{ kuistilla kukkii ja vihertää }

17.5.2013

Kesäkesäkesä! Eipä ole paljoa nahkatakkia tarvittu, epävirrallien lämpötila omasta mittarista +26, mutta sitähän se ilmatieteenlaitoskin lupasi. Silti kuljen pitkissä housuissa ja ainakin lyhyissä hioissa, jotenkin pitää vielä sisäistää tämä kesäntulo. Tosin jo viime viikolla nolotti hakea poikaa päiväkodilta trenssi niskassa ja villahuivi kaulassa. Lapset leikkivät t-paidoissa, ja samoin oli pukeutuneet hoitajatkin.
Kesäkukkien suhteen mulla on sama linja. Ihan kauheasti en ole vielä kukkia istuttanut, ja orvokkeja lukuunottamatta, nekin vähät ovat vielä turvallisesti kuistilla. Mutta voihan niitä ihailla sielläkin!

kukkii1 kukkii2 kukkii3 kukkii4

Rungollisen hortensian ostin itselleni äitienpäivälahjaksi. Äiti antoi lisää mårbackoja, ja oliivipuut alkavat elpyä kuistin valossa ja viileydessä. Keittiössä on yhä yksi oliivipuu, ja muutama isompi yrtti. Joten ehkä niitä kesäkukkia ei nyt niin kauheasti tarvitse edes hankkia.
Tänään kuitenkin kaikki kasvit kastellaan huolella, sillä huomenna lähdetään kohti helsinkiä jo kukonlaulun aikaan. Luvassa varsin mukava lauantai!


5 Responses to “{ kuistilla kukkii ja vihertää }”

  1. LeAnn says:

    Ihania kukkia! 🙂 Itselläni olisi myös tuo sama “kukkaurakka” edessä viikonloppuna… Jos vain säät sallivat. 🙂

    Aurinkoista viikonloppua!

  2. Lumo says:

    Olin niin ylpeä, kun olen saanut hortensian kestämään jo viikkoja. Eilen osa terälehtistä olikin sitten ruskeita…

    Oletkohan tulossa huomenna samaan paikkaan kuin minäkin? Ainakin olimme samalla kutsulistalla.

  3. Kauniita kukkia! Oliivipuukin on tosi upea 🙂 Hauskaa viikonloppua!

Kommentoi