{ GRANIT }

16.5.2013

Eikös sitä toukokuun lopulle lupailtu Helsinkiin Granitin avajaisia!? 30. toukokuuta on jotenkin iskostunut mieleeni, korjatkaa jos olen väärässä. Kaukana on Helsinkikin, mutta ei sentään ulkomailla. Pitänee ehdottomasti poiketa! Jos ei nyt ihan avajaisiin, niin alkukesästä jokatapauksessa.
Musta-valko-harmaaseen kaavaansa kangistunut Granit myy edullisia säilytys- ja sisutusratkaisuja. Hintatasoltaan edullinen kauppa tarjoaa tuotevalikoimaa klemmarista salmiakkiin ja lyijykynästä kattovalaisimeen. Yksinkertainen ja selkeä muotoilu istuu melkein kotiin kuin kotiin. Niin, ja yhteistyössä polkupyörävalmistaja Stålhästenin kanssahan Granit on tuonut markkinoille aika ihanat retrofillarit!
Kokosin alle muutamia tärppejä kotitoimistoon, puutarhaan, säilytykseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Paperiliittimet, pahvitagit, liitutaulukalenteri ja vaaterekki ovat ainakin täällä hankintalistalla. Pieniä lasipulloja pitää hakea omatekoista yrttimaustettua oliviiöljyä varten, ja kenties pihaan ja puutarhaankin voisin joitakin juttuja katsoa. Rouheat saviruukut voisivat saada parissa kesässä kivan patinan ylleen. Meillä on muuten Niilon vauva-ajoilta säästyneitä Granitin vauvanvaatteita parhaillaankin käytössä!
Mitenkä te? Joko odotatte avajaisia, vai onko tää ihan perussälää, jota löytyy kyllä muualtakin?

g1 g2 g3

Kuvat granit.se

Niin, ja terkut sairastuvalta. Aloitettiin vissiin kierros alusta….


29 Responses to “{ GRANIT }”

  1. Maiskis says:

    Ääääää, saisi tulla JO! Eli odotan 🙂

  2. Elsa says:

    Juu, 30.5. ovat avajaiset, osoite Bulevardi 2-4. Sinne viivana! Tuo fillari kuumottaa kovasti!

    • Mulla on myös sellainen”huvipyörän” tarve, kun tuo kuntoiluun hankittu ei oikein nosta esteetikon fiilareita 🙂 Ihana pyörä, rottinkikori vaan eteen ja kukkia poimimaan 🙂

  3. No todellakin odotan!! Ja innoissaan odotankin. 😀 Täytyy ehkä lähteä jo avajaispäivänä käymään…

  4. Mariina says:

    Ihan on mennyt ohi tälläinen uutinen, joten kerro nyt mihinkä pitäisi tulla ? Kuvissa juuri useita minunkin makuuni olevia tuotteita:) Ja mukavaa tulevaa viikonloppua ja paranemista sinne.

  5. Maija says:

    Mä ainakin odotan kovasti Granitin aukeamista! Granit kuuluu ehdottomasti Tukholman reissujen shoppailukierrokseen, ajatonta ja kaunista musta-valko-beigeä.

    Kiitos kauniista blogistasi!

  6. Sanna K says:

    Tukholman myymälässä kertoipi myyjä, että avaavat pian myös nettikaupan, kovasti tekevät t,öitä sen kanssa, että pian saavat sen avattua. Tiedoksi ja iloksi siis myös meille maalaisille 😉

  7. Anna says:

    Täälläki tuuletetaan Granitin saapumisen vuoksi! 🙂 On sitä odotettukin, ei tarvitse enää lähteä lahden ylitse Granit ostoksille 🙂

  8. H says:

    Granitin pyörästä postasin minäkin juuri aamulla, mutta nuo puutarhajututkin hokuttaa. Granit on minusta inspiroiva liike. Oikea sisustajan sekatavarakauppa, ja silti kokonaisuus hallussa juuri väripaletin vuoksi. On aina kiva, kun saadaan uusia sisustusliikkeitä Suomeen 🙂

  9. Anni says:

    Ihanaa että saadaan Granit tänne, vihdoin. Oma suosikkituote tuolta kaupasta on ollut kätevä liitutaulutussi. Sillä on saanut helposti, siististi ja kauniisti kirjoiteltua pieneen liitutauluun kaikki menuista mietteisiin. Enää ei tartte tusseja lähteä hakemaan lahden toiselta puolen (saati pyytää ystäviä ja sukulaisia roudaamaan niitä tuliaisiksi!). Nyt enää uupuu Lagerhaus ja tanskalainen Sostrene Grene niin olen tyytyväinen 🙂

  10. Lumo says:

    Eiköhän tule käytyä, ja useinkin… on nimittäin kahden korttelin päässä työpaikalta. Joku kyseli osoitetta; Bulevardin ja Erottajankadun kulmassa.

  11. Ida-Lotta says:

    Toi klipsivaijeri valokuville – pakko saada! Kesäretkelle Helsinkiin siis 🙂

    Jaksamisia sairastelujen kanssa!

  12. salla says:

    tää granit on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta kivalta nää tuotteet näyttää 🙂 kollaasista löytyy usemapikin esine jonka kotiuttaisin meille.

  13. Elisa says:

    Odotan!! Enää pari viikkoa… 🙂 Pitääköhän mennä sit heti avajaispäivänä… varmaankin! Haluan muutaman tollasen fläppitaulun(?), että voin laittaa ne seinälle ja siihen sitten klipsiin tekemäni kalenterin kuukaudet. Ihanaa!!

  14. Lille says:

    Kiva, että samantyyppinen “sälä” löytyy yhdestä ja samasta liikkeestä. Muutoin monet tuotteet ovat sellaisia, että vastaavia löytyy eri valmistajilta. Ei siis minun mielestä mitään speciaaleja. Mutta kiva, että liike saadaan tänne. Sinne pitää suunnistaa jossain vaiheessa. Toisaalta varjopuolena on se, että kohta ei ole enää mitään erityistä, joita saa vaan tietystä maassa. Menee ehkä vähän persoonattomaksi, kun samat tavarat pyörivät jokaisella.

    • Niin, no kenties se persoonattomuuden raja ei kuitenkaan vielä granitin kohdalla rikkoudu. Kuten sanoit, kuitenkin aika tavallista tavaraahan tuo on. Mä en ainakaan laske granitia sellaiseksi puhtaaksi sisustuskaupaksi, vaan enemmänkin “kodintavaraa” myyväksi puljuksi.

      Yhtä kaikki, sinne pitää mennä 😀

  15. Pipa says:

    Mitä mitä mitä?!? Koko uutinen kaupan rantautumisesta on mennyt aivan ohi. Voi kiitos kun jaoit tämän tiedon. Nyt tiedän mitä lisään kalenteriin 30.5 päivän kohdalle. Tai viimeistään seuraavalle päivälle.

    Ja kyllä, ostoslista on melkoinen mitä omiin suunnitelmiin tulee 🙂

Kommentoi