikkiä tehdessä. Ja kasvot varmasti näyttävät ‘enemmän ehostetuilta’, kun kulmissa on jo kaunis malli ja sävy. 🙂

 3. kaisa says:

  Noniin,pitikin mennä selailemaan heidän sivujaan..
  Sinulle onnistui kauniisti kulmat.Pelkkä microblading vai tuliko varjostus myös (mitä lie tarkoittaneekaan)Olen harkinnut itsekin,mietityttää että osaako kulmien laittaja katsoa mallin ja sävyn oikein.Itse kun en osaa edes meikata oikein kulmakarvojani.

  • Mulle ei tehty sitä varjostusta. Se on vähän enemmän meikatumman näköinen mun mielestä.

   Olin yllättynyt miten paljon siihen valmisteluun käytetään aikaa. Tekijä mittaa ja tunnustelee, etsii kulmaluut, mittaa silmien etäisyyden jne. Värin suhteen mennään varovaisesti. Kun kehuin että kulmat on täydellisen väriset, mulle sanottiin, että sitten ne ei ole sitä enää parannuttuaan. Ja onhan nämä nyt parin viime päivän aikana vaalentuneet tosi paljon. Väri on siis heti siinä vaalea, ja alkaa ensin tummua vuorokauden kuluttua ja sitten vaalenee oikeaan sävyynsä. Just aamulla mietin, että voi kun olisin mennyt aikaisemmin. Niin helppoa! 😍

Kommentoi