{ kevään ekat }

15.1.2013

Nostin vihdoin lehtikuusenoksat ruokapöydältä syrjään, ja ostin kevään ensimmäisen tulppaanikimpun. Johan tuli heti keväisempi fiilis. Jotakin muutakin vehreää pitää hankkia kotia piristämään. Ainakin olohuone, joka nyt on remontin alla, kaipaa kasvillisuutta ja pirteämpää fiilistä. Pitäisi vain tehdä reissu jonnekin, missä valikoimat ovat tulppaanikimppua suuremmat. Pitäisi ja pitäisi. Pitäisi sitä ja pitäisi tätä! Puuh, odottavan aika on todella pitkää! Pinna alkaa olla lopuillaan, ja haluaisin jo suunnitella elämää eteenpäin.Palailen eilisen ihaniin kommentteihinne myöhemmin. Nyt lähden reippaalle happihyppelylle, jumpaan ja keksin kaikkia muitakin vippaskonsteja herätelläkseni uinuvat supistukset jälleen käyntiin!

 


18 Responses to “{ kevään ekat }”

 1. Nonna says:

  Tsemppiä viimeisiin raskauspäiviin! Voimia myös h-hetkeen!

 2. Pieni lintu says:

  Ihanan keväistä tosiaan! <3

 3. Kati says:

  Moi,
  Olet siis vielä yhtenä kimpaleena;))
  Kyllä on tooooosi pitkästyttävää odottaa, mutta sehän voi olla jo huomenna sulla sypyssä. Tiedäthän sä ne, miten se kotikäynnistys tapahtuu?? Mulle neuvolantäti 60v sanoi “kolmen S:n säännön”. Eli “SISU, SAUNA ja S….”..;)
  Nyte on siis se mun ostos katossa killumassa – check in..
  Heti alkoi ärsytää, kun en raaskinutkaan BLää ostaa – uusi RUM oli niiden kuvia pullollaan.
  Terkkuja!

  • Kyllä, yhä vain yhtenä kappaleena!!!! Puuuuhhh!!!
   Täällä on koitettu nyt kaikki ässät, kaikki konsonantit ja kaikki vokaalit. Moneen kertaan ja monella tavalla, järjestystäkin muuttaen 🙂
   Vaan tuonne se nyt on jäämässä, ei tule ulos varmaan millään! 😀

   Lamppu on ihana! Ja koko ruokailutila on ihan mahtava! Mä haaveilen BL:n pöytälampusta ja jalkalampusta. Tosin taitaa jäädä ikuisiksi haaveiksi ;D

 4. sanna says:

  Todella kauniita, keväiseltä ja valoisalta näyttävät tulppaanikuvat. Tuli heti tare lähteä tulppaanikaupoille.

  Tseppiä viimeisille ajoille mahan kanssa.

 5. LeAnn says:

  Täällä toinen, joka osti eilen kimpun tulppaaneja kevättä tuomaan. 🙂 Ihania kuvia olet jälleen ottanut. Teillä on jotenkin niin harmoonisen näköistä! 🙂
  Tsemppiä viimeisiin “kokonaisena olo”-päiviin! 🙂

 6. MS Ordinary says:

  Tulppaanit toi kevään meillekin. Tsemppiä tuleviin päiviin! 🙂

 7. alexochcarin says:

  Wonderful!
  Beautiful tulips!
  I bought some yesterday but white ones.
  Light pink is also lovely!
  It gives springfeeling:)

  How big is your house?
  How many rooms do you have?
  Hugs from Sweden!

 8. Sanna says:

  Tulppaanit tekevät kyllä kevään. Pitää varmaan itsekin tässä ostaa. 🙂

 9. Annina says:

  Tulppaanikausi startattu täälläkin. 🙂 Taitaa olla jo neljäs kimppu menossa. Mies viime vuonna laskeskeli, paljonko onnistun kevään aikaan “tuhlaamaan” rahaa tulppaaneihin, kun kiikutan kaupasta kotiin kimpun (tai jopa kaksi, jos hurjaksi heittäydyn) kerran viikossa. Itse puhuisin kyllä mieluummin sijoittamisesta, koska leikkokukista nyt vaan tulee niin hyvälle mielelle. 😉

  Sulla on ollut taas mahtavia postauksia. Etenkin liikunta-aihe osui ja upposi, koska olen itsekin sitä tyyppiä, joka vaatii itseltään paljon ja vetää asiat helposti överiksi. Varsinaista liikuntahulluutta en ole kokenut, mutta lukioiässä terveysintoilin itseni kuihduksiin. Siitä onneksi selvittiin, mutta myöhemmällä iällä on sitten tullut tavaksi purkaa huonoja fiiliksiä mm. siivoamiseen. Eli miten stressaavampi elämänvaihe, sitä siistimpi koti. Kahden tuhoikäisen äidille olisi kyllä kätevää oppia sietämään kaaosta, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa… Onneksi osaan (useimmiten) nauraa itselleni. Saman piirteen olen huomaavinani sinussa. Auttaa kummasti, kun osaa suhtautua itseensä ja omiin outouksiinsa armollisesti. 😉

  Hurjasti pitkää pinnaa odotuksen loppumetreille! Säästän sut sen kummemmilta latteuksilta, koska tossa vaiheessa tuskin enää osaa ajatella oikein muuta kuin sitä, että pääsisipä tästä vatsasta jo eroon ja saisipa tavata siellä asustavan tyypin. Tsemppiä siis odotteluun!

  Annina

  • Sijoitusta todellakin, leikkokukat ovat just sitä! 🙂

   Taitaa olla aika monen naisen vitsaus tuollainen jonkin asteisen täydellisyyden tavoittelu ja stressi tilanteissa liikaan itsekuriin heittäytyminen. Tunnistan itseni myös hyvin tuosta siivousesimerkistäsi. Mä uskon silti, että tärkeintä on, kun itse asian tiedostaa ja tosiaan osaa sille myös nauraa. Eihän elmästä muuten tulisi mitään, niin ne on hyväksyttävä heikkoudet kuin vahvuudetkin! 🙂

   Kiitos, niitä latteuksia tosiaan kuulee ihan tarpeeksi, ja välillä tekisi kyllä mieli oikein pihistä kiukkunsa ulos 😀 No, pinnan kireyttä vielä jonkin aikaa, ja kyllä se siitä sitten. Muutakaan ei oikein voi! 😀

   Kaunista kevättalvea ja aurinkoisia pakkaspäiviä sinne!

Kommentoi