{ blogivuoteen 2013 }

01.1.2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Mitään järisyttävän suurta ja uutta ei taida olla oman blogini osalta tiedossa, ja kuten jo eilen kirjoitinkin, niin on oikeastaan parempikin. Pitäydytään vanhassa ja korkeitaan hiotaan ja parannetaan sitä!
Sisustusta ja oman kodin rakentumista pikku hiljaa, huone kerrallaan. Puutarhaa, lapsiperheen arkea, vauvavuotta, elämää kotona ja kodin ulkopuolella, sekä sopivassa suhteessa turhanpäiväisyyksiä ja tyttöjen juttuja. Niitä toivon blogivuodelle 2013. Niin, ja tietysti toivon että alkanut blogivuosi kuluu seurassanne, kuinkas muutenkaan!


Henkilökohtaiseen elämääni toivon vuoden 2013 tuovan seesteisyyttä, rauhallisuutta, onnea, iloa ja terveyttä. Lupaan huolehtia paremmin itsestäni ja jaksamisestani – ja sitämyöden myös koko perheen hyvinvoinnista. Raastavat ja voimavaroja koettelevat ihmissuhteet aion korvata terveellä itsekunnioituksella ja todellisilla ystävillä.
Siinäpä niitä suurempia ja syvällisempiä ajatuksia alkaneelle vuodelle. Ei ollenkaan paha, että kerran vuodessa listaa nämäkin aiheet ylös. Suosittelen!

Kuvissa näkyy joululahjaa, jonka ostin itse itselleni. Lisää Tine K:n astioita, nyt mustavalkoisissa sävyissä. Tykkään niin kovasti! Astiat tilasin Grey&White -nettikaupasta. Kiitokset Katille, kaikki tulivat ehjänä perille!

Niin, ja edellisen kommentteihin vastailen illemmalla. Sen voisin luvata teille, että kommentteihin koitan jatkossakin aina vastata! 🙂 Kivaa vuotta 2013!


15 Responses to “{ blogivuoteen 2013 }”

 1. Päivi says:

  Edelliseen postaukseen viitaten pakko sanoa, että hassua, kuinka jälkikäteen ajatellen vuosi kuluu ihan suitsait ja kuitenkin siinä ajassa ehtii tapahtua ihan valtavan monta mullistavaa asiaa. Toivotan teidän perheelle seesteistä alkanutta vuotta ja ihanaa vauvantuoksuista kevättä. <3 Toivottavasti mekin ehditään tulevan vuoden aikana nähdä. 🙂

  Ja hei, noi astiat. LOVE THEM!!! <3

  -Päivi-

  • Niinpä tosiaan! Hitsi, miten voikin yhteen vuoteen mahtua, ja silti aika kuin juoksee varkain!
   Me nähdään keväällä!! Kunhan tässä tää isompi solunjakautuminen on saatu alta pois, niin sitten sovitaan treffit! 🙂

   Noi astiat on ihania. En saa niistä tarpeekseni sitten millään 😀

 2. selma says:

  Onnellista Uutta Vuotta ihanalle Emilialle!

 3. Hannele says:

  Oikein leppoisaa ja onnen täyttämää uutta vuotta sinne! 🙂

 4. Maria says:

  Onnea ja iloa tulevaan uuteen vuoteeen <3
  ISO kiitos ihanasta blogista!
  -Maria

 5. Cillatar says:

  Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi! Etsiskelin pariinkin otteeseen blogistasi postausta unelmakeittiöstäsi. Muistelen viitanneesi johonkin lehtijutun keittiöön ja siitä oli kuviakin blogissasi. Muistan ihastuneeni siihen hurjasti ja nyt asian ollessa ajankohtainen yritin sitä etsiä. Löydänkö sitä mistään? Toinen kysymys liittyy paneeliseiniinne. Ovatko mitä paneelia, tuntuu, että niitäkin on tarjolla niin hurjasti. Kiitos jos voit auttaa 🙂

  • Heips! Olisikohan kyseessä ollut tämä postaus:
   http://uusikuu.bellablogit.fi/2012/04/02/taydellinen-perfect/

   Paneeliseinistä en nyt tähän hätään keksi kerrottavaa. Tässä uudessa kodissa on jätetty näkyviin (olohuone, työhuone) väliseinien raakalaudoitusta, joka on ihan oikeesti raakaa ja pätkää, mutta mun mielestä juuri kaunista noin. En tiedä tarkoititko paneeliseiniä edellisessä kodissamme, sielläkin oli kahta erilaista lautaseinää. Mutta toivottavasti osasin olla jotenkin avuksi! 🙂 Ja kysy ihmeessä, jos vain voin auttaa, niin autan mielelläni!

 6. Heidi says:

  Onnellista, iloista ja rakkauden täyttämää uutta vuotta ♥

 7. Ilona says:

  Hurjasti teillä tosiaan ehti tapahtua viime vuonna! Oikein paljon onnea uudelle vuodelle ja erityisesti uuden tulokkaan loppuodotukseen.

 8. […] aina kauniita TineK Home:n kynttilälyhtyjä, mm. Emilian blogissa ne silloin tällöin vilahtelevat – ihanan herkkiä ja suloisia! Tässä viikolla yhtenä […]

Kommentoi