{ ei hellitä }

08.5.2013

Heippa ystävät. Tulin huikkailemaan, että kyllä täällä edelleen ollaan, ja tarkoitus on blogiakin tehdä, mutta nyt tuo ikävä kevätflunssa aloitti jo toisen kierroksen, ja kroppa vaatii huilailua.
Taisin liian innokkaasti ryhtyä puolikuntoisena pihatöihin. Jotenkin ajattelin, että huhkimiseen on kiire ja hoppu. Hetken ehdin jo luulla, että tauti on takana, mutta eilen illalla juuri ennen sänkyyn kaatumista olo huononikin ihan kertaheitolla. Liekö joku myöhäinen kausi-influenssa nyt sitten, mutta peti kuitenkin kutsuu sen minkä vain pystyy. Hassu juttu muuten, kun aloin oikein miettimään: Joka kevät taidan olla sairaana juuri ne ensimmäiset lämpimät päivät, jolloin luonto puhkeaa kukoistukseesna! Voihan huonoa tuuria!

Joka tapauksessa, ruletti on pyörinyt, ja suloiselle Famille Summerbellen klovnimukille löytyi voittaja. Onnittelut, Kesätyttö, puutarhakahvit voit nyt juoda iloisesta mukista! Kiitos kaikille osallistuneille, ja kiitos Mrs Jonesille palkinnosta!

famille summerbelle3 famille summerbelle2famille summerbelle1

Pysytelkäähän terveinä!


9 Responses to “{ ei hellitä }”

  1. Kotivalo says:

    Voi parkaa! Lepoa vaan mitä kahdelta lapselta pystyy. Ootko varma ettet oo allerginen jollekin,jos aina samaan aikaan vuodesta oot kipee? Mulle aina heinäallergian alkaessa nousee lämpö…

    • Jotenkin en nyt osaa yhdistää tätä allergiaankaan, kun muuten sen kaltaisia oireita ei ole. Nenä ja silmät eivät vuoda. Toisaalta en myöskään ole niitä, jotka heti aikaisin vähentävät vaatetustaan. Olen aina keväisin aika pitkään hyvissä pukeissa ja jalat lämpöisenä. Mutta eihän näistä tiedä. Lepääminen tosiaan ei ole ihan niin yksinkertaista 🙂

      • piia says:

        Hei,

        mulla on paha siitepölyallergia. Silmäoireita ei tule eikä nenäkään vuoda! Limakalvot kutiaa, on vetämätön olo ja hengitystiet alkaa pihistä sekä tulee järkky yskä. Ilman lääkkeitä siis. Kokeile jotain antihistamiinia 🙂

  2. Hanna says:

    Pikaista paranemista! Kovasti yrittää flunssa tännekin iskeä, mutta ehkä kurkkukipu hellittää pian!

  3. Sussu says:

    Moi!

    Mä ihmettelin myös jokakeväistä ja suunnilleen samaan aikaan iskevää “kevätflunssaa” kunnes hoksasin kokeilla antihistamiinia… Millekään en todetusti ole allerginen, mutta aina se flunssa (!??!) keväisin tulee ja allergialääke auttaa ;D Joten kokeile säkin, ehkä saat apua!

  4. LPP says:

    Pikaista paranemista <3

    Toivottavasti ei tule myös rintatulehdusta! Se vie voimat ihan sekunnissa..

  5. stockholmbyme says:

    Pikaista paranemista 🙂 Täälläkin sairasteltiin ihan koko lopputalvi- alkukevät. Kiitos isovanhemmille, että ovat olemassa ja innokkaana hoitamassa poikaa.

  6. Minsti says:

    Parhainta paranemista! Itse tulin juuri vauvan kanssa sairaalasta, kun puolitoistaviikkoisella nousi kuume. Nyt hyvä täällä, toivottavasti pian sielläkin.

  7. Kesatyttö says:

    Oi olenko mä vihdoinki voittanut jotain, ihanaa 🙂 tuosta kupista kahvi maistuu aina varmasti erinomaiselle :)!

Kommentoi