{ kuohuvaa ja kuplivaa }

27.5.2013

Maanantai aamuna on kiva palata vielä hetkeksi viikonlopun tunnelmiin – kuohuvien ja kuplivien pariin. Blogisynttärit on juhlittu ja viikonlopusta palauduttu. Pieni breikki arkeen oli  paikallaan, mutta hauskaahan kotiinkin on aina takaisin tulla.
Sivistimme itseämme varsin riemukkaissa merkessä tamperelaisessa Inez-ravintolassa, jossa, perehdyimme kuohuviinejen maaimaan. Maistelu ja haistelu on oikeastaan ihan kiva tapa oppia uutta! Keveistä ja raikkaista kuohareista aloitettiin, ja lopulta päädyttiin tummanpunaisiin herkkuihin. Loppuillasta pöydällä oli sen verran tyhjiä kuoharilaseja, että en viitsinyt enää laittaa edes kuvia blogiin. Joku olisi voinut vaikka saada väärän käsityksen!
Onneksi sitä on näin iän karttuessa oppinut, että jatkuva haukottelu tarkoittaa väsymystä, ja sänkyyn tuli tällä kertaa kömmittyä mukavan aikaisin. Järjenkäytöstä kiittävät myös kukkapenkit, joiden kimppuun kävinkin heti kotiuduttuani. Johan olivat taas nokkoset villiintyneet viikonlopun aikana.

bs1 bs4 bs5 bs6bs8!bs3bs9!bs2

Kiitti murut seurasta, kaikkia oli tosi kiva tavata! Uuteen viikkoon taas yhtä hauskaa elämystä rikkaampana. Aurinkoa kaikille!


3 Responses to “{ kuohuvaa ja kuplivaa }”

 1. Kiva juhlatunnelma kuvissa! Vielä pitää hetki sinnitellä ilman kuoharia, mutta josko loppukesästä sitten 🙂

 2. LadyBlue says:

  Ihanaa juhlahumua! Kuohuvaa pitääkin nautiskella tässä joku viikonloppu 🙂

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

 3. Päivi Lemström says:

  Kuulostaa hyvälle tuo tapaaminen…kylläpä tuo teidän tyttärenne on suloinen, katsoin edellistä päivitystäsi ja niin trendikkäät pikku-pöksyt jalassa…tuo tukka ja silmät…olen hulluna vauvoihin, siksi niitä on kai tullutkin aikoinaan hankittua ihan viisi kappaletta, heh. Mukavaa alkanutta viikkoa!
  XX

Kommentoi