{ mistä on pieni blogini tehty }

14.1.2013

Tavallisesta arjesta ruuanlaittoineen ja leivontoineen. Herkuista ja suloisista tunnelmista.
Muuttuvista elämäntilanteista, elämän mukana kulkemisesta ja uuden odotuksesta. Puutarhahaaveiluista ja -puhteista. Kukista ja luonnon kauneudesta.
Vanhan talon remontoinnista; Huone kerrallaan puolivalmiiksi – ja aikanaan kai valmiiksikin. Arjen ja juhlan käsikkäin kulkemisesta, vuodenaikojen ja juhlapyhien tanssista.
Omasta tyylistä, kaunistautumisesta ja itsensä laittamisesta. Terveellisestä elämästä, liikunnasta ja itsestään huolehtimisesta.
Lapsukaisista suloisista, pienistä ihmeistä sekä elämän tähtihetkistä!

Niistä on pieni blogini tehty. Ei se istu kategorioihin, eikä sitä voi kuvailla sanalla tai kahdella. Se on pala elämääni, mutta ei koko totuus. Sen on tarkoitus nostaa esiin arjen parhaat palat ja unohtaa kaikki se, minkä yritän itsekin työntää pois mielestäni; Löytää kaunista ja hyvää päivästä kuin päivästä.

Iso määrä uusia lukijoita, jotka haluan toivottaa tervetulleeksi. Vanhoille ystäville suuri kiitos, kun olette jaksaneet roikkua mukana. Sekametelisoppaa sillisalaatilla; Sitä on tarjolla jatkossakin!


52 Responses to “{ mistä on pieni blogini tehty }”

 1. Ansku says:

  Upeista asioista koostuu elo ja blogi. Mahtavia kuvia…Niilon kuva on kyllä huippu ja tietty sunkin 🙂

 2. Heidi says:

  Sekametelisoppa ja sillisalaatti on ihan parasta 🙂 Kauniita asioita minäkin mieluummin katselen ja nostan esille. Realismia itseään on arkena ihan riittävästi tarjolla 😀

 3. Jonanna says:

  Juuri siksi luen blogiasi, tää on vaan niin paras 🙂 Kuvista välittyy seesteinen tunnelma ja siitä mä tykkään.

 4. Minttu says:

  Ja juuri siksi blogistasi on tullut suosikkini. Tykkään tyylistäsi, valinnoistasi, tekemisistäsi ja kaikesta mistä kerrot. Olet minulle tärkeä. Saan sinusta voimaa omaan arkeeni. Kiitos!

 5. Uusi Aamu says:

  Oikealla asenteella syntyy mukavaa eloa ja mahtava blogi! Kiitokset siis siitä ja jatkathan tätä pientä suloista hyvänmielen blogia samaan malliin.

 6. hietzu says:

  Samanlaista soppaa ja salaattia lisää kiitos! 🙂 Juuri näiden mukavien asioiden jakaminen jaksaa piristää omaakin päivää,kuvineen, juttuineen,tarinoineen, tunnelmineen. Kiitos.

 7. Tiinatar says:

  Juuri tällaista blogia on ihanaa lukea. Kiitos 🙂

 8. LPP says:

  Olen piiitkään lukenut ja tulen lukemaan edelleen 🙂
  Kiitos blogistasi!

 9. Juuri sellaisita asioista on pikkuinen blogisi tehty, jota on ilo ja piristys lukea kerrasta toiseen! Näin on juuri hyvä. Oikein hyvä :). Iloa eloosi ja kaikkeen tekemiseesi!

 10. Sari says:

  I feel you. Mukana ollaan. 🙂

 11. alexochcarin says:

  I dont understand so much of your writing.. I dont know any finnish:)
  But I love your pictures!
  You seem to have a beautiful home! And the fact that I´m also pregnant,(w36) is a funny thing!
  Nice to follow you and your journey!
  Please visit me and my friend blog sometime;)
  Wish you the best!
  /A

 12. Erja says:

  Juuri näin. Kiitos blogistasi, se tuo meille lukijoillekin iloa, ideoita ja hyvää mieltä. 🙂

 13. Kelli says:

  Rakastan noita kauniita kuvia mitä blogissasi saa aina katsella 🙂 Miten säädät kamerasi asetukset, jotta saat tuon kauniin hämyn kuviin? Vai asetatko sen kuvanmuokkausohjelmalla?:)

 14. Minttu says:

  Ja juuripa siksi blogisi on ehdoton ykkössuosikkini! Malttamattomattomana välillä odottelen uusia postauksia.Ihanaa, jatka samaan malliin!

 15. Tarja says:

  Juuri noiden asioiden takia blogiasi on niin ihana lukea! 🙂 Jatka samaan malliin 🙂

 16. Hannele says:

  Jossain vaiheessa oli aika tarkkaan erikseen sisustus-, muoti, leivonta- ym blogit mutta mulla on kans kaikki jutut ollu aina iloisesti sekaisin 🙂 Jatka sinäkin samaan malliin!

