{ sunnuntai }

25.11.2012

Varsin tavallinen kotisunnuntai ja varsin tavallinen kotiasu. Viime talvena henkkikseltä löytynyt edullinen neulemekko on ollut viime aikoina yksi lempparivaatteeni. Erilaisin vöin asustettuna, se vaihtaa ilmettä nopeasti. Aika lailla vastaavanlaisia taisi olla H&M:n valikoimissa tänäkin vuonna.
Meillä on tänään pohdittu talven tuloa. Puhuttu lumesta ja valosta, kurasta ja pimeydestä. Olen kieltämättä ollut ihan tyytyväinen jollakin tasolla, että talvi on anatanut yhä odottaa itseään, mutta nyt alan pikkuhiljaa olla minäkin valmis kinoksiin ja pyryihin. Toki talvirenkaat on yhä vaihtamatta, mutta ehtiihän ne vielä!Päivän vaatetuksessa on lämpöiset hunajan ja kauran sävyt. Niitä molempia löytyy myös keittiön pöydällä odottavasta sämpylätaikinasta. Toivotaan, että tuota mustaa ei ilmesty sämppäreihin 🙂
Masussa muuten elellään jo viikkoa 32. Hurjaa, tosin koko vatsa on yht’äkkiä pienentynyt ja vaihtanut paikkaansa!

Leppoisaa sunnuntai iltaa.


24 Responses to “{ sunnuntai }”

 1. Katja says:

  Toivottavasti nyt ei pieni ihan vielä kuitenkaa asetu lähtökuoppinsa siellä yksiössään!

 2. Kelli says:

  Ihana asu ja miten ihana vauvamasu 🙂 Ei taida olla enää pitkään, kerran siellä jo vaihellaan asentoja 🙂

 3. Teija says:

  Kaikki näyttää kyllä taas vallan ihanalta; sää, massu, mekko, kuisti.. <3 Iiik, joko se sieltä kohta jo tulee?? Aika menny tosi nopsaan taas!

  • Ei ei se tule! Saisi pysyä sisällä ihan vaikka helmikuulle asti. Tosin multa tuskin kysellään kun sen aika on 😉
   Muskariäiditkin jo pelottelivat, että kyllä se jo joulukuussa ulos tulee. Kauhunsekavin tuntein yritän nauraa koko ajatukselle 😀

 4. Jeba says:

  Ompas sulla kivannäköinen vyö, itseltäni löytyy samanlainen. Taipuu aika moneen asuun. 🙂

  Itselläni kolme päivää laskettuun aikaan- iiiiks! 🙂

 5. Muumimamma says:

  Jos joku on kiinnostunut, niin multa saa tuon samanlaisen mekon sopuhintaan 🙂 Jos sulta joku mekkoa kyselee, anna yhteystiedot eteenpäin :))
  Raksu!

 6. Heidi says:

  Ostin tänä syksynä tuon melkein saman neulemekon hennesiltä…juurikin ajatuksena, että se päällä on kiva tepastella kylmilläkin keleillä ison mahan kanssa. En vain ole oikein löytänyt vielä mitään sopivaa vyötä sen kanssa..onko tuo sinun vyösi mistä? Se on todella kaunis ja sopii tuon mekon kanssa paremmin kuin hyvin 🙂

  • Tuo vyö on Pieces merkkiä, Vilalta. Taisi olla myös mustana tai tumman ruskeana.
   Itsekin mietin tovin tänä vuonna sen harmaan mekon hankkimista, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Yhdellä mekolla kun taitaa selvitä 🙂

 7. Jonanna says:

  Voi kuinka kaunis odottaja <3

 8. Kirsi Lampinen says:

  Voi Emilia,

  Kyllä olet kaunis ja niin on tuo masusikin. Itselläni on samainen mekko ja taidanpa taas kaivaa sen esille…kun on jäänyt vähemmälle käytölle. Kiitos muistutuksesta <3.

  Ihania kuvia sinulla jälleen ja niin ihanassa miljöössä. Kodistanne tulee Unelma.

  Nauti alkavasta viikostasi, itse availen jouluputiikkiani pikkuhiljaa täällä Naantalin suunnalla <3

  • Kiitos Kirsi ❤
   Mekko on tosiaan oikein mukava ja helppo talvikauden vaate. Muuntuu myös moneen tarpeeseen.

   Vaikka remontti pahasti kesken onkin, uskon, että tästä vielä muotoutuu meille se unelmien koti. Täällä on sellainen hyvä henki, sitä on vaikea kuvailla.
   Naantali on kyllä niin kaunis sekä kesällä, että jouluasussaan. Voi jospa vielä saisi mahdutettua pienen joulukierroksen aikatauluun 🙂

 9. Ande says:

  Aivan ihana mekko! Pidin mekosta paljon ja kävinkin pyörähtämässä h&m:ssä toiveena löytää oma kappale. Löysin vastaavan conscius collection -mallistosta mutta mekko ei taida olla ihan sama? Sun mekossa on raglanhihat ja se istuukin loistavasti! Löytämässäni mekossa taas oli “normaalit” hihat (onkohan tälle joku virallinen termi) ja se pussitti ylhäältä, kun tuo rintavarustus on kasvanut raskauden myötä.

  Joku oli myymässä omaa mekkoaan täällä, ei olisi muita myyjiä? Mä olisin erittäin kiinnostunut!

  • Toi mun mekko kun on viime talvelta, en tiedä kuinka tarkaan malli on nyt muuttunut. Netissä niitä oli ainakin jossain vaiheessa. Muistaakseni luonnonvalkoisena ja harmaana.

   Toivottavasti löydät mekon 🙂

 10. Satu says:

  Hei! Vähän myöhässä tähän ketjuun tulee tämä, mutta h&m:n nettikaupassa on ainakin hyvin samantyylistä mekkoa, jos ei ihan sama ole, ale-puolella, hintaa 15 e.

Kommentoi