>{sisempi eteinen}

07.8.2011

>

Laitan nyt kuvia kun niitä tuli räpsittyä…
Kuten on ennenkin ollut puhetta, niin meillä on kaksi eteistä; Sisäeteinen ja ulkoeteinen. Ulkoeteisestä on käynti pesutiloihin ja pannuhuoneeseen, (sekä tietenkin ulos ja sisään) ja sisempi on sitten enemmän vain läpikulkutila. Voisihan tätä kutsua aulaksi tai halliksi, mutta mielestäni noi ovat hiukan liian mahtipontisia ja hienoja sanoja tälle pienelle tilalle.
Kumpaakaan eteistä ei nyt ehditty rempata tai “sisustaa”. Molemmat siis odottavat uutta listoitusta (talossa on alkuperäisenä vain tuollaiset rivat katonrajassa) ja uusia seinäpintoja. Tähän sisäeteiseen tulee jatkossakin joku tosi vaalea tapetti (pimeä tila) ja ulkoeteiseen maali, koska se on helppo pitää puhtaana (Alma puristelee kurakelillä turkkinsa heti sisälle päästyään). 
Tässä huoneessa rikkinäinen ja likainen tapetti peitettiin ylijääneillä kuvilla, ja pääsipä sarvetkin vihdoin seinälle. Väliaikaisratkaisu kunnes taas toimerrutaan tapetointipuuhiin. Aikaisintaan kuitenkin syksyllä tai talvella, koska kesäkelejä on ihan turha hukata tapettihomiin.

Valkoinen kaappi toimittaa naulakon virkaa ja musta (tähän tilaan liian iso) Ikean lipasto helpottaa säilytysongelmissa. Kuvan vasemmassa laidassa näkyy oviaukko ulkoeteiseen ja oikealla näkyy Niilon huoneen aukinainen ovi. Kuva on otettu olohuoneesta, eli olkkarin oviaukko on senkin oikealla puolella.

Ja toiselta puolelta lipastoa onkin taas jo kulku makuuhuoneeseen…
Kasvimaalta olen leikellyt sipulinkukkia maljakkoon. Hassuja tupsuja! Ja kestävät muuten pitkään, kun vain vaihtaa veden välillä.
Äidin bambit ja muut lelut on nostettu pikkukäsien ulottumattomiin.
Leppoisat sunnuntai illat!
***


22 Responses to “>{sisempi eteinen}”

 1. Petriina says:

  >Tykkään kovasti sun tyylistä ! Mikä ihanuus tuo makuuhuoneen kukkapeite on ? Tosi kivat värit siinä.Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa !

 2. Milky says:

  >Kaunista,niin kaunista. 🙂 Mitä tähän lisäämään <3

 3. Katja says:

  >Nuo vanhat kaapit ovat niin kauniita, mutta myös niin kalliita. Haaveilen, että meillä olisi joskus myös sellainen.

 4. Josefina says:

  >Kaunista näinkin! Tuo punainen itämainen matto iskee mun silmään. Ryhdyn ehkä ajamaan meillekin sellaista, paikka vielä harkintaan… Mistä olet maton hankkinut?

 5. Sunna says:

  >Teillä on aivan ihastuttavan kaunista:)

 6. Sannu says:

  >Toisiks viimeinen kuva on ihana:)Ja teidän makkarin uus tapetti on ihan sairaan makee.Tykkään todella.Kiva kun oot laittanut niin monta kuvaa että saa ihailla teidän kotia.Sisustuslehtiä ei tarvitse enää ostaa.Mukavaa sunnuntai iltaa sinne♥

 7. anrinko says:

  >Kaunista on. =)Meillä oli kirpparilla just myynnissä tuollainen matto. Sä tulit siitä mieleen. Meille sellainen ei vain sopisi.Mun valkoinen eteiskaappi on muuten aikaslailla samanlainen, hitusen taitaa olla vielä korkeampi? Meillä ei mahdu kattorajaan kaapin päälle oikein mitään sen kruunun takia.Mä olen kyllä tapetoinut helteelläkin. Haluan vain saada hommat pois ja kodin siistiksi.Lastenolkkarin tapetoin sitten syksyllä kunnon kurakeleillä. Siihen alan miettimään tapettia. Ei ole vielä mitään ajatusta, että millaista laittaisin…

 8. liinu says:

  >Kaunis on tuo valkoinen kaappi, vanhoissa huonekaluissa on sitä jotakin! Jotenkin mukava on ajatella kuinka monet sukupolvet ovat takkinsa jo kerenneet ripustaakaan… Muutenkin viihtyisä eteinen, hyvin olette saaneet kaikki pakolliset myssyt sun muut piilotettua.

 9. Hanni says:

  >Kivannäköistä! Yksinkertaisesti!

