{ tokavika }

30.12.2012

Vähiin käy ennen kuin loppuu, ja se pitää kyllä enemmän kuin paikkansa ainakin tämän vuoden osalta. Vielä en toivottele ratkiriemukkaita vuodenvaihteita – ajatuksena on jättää se virallinen viimeinen postaus tälle vuodelle vielä huomenna. Alkaa nimittäin olla olokin sitä sorttia, että päässä liikkuu silmän lisäksi jo hiukan jotain muutakin. Juuri nyt suunnittelun alla vaatehuoneen muodonmuutos, mutta jätetään nämä jutut nyt reilusti seuraavaan vuoteen. Ehtiihän sitä, eikös!?
Mutta, mikäli mielitte osallistua Aquaint-arvontaan, ei osallistumisaikaa ole maailman tappiin, vaan ainoastaan tämän vuoden loppuun. Eli kipin kapin jättämään kommentti arvontapostaukseen!

Syytetään flunssaa tai laiskuutta, kamera on pysynyt visusti laulamatta viimepäivät. Hyasinttikuvia arkistojen kätköistä; Haistetaan vaikka kukkanen sunnuntai illan kunniaksi!

Oikein leppoisaa tämän vuoden tokavikaa iltaa. Nyt olisi vissiin hyvä aika alkaa listata niitä lupauksia ja toiveita uudelle vuodelle!

 


6 Responses to “{ tokavika }”

  1. Pieni lintu says:

    Mukavaa viimeistä päivää tätä vuotta! 🙂

  2. Martta says:

    Ihania hyasintteja! Harmitti niin, kun en enää joulun pyhien jälkeen löytänyt mistään uusia hyasintteja entisten tilalle. Fiilistelen nyt siis sun kuvilla 🙂 Hyvää alkavaa vuotta!

    • Mulla on vielä ihan nuppusiakin sinttejä, kun hamstrasin ennen joulu aja olen pitänyt viileässä 🙂 Harmittaa vain, kun nykyään niin monet hyasintit ovat niitä isokukkaisia, eivätkä ollenkaan niin kauniita kuin ne vanhat tuuheat yksilöt.

      Oikein hyvää alkavaa vuotta myös sinne!

  3. Elviira says:

    Toipumista sulle! Flunssa loppuraskaudesta ei ole kiva kombo – toivottavasti saat niistää pääsi tyhjäksi, nukkua ja ulkoilla (?) vielä ennen d-päivää ja h-hetkeä. Minulla pöpö yllätti ja tauti raivosi juuri ennen D-daytä ja kyllä se niistely, rykiminen ja aivastelu ison mahan kanssa oli äärimmäisen epäkiitollista (tietänet mitä tarkoita – lantionpohjalihasten kanssa saa olla tarkkana…). No, eniten jännitti että päästävätkö köhäisen miehen mukaan saliin. Ja pääsihän se.

    Rauhallista vuoden vaihdetta teille,
    Elviira

  4. Riitta says:

    Lupaan ensi vuonnakin lukea blogiasi ja pysytellä sisustuksen sykkeessä! Mukavaa vuodenvaihdetta!

Kommentoi