 17. Anna Emilia says:

  Toisen aamuisen teekannun ensimmäistä kuppia kävin maistelemassa täällä selaten hieman samalla kauniita hetkiäsi.

  Pienistä kasattuja tähtihetkiä sinulle lisää!

 18. Villis says:

  Blogisi on niin näköisesi ja oloisesi, seuraan herkeämättä ja toivon sinun jaksavan sen parissa pitkään! Onnenhetkiä elämääsi:D

 19. Anne says:

  Jatka samaan malliin, meidän naisten mielenkiinnonkohteet kun on juuri tällainen iloinen sekamelska kaikkea. Olet onnistunut tarjoilemaan sillisalaatin ainesosia juuri oikeassa suhteessa, siksi meitä täällä “ruudun” toisella puolella varmasti näin sankoin joukoin mukana roikkuu! Itse pakenen opiskelu+työ+perhe arjen puristusta aina näihin kuviin ja tunnelmiin. Oliko sinullakin jotkut opinnot vielä vaiheessa? Oletko ajatellut joskus palata “sorvin ääreen?” Lapset ja opiskelun ja kaiken muun yhdistäminen kuristaa tällä hetkellä kovasti…siksi kyselen miten toisen aikovat selvitä(: Onnea kuitenkin siihen tärkeimpään rutistukseesi joka lähenee, tsemppiä!

  • Kiitos, Anne!
   Kyllä, tarkoitus on ottaa vielä se “omakin elämä haltuun”, mutta sitä ennen nautti lapsosista, ja ottaa ilo irti tästä ajasta, jota koskaan en saa takaisin.
   Uskon vakaasti, että elämäss äehtii kyllä 🙂
   Tsemppiä sinne arjen pyörteisiin. Ruuhkavuodet – niitä ne kai ovat juuri nyt.

 20. Minsti says:

  Löysin blogisi varmaan nimen perusteella, koska googlasin Montgomeryn Emiliaa. Tämä uusikuu on ollut raikas tuulahdus, erityisesti sen kodinlaittamisjutut ja varsinkin viime talven talonrakennusurakan aikaan. (Hauskaa sinänsä, kun kyse on ihmisestä, joka miltei halveksi sisustuslehtiä vuosikausia. Ihan siksi, että miksi keksittyä vain pintaan, kun maailmassa olisi merkittävämpiäkin asioita.) Kaikki kaunis arjessa tuo iloa, eikä vähiten oman asuinympäristön. Kiitos näistä arjen lahjoista!

  • No, olipa googlauksella seurauksensa 🙂

   Ei elämää tarvitse yrittää sisustuslehdestä napata, mutta omaa mieltä kannattaa piristää pienillä jutuilla. Toivottavasti saat jatkossakin noita kipinöitä! Onnea uuteen kotiin 🙂

 21. Maria says:

  Hei…juuri tuon kaiken takia blogisi on ihana; tavallista arkea, hiukan välillä luksusta ja nuo kuvat…kiitos! Niin moni siitä jo kirjuuttikin joten jatka samanlain nii piristät meidän monen arkea <3
  -Maria

 22. Reetta says:

  Tykkään, tykkään 🙂 justiinsa näin! “Löytää kaunista ja hyvää päivästä kuin päivästä” , onpahan hyvin sanottu.. Kiitos ihanasta blogista 🙂 terkkusin Reetta<3

 23. Pauliina says:

  Täällä on niin kiva käydä piipahtamassa ja lueskelemassa juttuja elämästä – itselläkin on pieniä lapsia, koti, jota remontoidaan, piha ja puutarha, joka odottaa kuopsuttajaansa, ruokaakin pitää AINA laittaa, itseensäkin on kiva panostaa jne… monia kivoja vinkkejä ja juttuja olen sulta jo poiminut ja niitä olisi mukava bongailla jatkossakin 🙂 Kiitos Emilia kivasta blogista, tää on yks ihan niitä mieluisimpia!!

  • Kiitos, Pauliina.
   Juurikin tuota kaikkea se elämä on oikeasti, sillisalaattia. Musta on kiva raapaista aiheita laidasta laitaan, ja piristää eloa kokonaisvaltaisesti 🙂
   Ihanaa kevään odotusta, ja ihanaa, kun viihdyt täällä 🙂

 24. Henni says:

  Blogisi on aivan omaa laatuaan, täynnä kauniita asioita, juttuja ja kuvia elämän maukuisin pienin lisin…

  Tykkään tykkään tykkään!!! Kuulut ehdottomasti suosikkibloggaajiini ja tavoitteena olisikin opetella vielä joskus yhtä kauniisiin “kuvituksiin” kuin sulla 😉

 25. Ihana blogi myös minusta, erilaisia juttuja ja kauniita kuvia, rennolla tavalla kirjoitettuna 🙂 Tsemppiä loppuviikkoon!

Kommentoi