{ kaunein tuoksu maailmassa }

08.4.2013

Vielä jonkin aikaa sitten olisin rankannut maailman parhaimmaksi tuoksuksi puhtaan lakanapyykin. Vastapestyjen lakanoiden tuoksussa on jotain paitsi puhdasta, myös rauhoittavaa taikaa. Itse asiassa yritin kuljettaa tuoksua mukananikin suihkauttamalla kelpo jäljitelmää ranteisiini, ja korvien taakse, mutta tuoksusta puuttui se jokin. Se ei ollut aito ilman muita aistinautintoja.

bh1

Jos minulta nyt kysytään lempituoksuani, vastaus on helppo; Mikään ei voita omien lasten tuoksua. Vasta heränneitä pieniä mussukoita, peiton alla lämmenneitä, ja unen tuoksu hiuksillaan. Tuoksu jota ei pysty jäljittelemään, eikä sitä voi myöskään pullottaa.

bh3

Beach House Company halusi muistaa Klaaraa suloisella Baby Bedding setillä, ja ilolla otimme sen jokin aika sitten käyttöön. Puhtaan valkeissa lakanoissa saavat pienet pulleat jalat ja kädet levittää unentuoksuaan.

bh2

Trikoolakanoiden helppous ja pehmeys yllätti; Silitysrautaa tai mankelia eivät nämä seurakseen kaipaa, vaikkei vielä kesätuulessa voikaan kuivailla. Koska lakanoilla on korkein öko-tex sertifiointi, tiedän myös matkan höyhensaarille olevan puhdas. Joustava jersey on muuten mitä parhain vastasyntyneen kapalointiin!

bh4

Kaunein tuoksu maailmassa: Puhtaissa lakanoissa nukkunut lapsi. Ja vaikka tuoksua ei pullottaa voikaan, saa sitä pitkin päivää nuuhkia niin lapsesta itsestään kuin lakanoistakin. Onnellisuus, kauneus, puhtaus ja täydellisyys. Kaikki samassa.
Elämä on jälleen osoittanut oikullisuuttaan, ja juuri kun ehdin huokaista helpotuksesta ja luulin korttejen olevan jälleen järjestyksessä, meneekin pakka taas hiukan sekaisin.

bh5

Mutta hetkellisesti kyllä unohtuu kaikki huolet ja murheet, kun nostaa tuollaisen pikkuisen seitsemän ja puolen tunnin yöunien (!) jälkeen syliinsä. Vauvan tuoksu vie mennessään, ja mieli kirkastuu!

Me kiitämme Beach Housea, paitsi saamistamme lakanoista, myös pitkistä yöunista ja suloisista tuoksuhetkistämme.

BeachHouse_logo

facebook.com/BeachHouseCompany

beachhousecompany.com


34 Responses to “{ kaunein tuoksu maailmassa }”

 1. -heinie- says:

  Ihana postaus <3 ja kauniita kuvia suloisesta pienokaisesta 🙂

 2. lili says:

  Voi mikä söpö pieni neiti sieltä lakanoista kurkistaa! Voiko mikään olla huonosti kun saa katsella tuollaista nassua:’)

 3. Elsa says:

  Ihanaiset isot ja siniset silmät! Lakanat jäävät toiseksi, vaikka makeat nekin ovat.

 4. Heidi says:

  Niin totta tuosta tuoksusta! se on sellainen rakkauden tuoksu 🙂
  Ja aivan mainio ilme söpöllä neidillä tuossa kolmannessa kuvassa, suupielet nousivat korviin mulla!

 5. Ei mä en kestä kun toi teidän pikkuinen on niiiiin söpö!!:D Väkisinkin alkaa hymyilyttämään.:) Ihania kuvia jälleen, ja ai että kun saisikin Beach housen lakanat omistaa, ovat niin kehuttuja mutta kalliita…

  • On se söpö! 🙂

   Meillä mies käytti ennen tuplaleveää peittoa, siis yksin. Nyt olen saanut herran vaihtamaan normilevyiseen, ihan jo sekin mielessäni, ettei trikoolakanat maksaisi niin paljon ;D

 6. Iik, ihanat vauvamakkarat!!! Suloisuuspakkaus on Klaara!

 7. Lisli says:

  Voi tosi ihana postaus<3 ja niin totta! oman lapsen tuoksu <3

 8. Muumimamma says:

  Siis nyt en kestä!!! Mitä kuvia! Ihana Klaara <3

 9. Kesatyttö says:

  Teidän vauva on suloisin vauva, jonka oon koskaan nähnyt 🙂

  • Mä olen jäävi sanomaan, mutta munkin mielestä meidän vauvat on suloisimpia maailmassa 🙂 No mutta niin se kai on joka äidillä. Eli joku päivä rankkaat sinäkin listasi uudelleen ❤

 10. Teija says:

  Voi ei noita pullukkajalkoja♥

 11. Laura says:

  Kolmas kuva sai hymyn huulille täälläkin. Tuo tukan ja ilmeen yhdistelmä on vaan niin… söpö ja hauska 🙂

  Tsemppiä muutoksiin mitä ne sitten ovatkaan.

 12. Emilia V says:

  Oih voih oih, ihana Klaara!

 13. Tanja says:

  Niin hurmaava pienokainen. 🙂

 14. Annika says:

  Ooh mitä kuvia! Nousi hymy huulille, niin suloinen ja veikeän näköinen tyttö kuvissa. 🙂 Ja teidän tytöllä on kyllä valtavasti tukkaa!

 15. nalle says:

  Oi mitä hymyjä siellä äidille jaellaan!

 16. Anne says:

  Voih, mikä ihana “makkarajalka” hurmaajatar! Ja tiedän mistä puhut, kun puhut tuosta tuoksusta. Sattumoisin kirjoittelin eilen itsekin silittämisestä vasta-aloittamassani blogissa. Toivottavasti kortit ovat pian taas järjestyksessä <3
  -Anne

  • Kiitos, Anne! Ja hurjasti uuden onnea uudelle blogille, kävinkin jo kurkkailemassa 🙂

   Mulla on muuten tosi huikea hajumuisti. Saan sellaisia fläsäreitä kun haistelen vauvelia. Tulee ihan neljän vuoden takaiset ajat valokuvina mieleen 🙂

 17. Veera Einola says:

  iHANIA ja laadukkaita tuotteita olette saaneet. Kiva blogi Sinulla, olen melko uusi lukija. 🙂

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Kommentoi