 10. Uuden Kuun Emilia says:

  >Petriina: Kiitos. Peitto on niitä itsetehtyjä. Vähän hempeän kesäinen :)Milky: Kiitos :)Katja: Ovat myös kyllä hintansa arvoisia. Ja kun aikansa metsästää huomaa niitä löytyvän myös vähän halvemmalla. Osataan noista pyytääkin :)Toivottavasti saatte omanne!Josefina: Matot löytyi vuosi sitten hobbyhallista. Olen tykännyt niistä tosi paljon, on ihan mun tyyliset ja muutenkin just oikeat, kun oikeaan villaan ei ole varaa :)Sunna: Kiitos :)Sannu: Oot ihana ♥ Kiitos ja kivaa iltaa sinnekin!Anrinko: Joo eihän noi matot ole kaikkien mieleen.Meilläkin kuuluu tuohon kaappiin sellainen koristeellinen kruunuosa, mutta se on toistaiseksi pois, kun kaappi on käytännöllisempi näin. Vois kyllä asentaa sen taas vaihteeksi paikalleen :)Mä en nyt jaksa taas yhtään laittaa kotia. Inspistä ja fiilistä odotellessa :)Liinu: Meillä on onneksi myös tuo toinen eteinen! :)Kaappi on miehen sukulaisilta, joten siinä on vielä roikkunut tuttuja takkeja, ja se tekee kaapista yhä arvokkaamman just meille :)Hanni: Kiitos 🙂

 11. Anonymous says:

  >Ihana valokuvaseinä! Oletko itse ottanut kaikki kuvat? Olipa kiva kurkistaa siistiin eteiseenne. Kaappi on myös kaunis.Johanna

 12. Uuden Kuun Emilia says:

  >Johanna: Joo kuvat on itseotettuja, minun tai miehen ottamia. Kivoja tietty olis jotkut hiukan laadukkaammat otokset, mutta kun ei ole, niin paremman puutteessa näin 😀

 13. Riina says:

  >Ihana blogi sinulla. :)Olen tänne nyt muutaman kerran eksynyt ja ei täältä meinaa päästä pois, sitä alkaa vaan vanhoja postauksia selailemaan. Kaunis koti teillä.

 14. Sari says:

  >Kivalta näyttää tästäkin suunnasta teidän makkari. Mukavasti yhteneväisyyttä, mut kuitenkin oma fiilis kummassakin tilassa. Ja musta noi matot tuo kivaa särmää!No, kehumisekshan tää taas meni. 😀

 15. selma says:

  >Ai vitsit, en voi muuta sanoa kuin että on ihan sairaan ihanaa! Rakastan tota sarvi- ja valokuvaseinää erityisesti! Laikki muukin niin ihanaa!

 16. Esmeralda says:

  >Tosi kaunista!! Ja remppaamattomuutta ei tosiaankaan huomaa. Ihana valokuvaseinä, itse otetut kuvathan ne on parhaita.

 17. Mirjami says:

  >Niin viihtyisä eteinen! Tykkään tosi paljon tuosta valkeasta kaapista. Oletko ostanut sen uutena vai käytettynä?

 18. Virpi says:

  >Hei!Remontoimme mieheni kanssa vanhaa puutaloa, ja nyt mietitään minkälainen lattia meille tulisi. Lautalattia, mutta natural tammi vai ruskea tammi, siinä vasta kysymys! Teidän lattia näyttää kivalta, arvaan että se on natural tammea? Kaupan pienistä näytepaloista on hankala hahmottaa miltä lattia isolla pinta-alalla näyttäisi, joten noista sinun kuvistasi sai paremmin käsitystä 🙂

 19. iukku says:

  >Aivan mielettömän ihanan näköistä, todella kodikasta ja lämmintä <3

 20. Hanna says:

  >Tosi kauniin näköinen eteinen/halli. Tuo punainen matto on ihana, samoin se teidän makuuhuoneen. Haluaisin punasävyisen itämaisen maton makkariin, mieluiten sellaisen silkkisen unelmapehmeän. Hintakin niillä taas on ei-niin-unelma.Tosi kiva nähdä koti-kuvia 🙂

 21. Uuden Kuun Emilia says:

  >Riina: Kiva kun eksyt 🙂 Tervetuloa uudestaan ja viihtyäkin saa ihan vapaasti :)Sari: Heh! 🙂 Mutta joo, onhan noissa kyllä ihan eri fiilis. Toisaalta ne on makkari ja eteinen, joten kaipa se on suotavaakin :)Selma: Mä olin sarvien suhteen kahden vaiheilla, mutta nyt kyllä tykkään niistä. 🙂 Kaikkeen sitä tottuu!Esmeralda: No on niissä ainakin muistoja 🙂 Kamera ei ihan paljasta huoneen karua totuutta, mutta meneehän tuo nyt näinkin hetken aikaa :)Mirjami: Kaappi on ikivanha, ja ostettu mieheni sukulaisten vintiltä. Oikein kunnollista talonpoikaisantiikkia :)Virpi: Voi, ei meillä ole todellakaan puulattioita! Olisikin! Vihaan tuota laminaattia sydämeni kyllyydestä, mutta olen tosi iloinen, jos se jonkun silmissä muistuttaa puuta 🙂 Tosin ei se sitten varpaiden alla puulta tunnu. Teille tulee varmaan ihanat lattiat! :)iukku: Kiitos :)Hanna: Mullakin on joku ihme fiksaatio punaisiin mattoihin. Jotenkin ovat niin lämpimän oloisia, ettei talvellakaan varpaat ole niin viluiset :)Mattoihin saisi kai laitettua vaikka isommankin omaisuuden, mutta onneksi köyhä (eli minä) voi oikaista hiukan. Ostan sitten sullekin sellaisen silkkisen kun voitan lotossa 😀

 22. Meän Satu says:

  >Ai että kuinka kaunis, kotosa ja ihana tämäki tila! 🙂 Sulla on tosi hyvä sisustussilimä 🙂

Kommentoi