{ se takki }

15.5.2013

Muutama räpsy uudesta nahkatakista viileässä kevätaamussa. Kenties näin muuten mustan asun kanssa hiukan liiankin rock mun makuun, mutta malliltaan tosi naisellinen takki istuu ihanasti, ja on tosiaan loistava pari hiukan keveämpien ja tyttömäisempien vaatteiden kanssa.
Tänään on tarkoitus hankkia vielä hiukan paketoitavaa viikonlopun juhlakalulle, eli siskoni 5-vuotiaalle tyttärelle. Hmm, varmaankin painelen kynsilakkaosastolle, eikä pinnejä ja korujakaan kuullemma voi olla tytöillä liikaa. Mahdollisimman pinkkiä ja kimaltavaa, se taitaa olla selkeä ohje!

bän3

bän1bän5

Loistavaa päivää ystävät!


16 Responses to “{ se takki }”

  1. Milla says:

    Oi, kiva asu! Ei yhtään liian rock (paitsi ehkä yhdistettynä niiden pääkallo kuorien kanssa;)
    Kommentointi jäänyt vähän raksailun ja kiireen myötä.. Mutta mukana ollaan! 🙂

    Aurinkoisia päiviä teille ♥

  2. Satu says:

    Takki on tosi kiva, vaikka tiedän tunteen että jos jotain vähän erilaista ostaa niin miettii että onkohan tämä kuitenkaan minun juttu.Varsinkin kun itselläni vaatekaappi on niiin klassinen ja täynnä tummansinistä, beigeä ja farkkua! 🙂 Mutta käy sinulle tosi hyvin ja yksi nahkatakki on kaapissa hyvä olla! 🙂 Baltsut on tosi ihanat, saako kysyä että minkä merkkiset? Hei, muuten utelen vielä sen verran, kun täällä olisi the unelma laukun osto ajankohtainen, että mitä olet nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen mieltä Alexasta? Onko käytössä millainen, entäs onko pysynyt ryhdikkäänä? Entä onko hintansa väärti? Kiitos jo etukäteen ja aurinkoa sinne!

    • Kiitos, Satu. Tosiaan se on sitä oman linjan ja tutun kaavan rikkomista ja hiukan oman mukavuusalueen ulkopuolellekin astumista, kun vetää niskaan vaatteen, joka näinkin selvästi ei ole ihan sitä omaa ja totuttua. Mutta kivaa vaihtelua!
      Baltsut on merkkiä Yosi Samra. Mitä taas laukkuun tulee, olen kyllä tyytyväinen Tietty isossa kassissa tavarat on hiukan hukassa, ja läpällinen malli vaatii jonkinlaista tukipintaa kaiveluun. Mutta sehän nyt on isossa kuin isossa kassissa vikana, että aina joutuu penkomaan 🙂 Mulla kulkee myös laukussa hoitoalusta, vaipat, puhdistuspyyhkeet ym. babykama, ja onhan tuo kyllä varsinainen tilaihme. Ryhdikkyyshän oak soft buffalossa e ole mikään valtava, mutta itse pidänkin tästä juuri sen vuoksi. Esim. perus bayswater ei ole mun juttu, koska se on niin “salkkumainen”. Täysinäisenä laukku siis näyttääkin aika erilaiselta, kuin tyhjänä.
      Mutta itse olen siis hurjan tyytyväinen edelleen, ja toi laukku onkin nykyään ihan vakkarikäytössä, ja muut ihanuudet dustbageissaan 🙂

  3. Maria says:

    Hei!
    Hyvältä näyttää… loistava yhdistelmä <3
    Meillä oli eilen 5-vuotiaan kaveri syntymäpäivät…teema merirosvot joten oli hiukan poju innoissaan ja pari viikon päästä sit serkku tytön 6-vuotis syntymäpäivät joten mun ostoslistalla on myös kimallusta ja paaljon paaaljon pinkki juttuja..huulikiiltoa ym..
    Aurinkoa viikkoosi!
    -Maria
    p.sss muutto on vienyt tästä äiteestä ihan kaikki mehut niin kommentointi on jäänyt hiukan vähemmälle mut postaukset olen kaikki lukenut 😉

    • Moikka Maria!
      Toivottavasti alkaa muutto olla takana päin, ja pääsette nauttimaan kunnolla uudesta kodista!
      Toi tyttöjen pinkkiblingbling mania alkaa jo valmiiksi pelottaan mua. Hui, mihin tässä vielä joudutaan!!! Mutta teemajuhlat on kyllä kivoja. Jaksaisipa itsekin järjestää jotain sellaista synttäreiksi.

      Aurinkoa sinne ja mukavia kevätpäiviä!

  4. Pia says:

    mistä nuo baltsut on hankittu?

  5. Jenna says:

    Hei! Pitkään olen etsiskellyt netistä balleriinoja ja nyt löytyi baltsut johon ihastuin <3 Mieltäni askaruttaa kuitenkin, että ovatko Yosi Samran balleriinat mukavat jalassa ja onko niillä hyvä kävellä? Olisi mukava kuulla käyttökokemusta ennen kuin laitan tilauksen menemään 🙂

  6. Minni says:

    Ihana takki! Oliko se Vilan? Mikä malli, mikä hinta ja mistä ostit? 🙂

    Mulla on ollut etsinnässä koko kevään just tuon tyyppinen musta nahkatakki, oon sovitellut melkein kaikki ja ainoa joka miellytti, oli yli 400 euroa. Auts! Eli voisin käydä testaamassa vielä tuon rotsin, sopisi varmaan paremmin budjettiin…

  7. satutalo says:

    Eikä ole liian rock, näyttää oikein hyvältä! Ja olet onnistunut pitämään naisellisena tuon kokonaisuuden. Löysin vasta blogisi. Kauniita kuvia. Täytyypi ruveta seurailemaan:)

  8. Anu says:

    Ihana huivi, mistä se on? 🙂

Kommentoi