{ välipäiviä }

29.12.2012

Pääni sisällä vellovista ruumiineritteistä voi olla useampaakin käsitystä, mutta nämä joulun ja uuden vuoden välipäivät ovat kyllä menneet niin pää täynnä räkää kuin vain voi. Täällä on todellinen sairastupa ja elämä varsinaista matalalentoa sen myötä.
Ehdin jo torstaina käväistä alennusmyynneillä (joo, vihaan alennusmyyntejä edelleen), ja kuvitella keksiväni muutenkin seuraavalle kuukaudelle ohjelmaa sen verran paljon, että aika ei vain kävisi pitkäksi. Vaan tässä sitä nyt ollaan, tepsutellaan kotona villasukissa ja pyöritellään peukaloita.
Apteekkireissulla kyselin nenäsuihketta, ja kun farmaseutti tavanomaisia suihkeita esitellessään mainitsi, että niitä ei suositella raskausaikana käytettäväksi (saattavat aikaansaada supistuksia), teki mieleni napata heti muutama pullo matkaan, että ainakin saataisiin jotakin ohjelmaa näille päiville. No, tyydyin kuitenkin keittosuolalitkuun.

Tänään en jaksaisi enää vain möllötellä, vaan nyt on pakko tehdä jotain mukavaa ja viihdyttävää. Pitäisi tosin ensin keksiä, että mitä.
Mutta teille muille oikein kauniita talvipäiviä, vapaapäiviä ja välipäiviä! Nautiskellaan!


18 Responses to “{ välipäiviä }”

  1. Peaches says:

    So adorable, I love it!

  2. Katri says:

    Rentoja päiviä sinne! Ja paranemisia tietysti. Toivottavasti ei ihan vielä ala tapahtumaan.. parane ensin, niin oot sitten iskussa kun h-hetki koittaa. 🙂 Jännää! 🙂

  3. AnnaRiikka says:

    Taustalla olen seuraillut talopuuhianne ja raskausaikaasi, en vain ole millään jaksanut töiden, arjen ja mahassa myllertävän pienokaisen vuoksi kommentoida..nyt joulun töissä raataneelle suotiin vapaata – ilman mitään menoja ja kiireitä tai pakollista tekemistä; päätin kommentoida vihdoinkin 🙂

    Kodistanne tulee ihana ja odottelen innolla remonttinne etenemistä, niin kuin varmasti te itsekin, ja paljon voimia loppu rutistukseen masun “sisällön” kanssa – se voi olla lähempänä kuin osaat arvatakaan 🙂

    • Hih, kiva että jaksat jättää kommentin. Mutta ei siitä pidä huonoa omaatuntoa kantaa, ei täällä ole kenenkään pakko kommentoida 🙂 Toki nämä viestit tekee mut tosi iloiseksi 😉

      Voi, sitä remontin etenemistä todella odotan. Aika menee vain kaikkeen ihan pieneen ja se iso kokonaisuus seisoo lähes paikallaan.
      Toivotaan, että se loppurutistus olisi jo lähellä. Alkaa todella olla jo sellainen olo 🙂

  4. Kultu says:

    Voi, kohtalotoveri ;). La tammikuun lopussa ja pää täynnä räkää täälläkin. Jo viikon. Itse en kyllä halua yhtään supparia tämän vuoden puolella. Sitten saa tulla 😉

    • Tsemppiä sinne! Nyt vaan nenä tyhjäksi ja sitten niitä suppareita odottelemaan 😀 Mulle alkaa olla jo ihan sama, että minä vuonna syntyy, mieluiten tietysti tänä vuonna. Tuo toinenkin jo tuli aikanaan joulukuulle, joten eipä sillä sitten niin väljä 😀

      Voimia!!!

  5. Paula says:

    Ihania nuo neulotut pallot! Mistä olet saanut/ostanut vai oletko tehnyt itse? Tsemppiä viimeisille odotushetkille 🙂

  6. LeAnn says:

    Aivan upeita kuvia kuten joka postauksessa! 🙂 Tulee ihana, rento olo niitä katsellessa.
    Paranemista sinne! 🙂 Ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

  7. Maija says:

    Hehheh, en usko pääsi sisällä vellovan mitään ylimääräisiä ruumiineritteitä 😀 Lisää keittosuolalitkua kehiin ja massua taputtelemaan, jookos?` pian sitä tekemistä taas on. Jos aika käy pitkäksi niin saanen ehdottaa, että pistät kameran laulamaan, näitä kuvia on niin kiva katsella.

    • Hih, vaan kuis se onkin niin, että kun möllötys alkaa, ei saa edes kuvattua. Ihminen lamaantuu! 🙂
      No nyt on suolalitkua uitettu nenässä ja masua taputeltu, eli jos vaikka sitä kameraa seuraavaksi ;D

  8. Ansku says:

    Hei. Oletko koskaan kokeillut sarvikuonoa eli nenäkannua? Kokeilin itse sitä ekan kerran kun odotin tytärtäni ja kärsein poskiontelotulehduksesta. Helpottaa tukkoisuutta heti. Suosittelen.

    • Juu, olen kokeillut ja kuullut. Nyt vaan oli niin kurja ol, että ei kannut edes kiinnostanut. Halusin jonkun heti ja nopesti suihkeen 😀 Pitkällä juoksulla toi kannu on kyllä hyvä. Siis ihan vaikkein olisi raskaanakaan!

  9. EevaK says:

    Sain lääkäriltä luvan käyttää Otriviniä, vaikka olenkin raskaana. No, tästäkin asiasta ollaan montaa mieltä, kuten netin keskustelupalstoilta voi lukea, mutta itselleni ainakin on pienempi paha ottaa paikallista verisuonen supistajaa kun valvoa yöt kun en pysty suun kautta hengittämään. Itseasiassa jossain apteekin riskioppaassa sanottiin, että raskaanakin voi Otriviniä ottaa sallitun määrän. Tiedä sitten, mutta itselläni ainakin oli niin röörit tukossa, että poskiontelotulehduksen sain vältettyä kun pääsi liejut liikkeelle. Sarvikuonoa suosittelen myös, mutta jos on röörit ihan tukossa, niin se ei oikein auta. Pitää siis olla pirntä pihinäaukkoa, josta se suolavesikin pääsee liikkumaan.

    Pikaista toipumista sinne ja virkeää tammikuuta 😉

    • Joo, kyllä otrivinia aika moni käyttää, ja toi riski saada siitä yhtään mitään on tosi pieni. Nauratti vaan kun siellä apteekissa se näytettiin nenäni edessä ja vietiin sitten pois kuin tikkari lapselta.

      Kyllä se tukkoisuus pois pitää saada ja jos ei ole muuta keinoa, niin toki tota silloin kuuluukin käyttää.
      Toivottavasti siellä ollaan nyt kunnossa jo! Kaikkea hyvää sinullekin tammikuuhun! 🙂

Kommentoi