{ Pernillen seurassa }

19.5.2013

Tervehdys!
Viikonloppu on vierimässä lopuilleen mutta vielä pientä fiilispalaa eiliseltä reissulta myös teille. Feissarista jo joku varmaan bongasikin, eli käväisin eilen (tai käväisimme, sillä Klaara oli mulla mukana)  Sannan uudella showroomilla. Meitä oli pieni kiva porukka bloggareita, ja upea Pernille Gorydon esittelemässä sekä korujaa, että kertomassa tarinaa niiden takaa.
Heikkouteni Pernillen koruihin on jo kai käynytkin selväksi, ja voinen kertoa, että ihanuuksien hypistely ei sitä ainakaan laimentanut. Sisäinen korujenkäyttäjäni nostaa entistä enemmän päätään.

pernille1 pernille8 pernille10pernille2 pernille9pernille7pernille3pernille4

Korut ja seura olivat huippuluokkaa, mutta niin oli kyllä paikkakin. Siis aivan ihana! Napsin kuvia kivoista yksityikohdista, ja laitan niitä teille lisää tässä lähiaikoina.

pernille5 pernille6Mun piti laittaa teille viikonloppuksi puutarha-aiheisia postauksia, mutta perjantaina oli hieman teknisiä ongelmia, enkä saanut ladattua kuvia tänne blogiin. No, nyt lämpimän viikonlopun jälkeen koko piha on räjähtänyt, eikä taida olla mitään järkeä enää käyttää niitä perjantaina otettuja tilannekatsauskuvia. Tämä päivä onkin mennyt nokkosia peratessa. Taivas varjele, että sitä osaakin olla paljon!

Niin juu, ja nimpparionnea kaimat! Piti laittaa joku nimipäiväarvonta käyntiin, mutta unohdin ihan täysin! Mutta ainahan on jonkun nimppari. Sama kai se, milloin sitä arvotaan.
Nyt suihkuun ja pahnoille!


11 Responses to “{ Pernillen seurassa }”

 1. Heppu says:

  Ihania koruja kyllä!
  Nimppärionnea nimipäiväkaimalle täältä suunnasta:)

 2. Hanna says:

  Harmittaa etten päässyt tapaamiseen inhottavan flunssan takia 🙁 Klaarallekin olisi ollut ikäistään seuraa 😉 , mutta joo ihana tunnelma kuvissa ja lisäkuvia odotellen 🙂

  • Joo, katselinkin, että sun meiliosoite oli kutsussa. Harmi nuo flunssat, meillä onneksi koko porukka oli viikonlopun terveenä, ja päästiin samalla reisulla siskon tytön synttäreillekin.

   Mutta ensi kerralla sitten!!! 🙂

 3. Lumo says:

  Showroom oli kaunis ja parituntinen vierähti kuviossa tunnelmissa.

  • Oli kyllä niin kaunis! Ja hei, mun piti vain piipahtaa! Aika meni ihan hurjan nopeasti. Kuviakin olisi vaikka kuinka, tosin siinä yksikätisesti tuli suurimmasta osasta epätarkkoja 🙂

 4. Nonna says:

  Noi korut on kyllä kauniita. Minä en juuri koruja käytä, mutta noista ottaisin jatkuvaan käyttöön useamman heti. Muutamat korvikset tuli ostettua, kun satuttiin Sannan kanssa samaan myyntitapahtumaan. Mutta sitten sormus ja kaulaan jotain…

  Mukavaa viikkoa!

  • Mä olen myös tosi huono käyttämään koruja. Jotenkin tulee sellainen joulukuusi olo. Mutta noi on niin kauniita ja just sopivan köykäisiä. Ei ole liian blingbling olo, vaikka olisi useampikinkoru yhtäaikaa!

   Mulla olis myös sormus ostoslistalla 🙂

 5. konkistadori says:

  Pernillen korut vei mun sydämeni Nougat liikkeessä muutama päivä sitten. Herranen aika, miten ihania!! Mä sovin itseni ja myyjättären kanssa, että käyn ostamassa itselleni palkinnoksi moisia kesäkuun alussa x)

 6. […] tilanne helpottaa ihan hetkessä, joten pitää ruokkia omaa sisäistä sisustajaansa, ja uppoutua lauantaina napsimieni kuvien tunnelmaa. Sannan showroomilla on esillä Pernille Gorydonin tuotteiden lisäksi […]

Kommentoi