Kunhan ei nukkuvaa puolikuollutta elämää…

02.7.2021

 

Heipat ja heinäkuut!
Blogi jäi vähän tuuliajolle, ja olen jopa hetkellisesti miettinyt, haluanko tänne edes palata. Mutta niin suuret päätökset ottavat aikaa, eivätkä ole ehkä yhden kesän päätöksiä. Olen pähkäilijä ja pohtija. Asioiden vatvoja ehkäpä.

Isän kuolema käänsi keväällä elämässäni sellaisen “kunhan nyt” -vaihteen päälle. “Kunhan nyt jotenkin hoidan.” “Kunhan nyt vain tulee tehtyä.” Ensin sain toki kauhean siivouspuuskan ja järjestelin tavaroita hullun raivolla. Sitten tajusin, etten jaksa ja jäin vain jotenkin ajelehtimaan. Kunhan nyt velvollisuuteni hoidin, mutta siinä kaikki. Kiitos Kokkikartanon lohikiusauksen ja kirsikkatomaattien lapsille oli ruokaa pöydässä. Pyykit tuli toki pestyä, työt hoidettua ja kaikki pakollinen suoritettua, mutta se itse eläminen jäi kaiken sen “kunhan nyt” -ajattelun alle. Ja oikeastaan vasta kesäkuussa tajusin, että olin suorittanut asioita vähän laput silmilläni ja unohtanut asiat, joista oikeasti tykkään ja jotka tekevät mun elämästä ihan oikeasti mielekästä. Niinpä olen viimeiset pari viikkoa kuronut sitä omaa elämääni kiinni. Yrittänyt löytää taas itseni sieltä jostain kaiken muun varjosta. Tiedä sitten onko teho omassa ajattelussa vai parin viikon rautakuurissa, mutta olen taas saanut kaivettua esiin sen Emilian, joka koen oikeasti olevani. Nimittäin Emilian, joka ahmii kirjoja, herää ennen aamuviittä, nauraa, iloitsee ja tanssii. Toki yhtälailla suree, itkee ja murehtii. Niin “Kaikkea muuta, kunhan ei nukkuvaa puolikuollutta elämää!“,  siinäpä se!

 

Että eipä mulla tämän kummempaa tälläkään kertaa. Kunhan vain tulin kertomaan, että täällä ollaan. 😀 Ensi viikolle olen varannut ajan kampaajalle, ja ostin ennen juhannusta jopa uuden kynsilakan. Nämä on nyt jotenkin itselleni kauhean suuria saavutuksia. Mutta nyt sitä kynsilakkaa kynsiin, sillä huomenna mennään häihin!

Ihanaa helleviikonloppua myös sinulle!


7 Responses to “Kunhan ei nukkuvaa puolikuollutta elämää…”

 1. Sarkkuli says:

  Hei. Upea asu sinulla. Saanko kysyä, minkä merkin mekko sinulla on? Kaikkea hyvää kesääsi!

  • Ostin tämän Stradivariuksen mekon viime talvena alesta, joten en tiedä onko vastaavaa enää myynnissä. Ehkä samankaltaisia ☺️

   Kiitos, ja ihanaa kesää sinulle ❤️

 2. Ulla says:

  Osan ottoni isäsi menetyksestä 🙏🏻

 3. Anna says:

  Kovasti Tsemppiä ja jaksamista arkeesi 💖 kokemuksesta myös voin kertoa, että päivä kerrallaan eteenpäin ja nimenomaan pienistä asioista nauttien 💖 myöhemmin huomaat päässeesi pitkällekin ja pienistä asioista tulevan isoja asioita ja siinä kohtaa se suuri onnellisuuden määrä on aivan ihanaa ja niin helpottavan tuntuista 💖 lempeää kesänjatkoa sinulle 🌼
  Sopiiko kysyä mistä tuo aivan ihana laukku on? 🥰

 4. Marita says:

  Osanottoni. Siunausta elämääsi <3

Kommentoi